- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.921
şıkışıcam illakide sıkışmadanda ev sahibi olunmuyor. anne stayla cevap oldu biraz ama.
evet canm biliyorum ama evin değerini yüksek gösterip kredinin tamamını verebiliyor bankalar umarım öylesine denk gelirim
keşke olsaydı ama nerdee olanı kaybediyorum. zaten haziranda olması da farazi. ben böyle yollara saçarsam...
eski bina pek istemiyorum ama mecbur kalırsamda yapacak bişey yok
keşke olsaydı ama nerdee olanı kaybediyorum. zaten haziranda olması da farazi. ben böyle yollara saçarsam...
eski bina pek istemiyorum ama mecbur kalırsamda yapacak bişey yok
Metrobüs yakını mı olmalı illa
Daha içerlerde görümcem aldı yüksek giriş 1+1 90.000 TL
baya uyguna bulmuşlar Kader
Güle güle otursunlar,
ayda kaç tl ödeyecekler peki
bahçelievler pahalı bi yer kuzum yaa 150 bine çok zor oralardan.
kiranda çok yüksek az daha koysan kredi ödenir nerdeyse.
yaaa öylemi olmuş bilmiyorumkii. ama hala yapanlar var. hatta az gösterenlerde var. arkadaşım daha yeni ev alıyor bugün alacaklar üstlerine hatta 180 bine 80bin kredi kullandırıyor. bende vergi kaçırdığını düşündüm krediyi az kullandırınca sonuçta adamın alacağı para belliyse karşı tarafın ne kadr kredi çekeceği önemli değil ama bu bundan fazla çekemezsin diyorsa kesn bi haltlar karıştırıyordurr.Eksperlere cok yüklü miktarlarda cezalar kesilmiş bu evin değerini yüksek gösterme işlerinde. 1+1 ya da bahce katı 2+1 bulamazmısın, daha ucuz olur
Metrobüs yakını mı olmalı illa
Daha içerlerde görümcem aldı yüksek giriş 1+1 90.000 TL
Piyonist önceliğin ne mesela
Üst kat mı, merkezi yer mi ?
canım metrobüse yakın diye istemiyorumki ben. elit olsun diye istiyorum. yoksa 150bine güneşlide mesela dubleks satıyorlar ben bahçelievlerde 2+1e razıyım. artistim ben gönlü büyük bi tarafı açıklardan bodrum bahçe giriş istemem. sanki alacak param vardaa...
zaten hesapladım şimdi eylülde bitiyor işten çektiğim kredim. o zamna kadar ev alırsam benm cebimde hiç para falan kalmıyor.
yaaa öylemi olmuş bilmiyorumkii. ama hala yapanlar var. hatta az gösterenlerde var. arkadaşım daha yeni ev alıyor bugün alacaklar üstlerine hatta 180 bine 80bin kredi kullandırıyor. bende vergi kaçırdığını düşündüm krediyi az kullandırınca sonuçta adamın alacağı para belliyse karşı tarafın ne kadr kredi çekeceği önemli değil ama bu bundan fazla çekemezsin diyorsa kesn bi haltlar karıştırıyordurr.
canım metrobüse yakın diye istemiyorumki ben. elit olsun diye istiyorum. yoksa 150bine güneşlide mesela dubleks satıyorlar ben bahçelievlerde 2+1e razıyım. artistim ben gönlü büyük bi tarafı açıklardan bodrum bahçe giriş istemem. sanki alacak param vardaa...
zaten hesapladım şimdi eylülde bitiyor işten çektiğim kredim. o zamna kadar ev alırsam benm cebimde hiç para falan kalmıyor.
O nezih yerler çok pahalı ki
Eskileri bile pahalı, sen bi de sıfır ve üst kat diyosun
Bulan bana da haber versin
hele o nikah dairesinin oralar süperr yaa, tam oturalı yerler, ama çok pahalı
Evet , eşim o tarafları çok istiyodu tabi de
Yorgan denen bi gerçek var..
yorgan herşeye karşı b izim burdada var çok güzel evler birde muhiti güzel evler var mesela arkadaşım muhiti çok güzel bi yerden 250 bine ev aldı muhit güzel ama ev 30 yaşında alt yapı ne kadar sağlam b ilinmez ben o evi almazdım mesela sırf muhit için
Ticari zekam var da bunu uygulamaya dökecek param yok işte
İkisi bir arada olmaz zaten genelde
tam tersi olsaydı hallederiz kadir gibi bişi olurdun
parada olur be kadercik, bak en azından en baştan evinizi almışsınız