AdAm OLaCaK KıZLaR...

ah ben nasıl düşünemedim bunuuu. ama ben ağdacıma da kalp yaptırıyom pişti olmayalım. sen kalp yaptırsın hıhhh ben benimkine O yaptırcam.

pismisin nesin yaaaa

hattaaa pislikoviçsinnnnnnnn

oh be rahatladım

ahahah doğru yerde kullandın :)

Selam kızlar
Bakıyorumda ayıplı konularda aşmışsınız kendinizi

Abdest kaçırcak konular mı var yine????

Çok ayıplı bu +18

Elmiş duaların tuttu canım arızayı hallettim… bir daha sırf senden dua almaya geleceğim canım. Senin kediciklerin yok nasıl olsa duaların kabul olur.

Elmiş duaların tuttu canım arızayı hallettim… bir daha sırf senden dua almaya geleceğim canım. Senin kediciklerin yok nasıl olsa duaların kabul olur.

Kızımmm ben nur yüzlü bir insanım tabisi tutacak dualarım, sayısal loto gibi oldu dulun duası kabul olurmuş

Pislikoviç şeysini üstüme aldıydım zaten

Hem nasıl, deri,kırbaç, kelepçe..
Hatta origami bile girdi fentezilerimize

Vay vay vayy. Kimin başının altından çıktı bunlar?
Yaw biz senle geçen bir yerde karşılaştık. Neredeydi ki aklıma takıldı? Avatarından hatırlar gibiyim seni. Yeni mi düştün sen buraya?

Vay vay vayy. Kimin başının altından çıktı bunlar?
Yaw biz senle geçen bir yerde karşılaştık. Neredeydi ki aklıma takıldı? Avatarından hatırlar gibiyim seni. Yeni mi düştün sen buraya?

Aaaahahahhaha
Don davasına düşürdüler beni buraya apla

Benim meraklılar topiğinde karşılaştık

Off hem de nasıl kader ateş topu gibi yuvarlanıp gitti mesela
Yok be burada kader çaktırmadan okuyor zannımca.

Aaaahahahhaha
Don davasına düşürdüler beni buraya apla

Benim meraklılar topiğinde karşılaştık

Hee evet gecenin bir yarısı bir meraktır gidiyordu. Demek etme bulma dünyası sen de bizim topiğe düştün..necisin peki? Kalıcı mı gidici mi? Kaç zamandır buradasın?

gel çocuğum, gel yavrum. bişey yok. bilmemek değil öğrenmemek ayıp. bak neler öğretcem sana. çok hoşuna gidecek.
Nuri Alço staylaa

Ne diyo bunlar kırbaç filan
Ayıplı konu dşında şiddette mi var ne
Kaçalım pampa :18:

Ben artık bu topike bakamiycim galiba ne zaman gelsem ayıplı sohbet

piyonist eğreti gelin gibisinnn

kader kapa gözlerini bende kapıyom ama yavaş yavaş açıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…