Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

ben hiiiiç beklemiyorum ciddenn ama ben hayırlı güzel haberlerini bekliyorum:)

kızlar kafayı yiyorum yardım lütfen sabah test çooook silik 2.çizgi var kanda hcg baktırdım 6.1 çok düşük reglime 5-6 gün var ne bu şimdi ya

canım aynısı ben de oldu.çok yeni hamilesin benimki pazara gittim düştü.yani bişi yapma yat.bence evden çıkma 7 gün falan bünye meselesi ben ilk defa hamile kalmıştım çok yeni idi.bence kendini yoracak hareket yapma derim ben hayırlı olsun inşallah

Arkadaşlar birde ben kafayı yedim sanırım:)Dün rüyamda ne gördüm biliyormusunuz.Ben güya kanda gebelik testi yaptırıyorum,sonuç negatif çıkıyor.Çok kötü ağlıyorum.Ardından güya rüyamda uyanıp ohh be rüyaymış diyorum.Eve doğru gidiyorum ve yolda hep benim önceden yaptığım gebelik testleri çıkıyor.hep çift çizgi,işte işte diyorum bak hamileyim toplaya toplaya eve giderken,birden telefonun alarmı çaldı ve uyandım.oda rüyaymış:)allahım yarabbim ya.napacağım bennnnnnn...

hayırdır ınsallah ınsallh ruyanın tersı cıkarda hamıle olursun canım

benım derdım hamılelık baska ne derdımız var kı adet tarıhım gectı ama testler negatıf ne yapacagım bılmıyorum

evde yaptığın testler mi negatif yoksa kanda damı negatif çıktı.eğer ikiside negatif çıktıysa ne gibi sorunların var.doktora gittin mi,ne dedi.az çok bildiğim kadar cevaplayayım canım.

sağol canım ilgin için senin kaç çıkmıştı kaç gün kala regliye

ben hala adet olmadım 15 kasımda olmam gerekiyordu test yapmaya korkuyorum çünkü hep böyle oluyor sonuç hep hüsran 1-2 gün daha bekliycem bakalım sonuç ne olacak

canım 1 haftan geçmiş inş. hadi bakalım güzel haberlerini verirsin

canım bekle biraz daha rahim filminden sonra hamiş kalan cok var inş. sende bunlardan birisindir canım

kızlar kafayı yiyorum yardım lütfen sabah test çooook silik 2.çizgi var kanda hcg baktırdım 6.1 çok düşük reglime 5-6 gün var ne bu şimdi ya

canım idrar yanıltabiliyor bazen ve daha cok erken kan degerini ciddiye al bence

kızlar giremedim kaç gündür tatil dönüşü temizlik falan bır günde dr gittim
3 cm kist varmış ilaçla kaybolan cinsten dedi zararı yok dedi hap verdi adetın 5. günü gel bakalım dedi yıne birde fitil istedim akıntım vardı 2 gündür kullanıyorum iyi geldi baya akıntı söktürdü tafsiye ederim akıntısı olana fitil iyi geliyor ben ocakta fitil kullanmıştım subatta hamıle kalmıştım temizliyor

tatlım o kımyasal gebelık oluyo.benım ılk degerım 6d-5bucuktu 3gun sonra gıttım 38oldum ertesı gun kanamam basladı ve tutunamadı gebelık ılerleyemedım doktorum bana kımyasal gebelık demıştıama sevın kımyasalda olsa gebelık gerceklesıyo demıştı

bende eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim.benim ilk degerim 6 çıktı sonra 24 sonra 54 çıktı ama sonra düşmeye başladı ve degerim düştükten sonrda adetim başladı drum deger kendiliginden sıfırlanıp kanaman oldugu için bunu gebelik die saymıyoruz dedi bana ve bu ay tekrar tedavi oldum bakalım kan testi verdim öglenden sonra sonuç alıcam inş hayırlı saglıklı hamilelik olurda yüzümüz güler.

sağol canım ilgin için senin kaç çıkmıştı kaç gün kala regliye

benim adetim 5 gün gecikti ama adetime 1 hafta kala test yaptım çöpe attım adetim 2 gün gecikince çöpü karıştırdım bi baktım geçen günkülerde silik çift çizgi var ve aşağıya indim tekrar test aldım gene çift çıktı hemen doktora gittim yani gecikmenin 2.günü.90.52 çıktı ve çok yeni dedi doktor istirahat et dedi.ben sevinçle eve geldim ama 4.katta oturuyorum asansörsüz o gün kaç kere aşağıya indim gecikmenin 4.günü pazara gittim 6 aylık yiğenimi kucağımda gezdirdim ve 6.gün adet oldum.kısmet işte çok aktif ve hareketliyim adetime 5 gün var ve akıllanmadım ev işi yapıyorum bakalım aralık 1 de belli olacak adet olmazsam:)

ay canım üstüne görüyor olmayasın sakın ay inşallahh yerleşme kanamasıdır ve hamilesindir ben adet oldum malesef dün gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…