Adet günü yaklaşanlar, yumurtlama takibi yapanlar

Bu arada hamiş olanlarım cinseyiti kaçıncı haftada öğrendiniz 🥰
11+6da perinatoloji %75 kız dedi, 13. ve 17.haftada kendi doktorum da yüksek ihtimalle kız dedi. 21+6da ayrıntılıyla kesinleştirdik😂 etlimin 6.ayında kızdan erkeğe döndüğü için ayrıntılıya kadar bekledim kesin demek için 😂

11+6da perinatoloji %75 kız dedi, 13. ve 17.haftada kendi doktorum da yüksek ihtimalle kız dedi. 21+6da ayrıntılıyla kesinleştirdik😂 etlimin 6.ayında kızdan erkeğe döndüğü için ayrıntılıya kadar bekledim kesin demek için 😂
Sağlıkla doğsun prenses cnm🥰🙏

Amin canım hepimizinki inşallah 🤲 erkek evet 🤪🤣
Sağlıkla doğsun İnşAllah oğluşun 🥰🙏 peki aşerme durumun tiksinme durumun nasıl cnm ben tatlı görmek istemiyorum 8 haftalık oldum bende sadece armut incir birde taze fasulye canım istiyor çikolata ve baklava görünce öğürtü geliyo kızımda hiç böyle değildim çok rahat bir gebelik geçirmiştim çok şükür ama bunda kendini baya belli ediyo fasülyem çok halsizim 😁🙏

Anac ana Anac ana ve sevdaxx45 sevdaxx45 hamiş olmak için ne yaptınız kızlar 😍 bana yazdım edin 🙈
Kuzu ben her zaman yaptığım şeyleri yaptım yumurta takibi hatta iki tane ovulasyon testim tek kalmıştı oda bu ay kullandım yumurtlama gününden bir gün önce birliktelik oldu diğer gün boş geçti ve çatlama günü tekrar oldu oda ikisindede sabah oldu eşim gece çalıştığı için o şekil kuzu ben sütten kestikten sonra hamile kaldım beni süt koruyor su herhalde

Kızlaaaar 🥹🥹
80D2C96F-8C93-4D9E-99B5-8D818184EE32.png

Merhaba kızlar bugün hayırlısıyla 12.haftama girmiş bulunmaktayım. Ne zamandır köyde olduğumuz için bayadır doktora gidemedim. Neyse ki bugün evimize dönüyoruz. Fakat yarım saat önce sol tarafta belimden sırtıma bi sancı girdi bi 40 dk sürdü ödüm kopuyor yolculuktayken birşey olacak diye😢 Şu an hafifledi çok şükür ama normal mi acaba?? tweeetyyy tweeetyyy sevdaxx45 sevdaxx45 crn_21 crn_21 Neseliyimmm Neseliyimmm

Merhaba kızlar bugün hayırlısıyla 12.haftama girmiş bulunmaktayım. Ne zamandır köyde olduğumuz için bayadır doktora gidemedim. Neyse ki bugün evimize dönüyoruz. Fakat yarım saat önce sol tarafta belimden sırtıma bi sancı girdi bi 40 dk sürdü ödüm kopuyor yolculuktayken birşey olacak diye😢 Şu an hafifledi çok şükür ama normal mi acaba?? tweeetyyy tweeetyyy sevdaxx45 sevdaxx45 crn_21 crn_21 Neseliyimmm Neseliyimmm
Benmde oluyo canm sol tarafta ama belime vurmuyo sadece sol kasığımda bir yumru var sanki ağrı yapıyo bende arada tedirgin olmuyo değilim valla ben 9 haftaya giricem Rabbim nasip ederse

X