AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hiç kaçar mı :KK1:

Bide yana kaydırmak diye bişi okudum, :KK17: oldum.
Neyseki benim cicişler efil efil:KK14:

hepsinden olmalı bol bol. deri kamçı, kelepçe neyim efil efil olmaz dapdar olcek herşeyide bizmi öğretcez:KK19::KK19:

elmayra geyikte böyle şeyler yazılabiliyormu bak ban yemeyeyim sonra :KK17::KK17:

birde souvvenir vardı bi aralar artık hiç girmiyormuu??

bend ekendi kendime aklıma geldikçe yazıyorum :KK53:

Souvvenir işten çıktı, evde neti yok.
Yeni işe girecem diyordu ama giremedi sanırım

kötü kedi şerafettin vardı o ne oldu kızlar haberi olan varmı ?

Yok o daha girmiyo nedense
İyi geyik yapardık ey gidi

oy oy bebişim bunun şerefine çay içiyorum şimdi :)
Kader kıskansın ıhhhh :)

Ne didin sen , çaaat :KK22:

ne güzel işte hanımefendiliği kenara bırakır, ateşli bir hatun olur. herşey yerine göre :KK12::KK12:

:KK23::KK23::KK23: muhabbete gel

hepsinden olmalı bol bol. deri kamçı, kelepçe neyim efil efil olmaz dapdar olcek herşeyide bizmi öğretcez:KK19::KK19:

elmayra geyikte böyle şeyler yazılabiliyormu bak ban yemeyeyim sonra :KK17::KK17:

Bunların hepsini biz kullancaz dimi:KK14:
Erkek kişisi kullanırsa korkarım ben:26:

Bunların hepsini biz kullancaz dimi:KK14:
Erkek kişisi kullanırsa korkarım ben:26:

ay erkekte deri kıyafeti düşündümde şimdi güldüm kendi kendime. açık olmalı ama önü kalkmaz yoksa. yani deri diyorum kaliteliyse kalmaz diyorum :KK23::KK23: önünde O olmalıki işleme konsun :KK23::KK23: ay çok komikkkk. kelepçeyide bi sana bi onun ayak bileğine taktınmı ohhh fantaziye gellll :KK24::KK24::KK24:

ay erkekte deri kıyafeti düşündümde şimdi güldüm kendi kendime. açık olmalı ama önü kalkmaz yoksa. yani deri diyorum kaliteliyse kalmaz diyorum :KK23::KK23: önünde O olmalıki işleme konsun :KK23::KK23: ay çok komikkkk. kelepçeyide bi sana bi onun ayak bileğine taktınmı ohhh fantaziye gellll :KK24::KK24::KK24:

Ahhahahah :KK60:
Önünü kalp şeklinde keseriz rahat hareket eder :KK60:

Son düzenleme:

Sana yazdırıyorum sonra da kib yapıyorum :KK70: dost görünümlü seytanım ben :KK70:

X