AdAm OLaCaK KıZLaR...

aaaaaaaaaaa üstüme iyilik sağlık ben ki gelen sapık kardeşlerin bile sapık olduğunu anlamayacka kadar saf kalıyorum aranızda , tüm suç üstüme kalmışşş

harbiden bornozu nasıl biz ayıplı konuların arasına sokmuştuk unuttum bak

Keşke hemen kbleseydn bizi

Quarta hoş geldin oek bişey kaçırmadın
Her zaman ki ayıplı Elmayra muhabbeti işte

Onlara bornozun sandıkları kadar +18 durum olmadığını anlatmaya çalışıyordum

Bebekte bornoz giyer örneğin ve çokta tatlı olur

söylemesi ayıp 3 koca dilim karpuz yedim, gebeş kurbağalar gibi yürüyorum ve oturuyorum ,

sığırların 4 tane midesi olurmuş ya öyle hissettim kendimi

ahahahah cok sekersin

şu sapık olayı nedir hiç yakalayamdım onu. ne zaman konusu geçse ben kaçırmış oluyorum..bana da anlatsanıza..bi kere sağolsun love özelden msj atmıştı,meğer sapığa sen kimsin anlat katıl falan demişim :):)

kim kibliyo kim kim noluyo??
ben burda bile bazılarındna iyi elektrik almıyorum,nası oluyo bilmem ama öyle..
zaten onlarla pek yazışmam ...

söylemesi ayıp 3 koca dilim karpuz yedim, gebeş kurbağalar gibi yürüyorum ve oturuyorum ,

sığırların 4 tane midesi olurmuş ya öyle hissettim kendimi

e hani diyet?

Hımm evet onlar bana salakça geliyor işte
Ama çok ciddi kv görümce konuları da yok değil
Yazık valla, hala beraber oturayım mı diye soran var

Yeni nesil kadınlar iyi niyetli düşünmeye calısıo, hani ben calısırım o yemeğimi yapar sonra da ev alıp cıkarım falan diye ama mümkün mü yaa, evliliğin en güzel günleri kp yan odada falan

karpuz diyetii 2013 furyasıı , yanında kepek ekmeği yada galeta ve biraz peynir tabi normal insanlar bir dilim yiyo ben biraz kendimi kaybetmişim

kp ile oturmak istemiyorsak kocayı kafaya almak lazım ki ben oyle yaptım benımkide bizimle oturun dıye tutturdu ben onun yüzüne tamam dedım sonra nişanlıma anasını kötülemeden o olmaz bu olmaz rahat edemeyiz dedim anaaaa bizimki asla oturmam diye tutturdu konuda kapandı kimseyle aram kötü olmadı

sanalda olsa elektirk hissediliyor quarta,

sürekli dertli ve nagtif bakışlılarıda sevmiyorum, hepimizin dertleri var ama şurda keyifli zaman geçirmek varken sürekli sıkıntılardan bahsetmekde olmaz.

Valla ben rahat edemem
Evimde minimle rahat rahat gezerim
Bunun iyi niyeti mi kaldı
İnsan babasının yanında bile rahat edemiyor zaman zaman

Benim bi sapığım vardı, eski topiklerden beri takip ediyodu
30-40 arası üyeliği oldu değişip geldi hep
Yönetim bile çare bulamıyodu
En son uğradığım topik burası olunca, buraya da musallat olmuştu
Hala var mı bilmiyorum, bu ara pek yokum

Hem olaylar karıştı galiba artık bende anlamıyorum çünkü artık bi değil birden çok sapık var sanırım
Kib olaylarını bende bilmiyorum

İnternet bile olsa bazılarından negatif elektrik alabiliyorsun işte, anlatıcam ben sanaözelden.

kiblemem bik lerimm tersi yaaaa ne anlama geldiyse artık kulağa ayıplı gibi geliyo bik bik bik

bik bikle bizi

karpuz diyetii 2013 furyasıı , yanında kepek ekmeği yada galeta ve biraz peynir tabi normal insanlar bir dilim yiyo ben biraz kendimi kaybetmişim

ahahah kibrit kutusu kavramı karışmış sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…