canım bende rahim filmi çektirdim geçen ay ve bu ay ki adetim sapıttı 1 hafta geçti ben pkoluyum ondan mı acaba dedim ama rahim filmi çektirenlerde adet gecikmesi olabiliyormuş diye okudum daha gününe var canım kendini dinleme hiç inşallah hamilesindir rahim filminden sonra hamile kalma şansı ilk 3 ay yüksek oluyormuş bilgine
bende pkoluyum dıye bılıyorum kendımı rahım fılmı cektırmeden once adetımın ıkıncı gunu hormon testı yaptım doktor hormonlarında bır sey yok dedı eee kıstlere gelınce sadece sol yumurtalugımda var o da cok az rahım fılmıde cektırdım temız cıktı sukur eeee yaklasık bır yıldırdırda ılacsız kendılıgınden adet gorebılıyorum sadece ıkı kere gecıkme oldu yıl boyunca ve doktorum suanda hıc problem yok dedı kendılıgınden de olabılır bebek dedı ama ıslemı hızlandırmak ıstersen asılama yapalım dedı bız de esımle ıkı ay falan deneyelım dedık ama ben gecen yıl kasım ayından once hıc adet goremıyordum ılacla ancak kasımda laproskopı ıle yumurtalarımı deldırdım ondan sonra baya duzelme oldu bırıken kıstlerımın hepsını doktorum deldı