- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #16.341
Bi de orda sipariş verebiliyosun bence yakışıklı bir italyan bitkisi beğenebilirim bence
bende arkadaşları aradım akşama yamancak yer arıyom içim sıkılıyo çok fena bakalım üçünden de ses gelmese bari 2 sine bahane bulmam gerekçek neden hepsini arayıp haber bekliyosam
Benim de işim vardı da şu arıza sorunundan sonra hani öss den sonra ders çalışmak istemezsin ya o moddayım elmarya
sabah banada öyle geldi ama ben çok eğleniyorum yaaaa burda tam geyikk
Bi de orda sipariş verebiliyosun bence yakışıklı bir italyan bitkisi beğenebilirim bence
Kocan mesaide galibaKayınvalidene git özlemiştir
ahahaah manyak benzetmeye bak yaamühendis kafası
Ben de eskisi gibi giremediğim için bölük pörçük kalıyorum konularda. Ayıplı şeylere hiç rast gelmedim mesela.Perşembe düzelecekmiş hava.. düzelse artık da bizim de havamız yerine gelse dimi ama ya..
bu bi mesaj mı
Ayyy bilmem ki… neresinden anlarsan anla işteeeee..:18:
ruhumuz aç bizim. evli biri haftada kaç kabul günü yapıyor yazsın üstüne yorum yapalım
ruhumuz aç bizim. evli biri haftada kaç kabul günü yapıyor yazsın üstüne yorum yapalım
Yahudiliğini saymazsan İsrailliler de hiç fena değil haberin olsun canımmmmm
O zaman üstümden ayı geçti kalkamıyorum modundayım..
Bu daha iyi sanırım.
kabul günü ne ,
eve misafir aldığın günler mi
Sen de bakalım evliyken kaç kabul günün vardı. Ben bi yorum yapayım sana.
Irk ayrımı yapmam ama yahudiler bana hic sevimli gelmiyo
ayı mııı ahahahahha
Safa yatıyorsun doğruyu söyle
kabul günü ne ,
eve misafir aldığın günler mi
canım benim eşim vardiyalıydı o yüzden değişiyordu 2 oluyordur ama mutlaka. ayrıca bence en güzeli haftasonu. benm haftaiçi canım hiç istemiyordu haftasonu yol yorgunu değilim temizlik yapılmış ev pırıl pırıl üstünede yapılırdı yani. ayrıca haftada 1 de olduğu olmuştur zaten biz çok kavga ediyorduk küsüyorduk hep. bu yüzde konuştuğumuz zamanlarda olabilidiğince çok denk getiriyorduko yüzden düzenli biri anlatsın bnce
Yakışıklılar ama içlerinde azılı katiller yatıyor. Ama gerçekten yakışıklı bir ırk.
aklımdan geçti de sapıkmısın , b eynin bacak arandamı dersiniz diye anlamazlığa vurdum doğru anlamışım dmeekki
yok snein misafiri içeri aldığın günler