AdAm OLaCaK KıZLaR...

naptı ki

döveceksen benide çağır çekirdek çitler kız kavgası izlerim nihaha

Kavga çıkacaksa kenardan izlemek istiyorum ya
Bade çekirdekler benden:KK34:

İtaat etmedi bana :KK70: sacını basını yolucam :KK70:

femenim elmişim...ya ben de ,ben de,ama bende malzeme yok..yine memcük muhabbeti açıcam ama ne yapayım...sende varsa sen aç,badenin dediği gibi biz seni yakalarız :KK1::KK1:
neyse ki kader yok:):)

ipekcim özledik seni yaa...o kadar da olur canım abartmasınlar..
şimdi cnaım sebatiye normal muhabbetteydi her zamanki gibi,sonra bi baktım üyelik iptali olmuş. ne alaka dedik,mune söyledi bize,amil atmış yönetime işle güçle ilgilenmiyorum,burda çok zaman harcıyorum,üyeliğimi kapatın demiş... kimseye de bahsetmemiş böyle biş olduğundan pat diye gitti yani...
özellikle kader çok kızdı ..

aynı seyleri yazmışız :KK1:

Elmiş bir tek pat diye gittiğini biliyorum. Mune ye çok zamanımı alıyor falan demiş. Yani olamaz böyle bir şey. Muhabbet esnasında çok ilginç.. başka bir şey var mı bilmediğim kaçırdığım?

ahaaha :) pipiye boncuk taktınız mımavi kurdelalı :))))

ahahahha unutmamış deliiii :KK70: ahahahah

yok canım estafurullah sen edisin :nazar:

Olur muu burdaki üyeler yokken sen vardın sen yclozl din ben umutefeydim :KK1: ilkgöz ağrımmm :KK70:

Öyle samur kürkte giysen söz büyüğün:KK14:

Pofff valla cok fena ezdin beni D:

Elmiş bir tek pat diye gittiğini biliyorum. Mune ye çok zamanımı alıyor falan demiş. Yani olamaz böyle bir şey. Muhabbet esnasında çok ilginç.. başka bir şey var mı bilmediğim kaçırdığım?

Bir şey var, bir gün önce ben sebatiyeye kızdım, ama ne olduğunu hatırlamıyorum, bozuldum bir oldu iki oldu, seninle iletişimimi azaltacağım haberin olsun dedim.

İpekçiim özledim seni nasılsın canım.
Kaç tabi arada ya.:KK3:
Sebatye olayında ben yoktum , tam anlamadımda aslında.:26:

Canım valla düşündüm taşındım bu ne ya. Böyle şey mi olur? Ben de onu dava ederim benim tazminatsız çıkışım için delil olacaksa bunlar.. ay neyse tadımızı kaçırmayalım. Sizinle olmak çok güzel. Gün boyu gazeteleri hatmetmek bir yere kadar. Ara sıra ciks yerlere takıldım böyle mesleki araştırma bazında gösteriş olsun diye:KK70:

Kavga çıkacaksa kenardan izlemek istiyorum ya
Bade çekirdekler benden:KK34:
izleriz beraber..
ben elmayrayı tutuyorum..cadılıkta üstüne yok hahah
femenim elmişim...ya ben de ,ben de,ama bende malzeme yok..yine memcük muhabbeti açıcam ama ne yapayım...sende varsa sen aç,badenin dediği gibi biz seni yakalarız :KK1::KK1:

..
bıngıl bıngıl memcükler haha

ilk yıllaer çok düşünmüştüm karşılaşırsam dıye sonra eşimi tanıyınca unuttum gıttı

o nedne ebnı tanıyorki sinir oldum istemeyen taraf oydu ben plotnıktım

tabi unutacaksında kuruyemişçi olmayaydı iyiydi
:))

ne oldi sağaa ne oldi boylee :KK70:

Ne oldu Piyonist :44:

exin kuzeni beni aramıştı geçen bebeği kuvözdeydi 3 aydır. şimdide arayayım sorayım dedim. başladı artistliğe bebeğim oldu hayatımda bilmem nede. oldu olası hava atmayı sever zaten bidahada aramam... yani tamam mutlusunda neticede de bizde ayrıldık mutluluğunu neden gözüme gözüme sokuyosunki...

ahahahha unutmamış deliiii :KK70: ahahahah

Olur muu burdaki üyeler yokken sen vardın sen yclozl din ben umutefeydim :KK1: ilkgöz ağrımmm :KK70:

Pofff valla cok fena ezdin beni D:

Bir şey var, bir gün önce ben sebatiyeye kızdım, ama ne olduğunu hatırlamıyorum, bozuldum bir oldu iki oldu, seninle iletişimimi azaltacağım haberin olsun dedim.

çok gülmüştüm unutmam:)))

a senin nickin başkamıydı elmişş ?
Bu nick sana çok yakışmış iiki değiştirdin Hatta meyra diyesim geliyor sana :)

ipekcim özledik seni yaa...o kadar da olur canım abartmasınlar..
şimdi cnaım sebatiye normal muhabbetteydi her zamanki gibi,sonra bi baktım üyelik iptali olmuş. ne alaka dedik,mune söyledi bize,amil atmış yönetime işle güçle ilgilenmiyorum,burda çok zaman harcıyorum,üyeliğimi kapatın demiş... kimseye de bahsetmemiş böyle biş olduğundan pat diye gitti yani...
özellikle kader çok kızdı ..

Ben de hepinizi ayrı ayrı özledim. En çok 1 hafta dayandım sanırım. Günde yarım saatten bişeycik olmaz sanırım.

:KK3::KK3::KK3:

Ben seni yerim yerimmmmm bak işte can dediğin böyle olur, kimse huzursuz olmasın diye kendini hemen deşifre eder :KK1:

Ben biliyorum balım kimin olduğunu, iyi ki geldin, sen de gel arada sohbetimize ortak ol.

İki dedikodu bir geyik için açmış Nemesis başlığı :KK76::KK76:
Ben bilmediğim için o gizli ajanları, acaba ben mi huzursuz ettim
kızları dedim birde :KK53::KK53:

Siz kim olduğunu biliyorsanız sorun yok :KK34::KK34:

X