- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #15.301
selam kızlar ne kaçırdım??:):)
selam kızlar ne kaçırdım??:):)
Seni hicbir başlığa uymayan yazılara sürerler
Ben de kaynanalı görümceli konulara söyle yapıyorum :120::120::120:
Niye öyle yapıyorsun anlamadım
aaaaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık ben ki gelen sapık kardeşlerin bile sapık olduğunu anlamayacka kadar saf kalıyorum aranızda , tüm suç üstüme kalmışşş
harbiden bornozu nasıl biz ayıplı konuların arasına sokmuştuk unuttum bak
Ruhumu bayıyor artıkGörümcem ordan kalk dedi, bana gülümsemedi, cocuğumun basını bir kez okşadı
Ruhumu bayıyor artıkGörümcem ordan kalk dedi, bana gülümsemedi, cocuğumun basını bir kez okşadı
Quarta hoş geldin oek bişey kaçırmadın
Her zaman ki ayıplı Elmayra muhabbeti işte
Onlara bornozun sandıkları kadar +18 durum olmadığını anlatmaya çalışıyordum
Bebekte bornoz giyer örneğin ve çokta tatlı olur
Keşke hemen kbleseydn bizi
söylemesi ayıp 3 koca dilim karpuz yedim, gebeş kurbağalar gibi yürüyorum ve oturuyorum ,
sığırların 4 tane midesi olurmuş ya öyle hissettim kendimi
Hımm evet onlar bana salakça geliyor işte
Ama çok ciddi kv görümce konuları da yok değil
Yazık valla, hala beraber oturayım mı diye soran var
e hani diyet?
Yeni nesil kadınlar iyi niyetli düşünmeye calısıo, hani ben calısırım o yemeğimi yapar sonra da ev alıp cıkarım falan diye ama mümkün mü yaa, evliliğin en güzel günleri kp yan odada falan
ahahahah cok sekersin
e hani diyet?
Yeni nesil kadınlar iyi niyetli düşünmeye calısıo, hani ben calısırım o yemeğimi yapar sonra da ev alıp cıkarım falan diye ama mümkün mü yaa, evliliğin en güzel günleri kp yan odada falan
şu sapık olayı nedir hiç yakalayamdım onu. ne zaman konusu geçse ben kaçırmış oluyorum..bana da anlatsanıza..bi kere sağolsun love özelden msj atmıştı,meğer sapığa sen kimsin anlat katıl falan demişim :):)
kim kibliyo kim kim noluyo??
ben burda bile bazılarındna iyi elektrik almıyorum,nası oluyo bilmem ama öyle..
zaten onlarla pek yazışmam ...
e hani diyet?
şu sapık olayı nedir hiç yakalayamdım onu. ne zaman konusu geçse ben kaçırmış oluyorum..bana da anlatsanıza..bi kere sağolsun love özelden msj atmıştı,meğer sapığa sen kimsin anlat katıl falan demişim :):)
kiblemem bik lerimm tersi yaaaa ne anlama geldiyse artık kulağa ayıplı gibi geliyo bikbik bik
karpuz diyetii 2013 furyasıı , yanında kepek ekmeği yada galeta ve biraz peynir tabi normal insanlar bir dilim yiyo ben biraz kendimi kaybetmişim