- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.321
parmakları sokarsak işin rengi değişir
daha mı kArlı acaba
tövbeler tövbesi neyseki bugün cuma değil istediğim gibi konuşabilirim
cuma olunca günah * 2 mi oluyor ?
ne var bilgilendiriyoruz burada birbirimzi kızkıza muhabbetin nesi ayıpmışş. ayıp yatakt olurrr demüş annelerümüzz
doğru bu da bi nevi hayat okulu
bu muhabbetler de yokken vakit geçmiyomuş sayenizde 1 saat geçti gitti bile
ee başka ne öğretçeniz
doğru bu da bi nevi hayat okulu
bu muhabbetler de yokken vakit geçmiyomuş sayenizde 1 saat geçti gitti bile
ee başka ne öğretçeniz
bende öğretmen yokken taklidini yapan öğrenciyim gülümm bilmiyomki daha da bişi. ama aklına gelen bişi varsa sor çalıştığım yerdense yardımcı olayım. azıcıkta siz gösterin bu da naısl olcak diye. soru sormayı öğrenin gençler. bilgiyi alıyorsunuz koyuyorsunuz saksıya uygulamaya gelince yok. soru-cevap olmalı ğeitim siztemi budur.
ay ne uzattım hee yazasım varda saçmalıyım işte. kusura bakmayın artık napalım.
elmayra farkettik onu gene bişeyleri bişeylere taşıyon ama
bende öğretmen yokken taklidini yapan öğrenciyim gülümm bilmiyomki daha da bişi. ama aklına gelen bişi varsa sor çalıştığım yerdense yardımcı olayım. azıcıkta siz gösterin bu da naısl olcak diye. soru sormayı öğrenin gençler. bilgiyi alıyorsunuz koyuyorsunuz saksıya uygulamaya gelince yok. soru-cevap olmalı ğeitim siztemi budur.
ay ne uzattım hee yazasım varda saçmalıyım işte. kusura bakmayın artık napalım.
elmayra farkettik onu gene bişeyleri bişeylere taşıyon ama
ıııımm peki o zaman ne sorsam ne sorsamm
hani elmeyra bankadan alcakmış ya bebeği o nasıl olcak bu bir
bankaya o bebeği nasıl koyuyolar bu iki
o bebeği koyarken adamlara ne izletiyolar bu da 3
ıııımm peki o zaman ne sorsam ne sorsamm
hani elmeyra bankadan alcakmış ya bebeği o nasıl olcak bu bir
bankaya o bebeği nasıl koyuyolar bu iki
o bebeği koyarken adamlara ne izletiyolar bu da 3
aslında elmayra doğadan beslenebilir ama bunu kabul etmiyor. ilaç kullanmayıp ameliyatlı tedavi istiyor kendi kaşınıyor bu 1
pet şişeye koyuyorlar heralde. yada plastik torbaya kyup vakumluyor olabilirler bunu snein için araştırıcam bu 2
izledikleride deneklerin nereden geldiğine bağlı. kimi insanlar var hayvan görse ayağa dikilir, kimi insan var önden davet gerekir. buda artık elmayranın şansına.. çıkan çocuktan tohumun neyle beslendiğini anliycaz ama oda çok geç. zaten tohum masum olsa elmayranın topraklarından kapar virüsü gene çıkartamayız biz. böyle cadaloz anadan profesör çıkacak hali yokya
aslında elmayra doğadan beslenebilir ama bunu kabul etmiyor. ilaç kullanmayıp ameliyatlı tedavi istiyor kendi kaşınıyor bu 1
pet şişeye koyuyorlar heralde. yada plastik torbaya kyup vakumluyor olabilirler bunu snein için araştırıcam bu 2
izledikleride deneklerin nereden geldiğine bağlı. kimi insanlar var hayvan görse ayağa dikilir, kimi insan var önden davet gerekir. buda artık elmayranın şansına.. çıkan çocuktan tohumun neyle beslendiğini anliycaz ama oda çok geç. zaten tohum masum olsa elmayranın topraklarından kapar virüsü gene çıkartamayız biz. böyle cadaloz anadan profesör çıkacak hali yokya
Bugün en uzun günlerden biri mi acaba ya? Haziran 21 miydi en uzun gündüz. Bitmedi bir türlü.. sıkıcı değil mi millet ya?
Bugün en uzun günlerden biri mi acaba ya? Haziran 21 miydi en uzun gündüz. Bitmedi bir türlü.. sıkıcı değil mi millet ya?
Doğal yaşamdan beslenirsem adım cıkarBen kendime hamam köşelerinde bilmediği pis adamların sipirminleriyle hamile kalmış derdirtmem
Denekler hakkında yorum yapamıyorum cünkü kooptum
Benden kesin prof cıkarkesin
sende aynı BİTKİ den beslen hayatım. sende niyet yok burda ayak yapıyorsun bize
hamam köşelerini beğenmiyorsan cv hazırla sana uygun profl buluruz elbet repertuardan.
Bugün o kadar yoğundu ki nasıl bittiğini bile anlamadım ben