- 14 Kasım 2008
- 538
- 1
- 40
canım 1 haftan geçmiş inş. hadi bakalım güzel haberlerini verirsin
yok bitanem adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 1 haftan geçmiş inş. hadi bakalım güzel haberlerini verirsin
merhaba kızlar bende bu ayın 28ini yada 30unu bekliyorum 6 ay oldu bebek denemesine başlayalı 2.5 yıla yakın evliyim daha öncede bir 5 ay denedik eşim askere gitti ara vermek zorunda kaldık geldi ve tekrar başladık inşallah tutar allah isteyen herkese fazla bekletmeden versin baştan sona okudum sayfaları herkeste belirti varmış hemen hemen bende malesef yok belirti sadece yumurtlamadan hemen önce şişen ve şu anda şiş ve koltuk altına doğru ağrılı göğüslerim hariç ne kasık ağrısı ne birşey o yüzden umudum yok daha 1 hafta var ve test aldım biraz önce eczaneden ama yapmayacağım bekleyeceğim eğer olursa eime sürpriz yapacağım genelde o alır eczaneden birşey lazım olursa gizli gidip aldım bakalım hayırlısı hakkımızda
belirti yok test aldım çok komik bir durumdayım çıkmayacağını bile bile aldım
hiç belli olmaz hayatım tabiiki test yapacaksın merak ediyorsun sonuçta ama benden tavsiye regi günü gelmeden yapma sonra benim gibi belirsizlik yaşarsın çok zor oluyor
bende katılayım aranıza,4 aylık evliyim bekarken 2 kez çikolata kistinden ameliyat oldum.Yaklasık 6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıodum.Geçen ay dr a gittimkistlerin tekrarlamadığını ve sorun olmadığını ama biran önce çocuk çalısmalarına baslamamız gerektiğini söledi çalıstık bakalım 30 kasım regl tarihim,hiç bi belirtimde yok sadece 2 haftadır belim cok ağrıo ve sivilceler filan çıktı demek ki regl olcam ya bu aralar okulda proje filan hazırlıoz c yoğunum ondanda olabilir
güsel haberlerinizi duymak dileğiyleee basarılar ve iyi çalısmalar kızlarrr
bende katılayım aranıza,4 aylık evliyim bekarken 2 kez çikolata kistinden ameliyat oldum.Yaklasık 6 yıldır doğum kontrol hapı kullanıodum.Geçen ay dr a gittimkistlerin tekrarlamadığını ve sorun olmadığını ama biran önce çocuk çalısmalarına baslamamız gerektiğini söledi çalıstık bakalım 30 kasım regl tarihim,hiç bi belirtimde yok sadece 2 haftadır belim cok ağrıo ve sivilceler filan çıktı demek ki regl olcam ya bu aralar okulda proje filan hazırlıoz c yoğunum ondanda olabilir
güsel haberlerinizi duymak dileğiyleee basarılar ve iyi çalısmalar kızlarrr
slm kızlar birazdan cıkıcam acık gelinde konuşak keder bahar nasılsınız
baharcım adet olmuşsun önümüzdeki aya inş. bebişlerimiz gelir