AdAm OLaCaK KıZLaR...

Hoşgeldin :KK3:
Elin boş gelmedin inşallah :KK24:
Bu piyonistle kaderi doyuramıyom bitürlü :KK19:

Hangi oyundan oynuyorsunuz :KK6:

öle vlla canım. ben bi limonlu soda alayım sana zahmet. ama sade soda içinde limon olsun pls :KK51:
canım üstteki üyeyi banla, tuttu mu tutmadı mı gibi. bende 3 kalp olmak için oynuyordum. çok şükür oldumda erdim muradımaa:KK9::KK9:

evet canım memnun oldum tanıştığımıza. ne iş yapıyorsun nerde oturuyorsun? ben 27 yaşındayım. bankacıyım.

aaa tesadüfe baaak

bende bankacıyım :KK34:

5 sene bankacılık yaptım..sonra hem yaptığım işten artık sıkılmıştım,hemde ortam bozulmuştu evlilik tazminatımla çıktım..evde oturdum keyif çattım biraz ama artık sıkıldım..şimdi tekrar iş bakmaya başladım :KK34:

gofretto nun nickini bi süre sansürlemek lazım:KK1: hamileler bebişlerine kavuşana kadar görmesinler:KK53: hem kilo almamış olurlar hemde gecenin bi körü rüyalarına girer felan.

büyük konuşmayayımda. görümceyle uğraşmak bana eğlenceli gibi geldi. davulun sesi uzaktan hoş tabide. kadınların yapısında kıskanılmak felan mutlu edici bişi sonuçta:KK23: arada sırada bu zevkten mahrum kalmamak lazım :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

İş yoğunluğum vardı, bi geldim neler olmuş

Topiğimiz önce yer değiştirmişti, şimdi adı da değişmiş,

Peki eski konu nerede :)

aaa tesadüfe baaak

bende bankacıyım :KK34:

5 sene bankacılık yaptım..sonra hem yaptığım işten artık sıkılmıştım,hemde ortam bozulmuştu evlilik tazminatımla çıktım..evde oturdum keyif çattım biraz ama artık sıkıldım..şimdi tekrar iş bakmaya başladım :KK34:

ay hangi bankada ne iş yaptınnnn? ben tefiş kurulu asistanıyım canm.

X