Adet günü yaklaşanlar acaba hamile miyim diyenler burayaa...

arkadaşlar idrar testi adetten 3 4 gün sonra ancak çıkar. ama sabredemiyorsanız bir hastaneye gidip b-hcg testi yaptırabilirsiniz. adete bir kaç gğn kala öğrenebilirsiniz. o daha kesin ve erken bir sonuç.

merhaba arkadaslar bende aranızda yeniyim.benim adet tarihim 28 kasım.geçen ay klomen kullandım.yumurtam gelişip çatladı.Çatladığı gün doktor bakmıştı.üç gün ilişki dedi.bende yumurtanın çatlamış olduğu 2. günden sonra başlayarak göğüs ağrıları başladı.adetime daha 13-14 gün vardı.Normalde adetten 1 hafta önce başlardı ağrılarım ama bu sefer çok erken başladı ve hala devam ediyor.Birde sık tuvalete çıkma bende de var.bir de karında aşırı şişkinlik ve aşırı iştah artışı oldu.eşim kilo aldın ha diyor.acaba hamile olmuş olabilirmiyim.birde beyaz katı bir akıntı geliyor.karındada karıncalanma var.bide aşırı uyku.olduğum yerde uyukluyorum.Bulantı falan yok.doktorum bana progestan hapı verdi onu içiyorum.o ilaçmı yapıyor acaba bütün bunları.Off yaaa sıkıldım artık valla.yinede umutlanmak istemiyorum.cevap yazarsanız sevinirim.çok saolun.

kızlar var mı hamiş haberlerii,,,,
benim bu ay fosss çıktı,aralık ayına kaldı umutlarım

tatlım aynı belırtıler bendede var adetım 5gun gectı dun gece test yaptım foss cıktı .ama hala adet olmadım duzenlıyımdır normalde hıc sasmazdı hyırlısı bakalım.belkım tutmuştur senın kıs ınsallah

Ya canım bende test yapcam ama okadar çok korkuyorum ki.Kendimi hazırlamaya çalışıyorum negatif sonuca ama olmuyor.biliyorum ki sonuç olumsuzsa yine çok kötü olcam.Görümcem şimdiden gidip kan tahlili yaptıralım diyor,ama ben korkudan gitmiyorum.Birde şu psikolojik gebelik varya acaba kendimi çokmu şartladım da o yüzden bu belirtiler.Hayatım inşallah hamileyizdir.Ama allah hayırlı evlat verisn inşallah.

amin tatlım hayırlısıyla olur ınsallah bebışlerımız.bende gecen sene aralıkta dusuk yaptım.ve mayıstta duzene gırdım sonradan ogundur bugundur testlerdı falan ıyıce kotu oldum ama bu ay ne adet gunumu hesapladım ne yumurtlamayı gunumden gecmışım haberım yok.normalde sasmazdı hıc ama dun akşam yaptım cıkmadı korkuyorum yıne dusensızlık olur dıye ama gebelık testlerını sabah yapmak gerekıyormuş. bu sabahta cesaret edemedım acıkcası.en yakın zamanda rabbım yuzumuzu guldurur ınsallah

canım benim birkaç arkadaşım ve görümcem adet olmadan 2 gün önce idrar testi yaptılar ve çıktı biliyormusun.Herkeste farklı olurmuş ama ne bileyim çıktı onlarda işte.Birde sabah falan değilmiş,akşam işten dönerken testi alıp yapmışlar.Tabi kesin sonuç yinede adetin geçmesini beklemek.ama bişeyi mrk ediyorum.Benim geçen ay adetim gecikti ve kan tahlili yaptırdım değerim 6.5 çıktı.Çoookk sevindim,iki gün sonra tekrarladık,2 ye düştü bu ne oluyorki,doktorda bişe demedi ya.bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim ayrıca.

slm kızlar bende normalde 21 kasımda adet olmam gerekıyordu olmadı bugun test yaptım sonuc negatıf bılmıyorum agrılarımda var sonra pecete ıle sılınce sarımsı akıntım oluyor bazen bırde ben ekım 28 de rahım fılmı cektırmıstım o zaman kanamam olmustu acaba adet tarıhım 28 kasıma mı kaydı bılemıyorum sızce olabılır mı kızlar

kızlar kafayı yiyorum yardım lütfen sabah test çooook silik 2.çizgi var kanda hcg baktırdım 6.1 çok düşük reglime 5-6 gün var ne bu şimdi ya

eee ıste canım ıkıncı cızgı varsa sılıkde olsa hamılesınız dıyorlar ınsallah sende hamılesındır

ıkı gun sonra tekrar yaptır onemlı olan dusuk olması degıl degerın ıkye katlaması onemlıymıs hem daha adet tarıhınede varmıs

ben adet olucam sanırım karnım feci ağrıyor...offf bu ayda foss çıktı sanırım

canım bende rahim filmi çektirdim geçen ay ve bu ay ki adetim sapıttı 1 hafta geçti ben pkoluyum ondan mı acaba dedim ama rahim filmi çektirenlerde adet gecikmesi olabiliyormuş diye okudum daha gününe var canım kendini dinleme hiç inşallah hamilesindir rahim filminden sonra hamile kalma şansı ilk 3 ay yüksek oluyormuş bilgine

pardon canım ben karıştırdım günün 21 kasımmış ama bekle derim 1-2 gün daha test için

canım testini iki gün sonra tekrarlattır.degerinin ikiye katlamışsa gebeligin devam ediyo demektir.meraklanma herşey yoluna girer.zaten adetini beklemeden test yaptırdıgın için böyle çıktı daha çok miniktir ondan anca tutunmaya devam ediyo annesi merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…