• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanalı olan yada adanalı tanıdığı olan ses versin :D

Yaa ne güzel bir yorum olmuş bu böyle zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim öncelikle yani ilk defa gidip görmeme rağmen Bendede aynı etkiyi bıraktılar bugüne kadar 50 ye yakın il gezdim hiç böyle ilk adımımda ısındığım yabancılık çekmediğim bir yer olmamıştı insanları çok sıcaktı öncelikle buna erkek arkadaşımın anne babasıda dahil olmak üzere umarım hepte böyle olur :KK70: dans konusunda büyük merak içindeyim erkek arkadaşım dans konusunda sınır tanımayız demişti özellikle çiftetellide beni en çok güldüren farklı kelimeleriniz müstakbel kaynanam karşımda zorsundum deyince böyle bayağı boş bir bakış atmıştım kendisine :KK70: :KK70: :KK70:
Mayhosh şalgam reklamını izleyin. Size çok şey anlatacak:)) Atmayı başaramadım. Valizle yürüyen adamla başlıyor video

Çok şanslısın. Asla adet, gelenek, görenek takıntıları yoktur. Tek dertleri herkes rahat huzurlu mutlu olsun da nasıl olursa olsun tarzındadır. Pozantı’nın insanı mülayimdir. Sakin insanlardır. Ama genel olarak Adana insanı aşırı dürüsttür ve dobradır. Yalana dolana fazla kendini beğenmişliğe gelemezler. Böyle bir durumla karşılaştıklarında kendi öz kardeşi olsa tanımazlar. Değil gemileri limanları yakarlar. Sinirleri öyle kolay geçmez 10 yıl önceki bir olayı anlatırken aynı sinirli ruh haline bürünürler. Biraz alıngandırlar. Hem merhametlidirler hem gaddardırlar yeter ki dürüst ol. Sevmediğin kişiye, benden uzak dur de eyvallah der gider ama yüzüne güldüğün kişinin arkasından konuşuyorsan adamı pis ederler :) haberlerde gördüklerine takılma onlar gerçekten çok az bir kesim. Dediğim gibi Adana’da pek adetlere takılmazlar. Erkek arkadaşın seninle bir an evvel evlenmek istiyor sadece. Yoksa erken evlilik Adana geleneği değil. Türkiye’de iyi ki Adana gibi bir yer var. Seviyorum Adanalıları:)

Valla o ciğeri biz de anında imha ederiz:))
Ne ege gibi tam otçu,ne doğu gibi tam etçiyiz,et balık ve sebzenin ortak yeri var bizde,ama et ille de ayrı:-)mangal olayı da aynı,marmaradan bildirdim:-)
Öhöm öhöm Ege'nin otunu karistirmayaydin iyiydi (:

Konu sahibi Adana ile ilgili pek bir bilgim yok ama size boollll boollll mutluluklar dilerim ;) tek bildiğim çok sıcak olması :D

Öhöm öhöm Ege'nin otunu karistirmayaydin iyiydi :-)

Konu sahibi Adana ile ilgili pek bir bilgim yok ama size boollll boollll mutluluklar dilerim :KK66: tek bildiğim çok sıcak olması :KK70:
Nasıl karıştırmayayım,daha geçen gün bahçe köşelerinden sığırdili toplayıp kendime özel pişirdim :)
Severim egenin otlarını ammaa azını tanırım.
Eş tarafı da hamur ve bakliyatçı,en ortası marmara yine de:-)

Nasıl karıştırmayayım,daha geçen gün bahçe köşelerinden sığırdili toplayıp kendime özel pişirdim :)
Severim egenin otlarını ammaa azını tanırım.
Eş tarafı da hamur ve bakliyatçı,en ortası marmara yine de:-)
Kız ben egeliyim aşk olsun mis gibi enginar börülce kereviz karnıbahar brokoli incir boyoz İzmir köfte immmmm daha dut kiraz daha ne sayiyim illede et deme ama ya otumada konuşma :( :D :D genç kalcaniz bunları yerseniz :D mis gibi zeytin yağı mesela immm içine az limon az kekik tuz acı biber hiç bı ciğere değişmem :D

Kız ben egeliyim aşk olsun mis gibi enginar börülce kereviz karnıbahar brokoli incir boyoz İzmir köfte immmmm daha dut kiraz daha ne sayiyim illede et deme ama ya otumada konuşma :KK43: :KK70: :KK70: genç kalcaniz bunları yerseniz :KK70: mis gibi zeytin yağı mesela immm içine az limon az kekik tuz acı biber hiç bı ciğere değişmem :KK70:
Aslında onaylayarak yazdım ama aksettiremedim sanırım,ben bayılırım otlara,keşke biri tanıtsa da hepsini öğrensem,eşim pek sevmez kendime pişiririm,kenarından otlanır yinede:-)

Aslında onaylayarak yazdım ama aksettiremedim sanırım,ben bayılırım otlara,keşke biri tanıtsa da hepsini öğrensem,eşim pek sevmez kendime pişiririm,kenarından otlanır yinede:-)
Aksettirdin kuzucum bendeki küçücük bii alinganlikti :KK66: ooo tarif işi bende her zaman veririm

Kız ben egeliyim aşk olsun mis gibi enginar börülce kereviz karnıbahar brokoli incir boyoz İzmir köfte immmmm daha dut kiraz daha ne sayiyim illede et deme ama ya otumada konuşma :KK43: :KK70: :KK70: genç kalcaniz bunları yerseniz :KK70: mis gibi zeytin yağı mesela immm içine az limon az kekik tuz acı biber hiç bı ciğere değişmem :KK70:
O zeytinyağını babam abartıyor sağlıklı diye,yarım kaseye ekmek banıyor,dokunmasa bari:)

O zeytinyağını babam abartıyor sağlıklı diye,yarım kaseye ekmek banıyor,dokunmasa bari:)
Offfff dokunmaz ya ağzının tadını biliyor baban demek ki yarın kahvaltıda bir dene azıcık zeytin yağı limon kekik üçlüsünu dene bı bak nasıl leziz oluyor :D

Offfff dokunmaz ya ağzının tadını biliyor baban demek ki yarın kahvaltıda bir dene azıcık zeytin yağı limon kekik üçlüsünu dene bı bak nasıl leziz oluyor :KK70:
Severim beeen,bir de pulbiber:KK45:
Ama kase de çok sanki,babam ağzının tadını bilir,etleri balıkları o seçer,pişirir hepimize zevkle yedirir sağolsun:KK200:

Back