- 1 Haziran 2012
- 13.952
- 27
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.901
kızlar ben babamla kavga ettimye çok fena ev alasım var. bahçelievlerden bulup alayım diyorum.haziran da 10bin im olcak 150bin de kredi verirlermi bilmiyorum ama denemek bakmak laızm. siz ne dersiniz. şimdi 930 veriyorum kira. o zman 1800 fln ödesem 2bin kadar öderim hatta annem aylık 200-300 veririm derse. ne dersiniz? yoksa tek başıma bu yüke girmesemmi? ama ya kirada bitmiyor. birde evim olsun istiyorum
ne bileyim..birden gözümde erol taşın elindeki tavuk buduyla nihahahalı gülüşü canlandı..çok yakıştırdım sana
yavrucakta karşıdan miyavlıyomuş gibi filan...
ahahahahah pislik yaa ayyy o bir bir de perihan savaş taze fasulye mi biber mi ne yiyoydu tenceredenikisinde de göğüs ölçülerim bir beden büyüo
Zeytinyağlı taze fasulye yiyodu
İştahlı iştahlı
Sezercik te garibim yutkunup ağzını şapırdatıyodu
Ay nasıl canım cektiay yoksa aş mı eriyorum haimle miyim
kızlar ben babamla kavga ettimye çok fena ev alasım var. bahçelievlerden bulup alayım diyorum.haziran da 10bin im olcak 150bin de kredi verirlermi bilmiyorum ama denemek bakmak laızm. siz ne dersiniz. şimdi 930 veriyorum kira. o zman 1800 fln ödesem 2bin kadar öderim hatta annem aylık 200-300 veririm derse. ne dersiniz? yoksa tek başıma bu yüke girmesemmi? ama ya kirada bitmiyor. birde evim olsun istiyorum
Hamamdan ya da tuvaletten hamile kaldın demek
Boşver zaten sperm bankasından almayı düşünüyodun, beleşe gelmiş oldu
ahahahahah pislik yaa ayyy o bir bir de perihan savaş taze fasulye mi biber mi ne yiyoydu tenceredenikisinde de göğüs ölçülerim bir beden büyüo
Ay nasıl canım cektiay yoksa aş mı eriyorum haimle miyim
Ayıplı konular konusunda aşama kaydediyosun
bankadan olcağana wc den hamamdan olsun kız ,
en azından bilirsn gavur değil yurdum insanı
puhahaha Allahın açı
Siz anlatmıştınız sayın edi kk da bu durumda olan nice hanımlar varmış
Senin bari isteğin vardı, onlar gibi paniklemezsin en azından
Gözüme girdinnnn
bankadan olcağana wc den hamamdan olsun kız ,
en azından bilirsn gavur değil yurdum insanı
O hususi gavur olsun istiyodu amadaha yakışıklı olurmuş
şıkışıcam illakide sıkışmadanda ev sahibi olunmuyor. anne stayla cevap oldu biraz ama.Kiran cokmuş, eğer maddi olarak sıkışmayacaksan al.
Evin %75 ine kadar kredi alabiliyosun.
Kaç paralık ev, peşinat ne kadar bunlar önemli.
Yok illa %75 ten fazla kredi istersen de konut kredisinin dışında kalanı ihtiyaç kredisi vs. ile tamamlarsın
930 çokmuş kira için.
kredi çokmuş yaa..keşke peşinatın biraz fazla olsaydı..
b.evler istanbulda ki mi..eski bina baksan aslında 120 ye filan bulursun..
böyle sanki kredin çok gibi bide faizi filan...
şıkışıcam illakide sıkışmadanda ev sahibi olunmuyor. anne stayla cevap oldu biraz ama.
evet canm biliyorum ama evin değerini yüksek gösterip kredinin tamamını verebiliyor bankalar umarım öylesine denk gelirim
keşke olsaydı ama nerdee olanı kaybediyorum. zaten haziranda olması da farazi. ben böyle yollara saçarsam...
eski bina pek istemiyorum ama mecbur kalırsamda yapacak bişey yok
evet canm biliyorum ama evin değerini yüksek gösterip kredinin tamamını verebiliyor bankalar umarım öylesine denk gelirim
Zeytinyağlı taze fasulye yiyodu
İştahlı iştahlı
Sezercik te garibim yutkunup ağzını şapırdatıyodu