Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

bende pkoluyum dıye bılıyorum kendımı rahım fılmı cektırmeden once adetımın ıkıncı gunu hormon testı yaptım doktor hormonlarında bır sey yok dedı eee kıstlere gelınce sadece sol yumurtalugımda var o da cok az rahım fılmıde cektırdım temız cıktı sukur eeee yaklasık bır yıldırdırda ılacsız kendılıgınden adet gorebılıyorum sadece ıkı kere gecıkme oldu yıl boyunca ve doktorum suanda hıc problem yok dedı kendılıgınden de olabılır bebek dedı ama ıslemı hızlandırmak ıstersen asılama yapalım dedı bız de esımle ıkı ay falan deneyelım dedık ama ben gecen yıl kasım ayından once hıc adet goremıyordum ılacla ancak kasımda laproskopı ıle yumurtalarımı deldırdım ondan sonra baya duzelme oldu bırıken kıstlerımın hepsını doktorum deldı

tosticimm bende adet oldum ne güzel sevinmistim bide adetim 2 gün gecikmisti sonra tabi yine hüsran... bilmiyorum nolcak sanki zaman gectikce ümitlerimde kayboluyo...aglamak istiyorummm!!!

canım anlattıkların aynı ben bir tek ben adet görüyorum ama geç görüyorum bazı aylar tam gününde görüyorum ben 7-8 senedir pkoluyum bende hep hüsran yaşıyorum nerdeyse 1 sene oldu dr. rahim filmi çekelim bekleyelim 1-2 ay dedi sonra sanırım şu göbekten vurulan iğnelere geçecek çok korkuyorum Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın canım inşallah sen hamilesindir haber ver olur mu

tamam canım haber verırım bu arada bugun bır arkadasımı aradım hastanede calısıyor oranın kadın dogumcusuna sordum rahım fılmı cektırmek adet gecıkmesıne neden olur mu dıye yok demıs

fatos56 cığım bu laparoskopiyle yumurtalık delme işlemini senden dydum ilk defa acaba işe yarıyor mu ki gebelik oluşturmada?

tamam canım haber verırım bu arada bugun bır arkadasımı aradım hastanede calısıyor oranın kadın dogumcusuna sordum rahım fılmı cektırmek adet gecıkmesıne neden olur mu dıye yok demıs

ben burda bi forumda okumuştum canım doğrudur o zaman hadi bakalım hamişsindir belki benim gelmek üzere adetim bugün 7. günümdü

ben burda bi forumda okumuştum canım doğrudur o zaman hadi bakalım hamişsindir belki benim gelmek üzere adetim bugün 7. günümdü

canım dedım ya ben ılacsız hıc adet olamıyordum ve klomen ıgne kullanmama ragmen yumurtam hıc buyumedı catlatacak kadar ama bu laproskopıden sonra adetım kendı kendıne olmaya basladı ve doktorum bana demıstı kı bu yumurta deldırme ıslemı bazen yumurtalıkları tetıkler ve calısır hale getırır dedı ama bana laproskopıden sonra tuplerın tıkalı dedı o yuzden ben bır yıla yakındır hıc doktora gıtmıyordum bırakmıstım ama rahım fılmı cektırdım ekım ayında sukurler olsun acık cıktı

ve eskısı gıbı kıstlerım de yoktu hormon tahlıllerımde normal dedı doktor ve ekım ayında adet olmadan ıkı gun once gıtmıstım kocaman bır yumurtam olusmustu artık ben bu saatten sonra kendımden degılde esımden suphelenıyorum zaten onada test yapmıstık bıraz sorunlu ıdı daha sonra bıtkısel bır tablet kullanmıstı ıkıncı testde duzelme vardı ama suankı durumunu bılmıyoruz hayırlısı ınsallah

benı bu ay hamıle olduguma suphelendıren sey adet olacagım gun yanı 21 kasımda toprak gıbı kahverengı akıntım vardı sadece peceteye sılınce bellı olan hastalandım sandım ama devamı gelmedı daha sonrakı gunler bazen pece ıle sılınce sarımsı bır akıntı ve vajınamda acayıp bır yumusma var bunlar tabı adet belırtılerı de olabılır yada hamıleyım hayırlısı olsun herkes ıcın

selam...ben umudumu kaybettim bebeğim olmıcak gibi geliyor offff psikolojim bozuldu((((((((((((((((((((

tam detaylı muayene de olamadım ilçedeyim imkan da yokk bu ay 6.deneme olacak tamam oldu diyorum günümden erken adet oluyorum offfff

yeni bitti adetim 9. gün bu gün

ee ozamann umudunu kaybetme gün doğmadan ne ler doğar di mi.inşallah bebişler doğar:)benimde 28 kasım bakalım bekliyorum.inşallah hamile kalmışımdır ama bende dediim gibi belirtiler başladı şimiden senin sanırım 4-5 gün sonra yumurtlama günün olur.o günlere dikkat edersin.doktor gün aşırı demişti.allah hayırlı evlatlar versin inşallah.

amin canım inşallah sen hamilesindir ben gün hesabındanda sıkıldımmm

senin kaçıncı deneme canım

valla canım istemeye başladıktan sonra 6 ay falan ilaç içmeden korunmadan denedik olmadı.ilaç kullanarak bu ilk denemem bakalı canım hayırlısı.doktor baya umutlu konuştu ama bilmiyorum.yaş geldi artık 27 oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…