Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

fatoşum rahim filmi işe yaramış olabılır ki inş. öyledir sen sakınce bekle şimdi 4 gün daha acele etme varsa vardır zaten bebegin senledir inş.

sagol canım cok tskler ınsallah vardır cunku bu mutlu haberı 3 yıldan fazladır almayı beklıyoruz

rabbim hayal kırıklıgına ugratmaz inş. güzel haberlerini alırız burdan hamış olursanda 3 ayını gecirene kadar
fazla kımseye deme yakınlarından

slm kizlar nasilsiniz ???
fatoscum günün gecmis heralde hadi Insallah hamilesindir..

ya kızlar ben şüpheliyim.normalde benm adetim.gecen ay 25 se bu ayda 25inde olmuo 2 - 3 gün atlıyor.ben gecen ayın 25inde adet oldum ve bugunde ayın 25i kaç gün sonra test yaptırmam gerekiyor.ve inşallah hamileyimdir.çok istiyorum.

canım gözünaydın rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah.5in üzerindeki bhcg pozitif demek darısı bizim başımıza

sağol canım darısı başınıza sağlıkla gelsin bebeklerimiz

canım ben 4 gebelik yaşadım ve hepsinide adet günümde yaptığım idrar testinde öğrendim benim adetlerim 28 günde bi olur ve 28.ci gün öğrendim yani sende yap varsa çıkıyor canım

yapa yapa evde test kalmadı valla.kocişim getiricek bu aksam .ama inşallah pozitif çıkar varya ölürürm sevinçtennnnnn ama hep negatif tek çizgi çıkıyor ya.1 bucuk ayı gecicek deniyoruz

hala beklıyorum olmadı bugunde ama kasıklarım agrıyor hafıf hafı ama hala adet gorecegıme daır hıc belırtı yok sadece goguslerıme arada sırada sızı gırıyor ınceden ınceye

hadi bakalım inşallah canım

merhaba arkadaşlar benide aranıza alın geliyorum sürekli kimse girmiyor sanırım fazla gerçi bende çok durmuyorum benimde son 4 günüm 6.ayımız bu ay denemeye başlayalı inşallah tutar gerçi hiç belirtim yok test aldım ama sanırım yapamayacağım belirti yok ne regl ne hamilelik hiç bir belirti yok sadece göğüslerim çok şiş ve ağrılı oda regl öncesi hep olur 10 gündür böyle başkada birşey yok allah isteyen herkese versin en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…