AdAm OLaCaK KıZLaR...

bende arkadaşları aradım akşama yamancak yer arıyom içim sıkılıyo çok fena bakalım üçünden de ses gelmese bari 2 sine bahane bulmam gerekçek neden hepsini arayıp haber bekliyosam

Kocan mesaide galiba Kayınvalidene git özlemiştir

Benim de işim vardı da şu arıza sorunundan sonra hani öss den sonra ders çalışmak istemezsin ya o moddayım elmarya…

ahahaah manyak benzetmeye bak yaa mühendis kafası

sabah banada öyle geldi ama ben çok eğleniyorum yaaaa burda tam geyikk

Ben de eskisi gibi giremediğim için bölük pörçük kalıyorum konularda. Ayıplı şeylere hiç rast gelmedim mesela.Perşembe düzelecekmiş hava.. düzelse artık da bizim de havamız yerine gelse dimi ama ya..

ruhumuz aç bizim. evli biri haftada kaç kabul günü yapıyor yazsın üstüne yorum yapalım

Evli olmak geniş bir deyim. Evli olup da evinde kalan var kalmayan var.. yanında biri olan var olmayan var… yani ni disem ki şimdi…iş gezisi olan var olmayan var… tanıdığım bir sürü insan var ama iş gezilerinden dolayı ayda 1-2 bile olabiliyor. Şahsımı soruyor isen….

Sen de bakalım evliyken kaç kabul günün vardı. Ben bi yorum yapayım sana.

canım benim eşim vardiyalıydı o yüzden değişiyordu 2 oluyordur ama mutlaka. ayrıca bence en güzeli haftasonu. benm haftaiçi canım hiç istemiyordu haftasonu yol yorgunu değilim temizlik yapılmış ev pırıl pırıl üstünede yapılırdı yani. ayrıca haftada 1 de olduğu olmuştur zaten biz çok kavga ediyorduk küsüyorduk hep. bu yüzde konuştuğumuz zamanlarda olabilidiğince çok denk getiriyorduk o yüzden düzenli biri anlatsın bnce

adlaisdlaşsşa temizliğin üstüne tatlı niyetine diyosun yani ahahahahahah

Yakışıklılar ama içlerinde azılı katiller yatıyor. Ama gerçekten yakışıklı bir ırk.

ya cocuğunun peşine düşer de keserse beni :18:

aklımdan geçti de sapıkmısın , b eynin bacak arandamı dersiniz diye anlamazlığa vurdum doğru anlamışım dmeekki

Aramızda sapıklar var sana gelene kadar ohooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…