AdAm OLaCaK KıZLaR...

yok ben kalahari çölündeki bushmanlardan bahsediyordum. kazenden değil.
kazen yanlış anlama

Sildim çoğunu, eşim de sildi
5-10 kişi kaldı
Ablama bile mesaj atıyomuş 'hıhhhh' diye :S

Profil aktif olunca bana haber verecekler
O durumda sadece şikayet değil de daha kalıcı ne yapabilirim
Savcılığa vermek istiyorum
Hastalıklı ruhlular belki de çok yakınımlar bilmiyorum

peki sen o ofistemisin yoksa evdenmi takip ediyorsun?
amin hepimizi sevdiklerine bağışlasın. sevdikleri olmayanlara sevdik nasip etsin e birileride önayak olsaydı fena olmazdı hani

hazır çocukda var :)))

o zaman Allah gani gani mutlu mesut etsin diyelim canım abimiz olur kendileri.
ama kazenin yokmuş ben öyle anladım

Senin dünkü fentezileri okursa şansına küs piyo

yok ben kalahari çölündeki bushmanlardan bahsediyordum. kazenden değil.
kazen yanlış anlama

Valla buralarda dolanıyor

Savcılığa vverebilirsin, kimliğini çıkarırlar ortaya, sonra dava açabilirsiniz.
Bilişimde yaptığı suçtur çünkü.

mune sen kaç yaşındasın? evlimisin bekar mısın? ist da mı oturuyorsun? kk da maaşlımı çalışıyorsun yoksa gönüllü duymayan arkadaşlarımızın için ilk gönüllüyü ilan edebilir miyiz?

Medcezir açık açık ispiyonlamışsın artık okuyacağı yoksada okur zaten. ama meşgul adam işi gücü yok geyik topiğinimi okuyacak canım daha neler

Peki evrak olarak ne lazım
O profil yine kapatırsa ıspat edemem ki

Sen sadece savcılığa gidip dilekçeni ver, onlar gereğini yapar, evrak olarak bir şey gerekmez diye biliyorum.
Profili kapatsa da farketmez, mesaj attı ve tanıdıklarımı ekledi dedin, oradan tespit ederler. tespit ettiklerinde dava açıp açmamak sana kalır canım.

Medcezir açık açık ispiyonlamışsın artık okuyacağı yoksada okur zaten. ama meşgul adam işi gücü yok geyik topiğinimi okuyacak canım daha neler

Belki okur

med tut elimi o zaman gidiyoruzzzzz

Nereye peki
Yazlık biyere gidelim bari, denize giresim var

Med maddi yada manevi herhangi bir zarar vermediği için kaalede almayabilirler bence durumu.

ayrıca belki okur ne demek. kötü haber tellalı gibisin yaaaa. bırakta biraz sevinelim

Savcılığa verebilirisin ama bişi cıkmaz

Kazen aramızda bu arada

birazdan her taraf bulanıklaşacak. ve kkdan hızla uzaklaşacağız. bir tünele gireceğiz. ve bir ışık göreceğiz. o ışıkta bir yazı dikkatmizi çekecek. kapsama alanı dışındadır

Med maddi yada manevi herhangi bir zarar vermediği için kaalede almayabilirler bence durumu.

ayrıca belki okur ne demek. kötü haber tellalı gibisin yaaaa. bırakta biraz sevinelim

Zaten bu gibi durumlardan sonuç almak çok zor piyo, ama en azından kader rahatlasın. Gitsin dilekçesini versin.
Uğraşırsa karşı tarafı manen sindirebilir.

Belki de hoşuna gider canım, niye hemen kötü düşünüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…