AdAm OLaCaK KıZLaR...

Ah ah nasıl aldık sen gel bir de bana sor
Aynı bina korkusuna

Ama çok şükür tabi

kadercik :) valla iyi etmişsiniz sonra zor oluyor
beğeniler değişiyor kararsızlıklar v.s. v.s.
eşyanıda eve göre ayarladın.
Siz nikah salonuna yakın sayılır mısınız ?

elinde para kalmazsa parfüm alamazsın canım ona göre düşün :)

baban ev alman için mi tartıştı seninle?

canım babamın umrunda bile değil benim ev almam yada almamam, kirada kalmam, paramın olmayışı vs. bi kerede kızım nasılsın demek için aramaz. avukatlık işim var avukat bul, bunu nasıl yapıcam, bana bilet al, bana şunu gönder.. hiçbirininde parasını vermez. parayı sık sık istemez ama ona aldığım hiçbişeyinde parasını vermez al kızım paran yok demez. tek başınasın paran varmı demez. bi boşanırken ev işleriyle ilgilendi. onuda ablamdan borç almıştım onunla ödedim kendisinin bana verecek 5 kuruş parası yoktur. ama annemle babamın emekli maaşı 2400 ediyor ve 200tl(benim bildiğim) kiracıdan paraları geliyor. ama açım baba bana para gönder desem tutumlu harcasaydın der yardımcı olmaz...
annem öyle değil tabiiki. bana gelirken ekmeğine kadar alır alışverişini yapar. herşey var desem bi çorba, bi dondurma alır ama genede alır. param yok desem babamdan gizli verir.. almıyorum Allahta muhtaç etmesin, özelliklede babama. bu devirde insan komşusuna bile böyle yapmaz ama buda benim babam!!! işte..

Hayat erkek figürleri konusunda bizi sınıyor, ben de buna inanıyorum.

Benim babam da maddi anlamda böyle değildir ilgilidir falan ama inanılmaz bencildir. Sadece kendini düşünür. Mesela eski eşim bir ara epey yalvarmıştı benim de kafam karışmıştı, mutfakta hep beraber oturuyoruz ben ağlıyorum, ne yapacağım diye, babam da "asla dönemezsin, benim psikolojim ne olacak, o benim piskolojimi bozdu" dedi, sanki o aldatıldı

işte ben,mkisi hem bencil hem cimri. bazen hayatımda çok gereksiz olduğunu bile düşünüyorum. tamam babam kaybedersemde çok üzülürüm ama varlığıyla daha çok üzülüyorum. dün ağlamamk için o kadar zor tuttumki kendimi nedeim bu nasıl insanlık. babalığı geçtim insanlık. ben senden para almaya geldim. vermiyceksen gideyim günüm ölmesin dedi bana.
arkadaşım dışardaydı bizde kalan tam babam giderken kapıda karşılaştılar. arkadaşım elini uzattı elini öpmek için yüzüne bile bakmadan görüşürüz iyi günler dedi ve gitti. sonrada deidmki neden böyle yaptın kız kaldı öyle. görmedim özür dilediğimi söyle dedi. acelesi vardı otogara yetişecekti ama.. aman ya anlattıkça sinirlerim bozuluyor. ve bu kadar çok kendi derdim varken eski kocanın zırvalıkları bana çok ağır geliyor. akşamda eve giderken yeni bi hat almayı düşünüyorum kendime. dün telefonlarını açmayınca mesaj atıyor yarın şirketi ararım diye. bugün aramadı henüz inşallahta aramaz ama 5 gbi arar gbime geliyr.
hayatımdaki en büyük şansım kız arkadaşlarım.

elmiş yaaa sesli güldürdün beni :))))) baban kendi psikolojisinimi düşünüyorr :)))

AMİNNNN canım. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..
hattını değiştirmen konusunda hemfikirim canım.

böyle üzüntülü konuşar olunca ne yazıcamı bilemiyorum , iyice saçmalıyorum,

mesela şimdi saçmaladım ama konu hala değişmedi

elmiş yaaa sesli güldürdün beni :))))) baban kendi psikolojisinimi düşünüyorr :)))

Çok bencildir yaa ama atsan atamazsın napcaan mecbuur

böyle üzüntülü konuşar olunca ne yazıcamı bilemiyorum , iyice saçmalıyorum,

mesela şimdi saçmaladım ama konu hala değişmedi

Komikli ki benim anlattığım eski kocam babamı aldatmış

göfrette güldüm diyene kadar ben o yazdığını üzücü diye okumuştum ,

komikli diyince yeni güldüm

göfrette güldüm diyene kadar ben o yazdığını üzücü diye okumuştum ,

komikli diyince yeni güldüm

Kabullendim artık hic üzücü değil Cünkü babam onu söyledikten sonra kardeşimle göz göze gelip kahkaha atmıştık sinirlerim de bozulmuştuuu

Ben de nişantaşı cocuğuyum gibi bi cümle kurdu yaa

kadercik :) valla iyi etmişsiniz sonra zor oluyor
beğeniler değişiyor kararsızlıklar v.s. v.s.
eşyanıda eve göre ayarladın.
Siz nikah salonuna yakın sayılır mısınız ?

Yok nerdeee
Şirinevlere daha yakın

Nasip ama çok mücadele ettim
Yoksa şimdi anneannenin eteğinin dibinde hergün bi zılgıt duyardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…