Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

merhabalar kızlar
bu sabahki testim daha belirgin relime 4 gün var yarın hcg baktırıcam bir daha bakalım yükselmiş mi

merhaba kızlar bende bu ayın 28ini yada 30unu bekliyorum 6 ay oldu bebek denemesine başlayalı 2.5 yıla yakın evliyim daha öncede bir 5 ay denedik eşim askere gitti ara vermek zorunda kaldık geldi ve tekrar başladık inşallah tutar allah isteyen herkese fazla bekletmeden versin baştan sona okudum sayfaları herkeste belirti varmış hemen hemen bende malesef yok belirti sadece yumurtlamadan hemen önce şişen ve şu anda şiş ve koltuk altına doğru ağrılı göğüslerim hariç ne kasık ağrısı ne birşey o yüzden umudum yok daha 1 hafta var ve test aldım biraz önce eczaneden ama yapmayacağım bekleyeceğim eğer olursa eime sürpriz yapacağım genelde o alır eczaneden birşey lazım olursa gizli gidip aldım bakalım hayırlısı hakkımızda
belirti yok test aldım çok komik bir durumdayım çıkmayacağını bile bile aldım

hiç belli olmaz hayatım tabiiki test yapacaksın merak ediyorsun sonuçta ama benden tavsiye regi günü gelmeden yapma sonra benim gibi belirsizlik yaşarsın çok zor oluyor

hiç belli olmaz hayatım tabiiki test yapacaksın merak ediyorsun sonuçta ama benden tavsiye regi günü gelmeden yapma sonra benim gibi belirsizlik yaşarsın çok zor oluyor

inşallah belirtisizde olsa gelir sürpriz yapar daha önce çok yaptım 2 ay önce lekelenme yle geçti adetim geçen ay normal adet oldum her seferinde hayl kırıklığı oluyor test bana o yüzden istemiyorum içimden gelmiyor yapmak yok diyo içimden birşey cesaret edemem ama birşey dürttü aldım

bende katılayım aranıza,4 aylık evliyim bekarken 2 kez çikolata kistinden ameliyat oldum.Yaklasık 6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıodum.Geçen ay dr a gittimkistlerin tekrarlamadığını ve sorun olmadığını ama biran önce çocuk çalısmalarına baslamamız gerektiğini söledi çalıstık bakalım 30 kasım regl tarihim,hiç bi belirtimde yok sadece 2 haftadır belim cok ağrıo ve sivilceler filan çıktı demek ki regl olcam ya bu aralar okulda proje filan hazırlıoz c yoğunum ondanda olabilir
güsel haberlerinizi duymak dileğiyleee basarılar ve iyi çalısmalar kızlarrr

anlasılan ogretmensınız burdakı butun ogretmenlerın ogretmenler gununu kutluyorum

bende heyecan yokkk:))) hep heyecan yapıyomben yapınca kocişte yapıyo adet olunca ikmizinde oturup ağlayası geliyooo::)))

hayırlısı olsun canım umarım cok bekletmeden gelir bebişin

slm kızlar birazdan cıkıcam acık gelinde konuşak keder bahar nasılsınız
baharcım adet olmuşsun önümüzdeki aya inş. bebişlerimiz gelir

ya ben aslında pkoluydum ama ıkı aydır hıc gunum gecmedı gecsede olacakmısım gıbı cok agrım sızım olurdu bu ay oyle degıl

ve kıst yoktu bu ay yanı yumurtalıklarım temızdı doktor normal yolla olur dedı o yuzden umutlanıyorum bır de rahım fılmı cektırdım ekım 28 de

fatoşum rahim filmi işe yaramış olabılır ki inş. öyledir sen sakınce bekle şimdi 4 gün daha acele etme varsa vardır zaten bebegin senledir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…