AdAm OLaCaK KıZLaR...

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. artık kimse yazmıyor bana ben de onun için dedim zaten yeterince hakkımızda çok dedikodu ettiler. fesatlık sokmak için. burada da olsun önemli değil açısından dedim. kusura bakmayın. o kadar çaresizim ki... ikimizde seviyoruz birbirimizi.. neyse...

ahanda geldi gene hayalet
yok canım valla kardeşim kadar yormazlar beni kayınvalideciğimgiller :!:

Onlar sonradan yorarlar yewrum asli :)

Bugün bi kanalize olamadım size işler yoğun..

Herkesin farklı farklı imtihanı var aqualily Allah yardımcımız olsun.

biliyorum kader daha beterleerıde var yınede halıme şükürler olsun tek eksığım bir meslek sahıbı olamamam onun dışında gerçekten ah vah etmıyorum alıştım galiba

hastada olmuyorum kendımede şaşıyorum ne bunalım ne panik atak ne bi depresyon neyım ben böle şaşıyorum azıcık öfke kontrolu sorunum var oda bıraz ağlayınca geçiyo hayatları benden kat kat ıyı olduğu halde kaçtane arkadaşım psikolojik sorunlar yaşayıp bunalıma gırıyor bende tık yok

Meslek edindirme kursları oluyo
Onlara git istersen
Hem kafan dağılmış olur, hem yeni şeyler öğrenmiş olursun

Dayanıklısın demek ki, çok iyi birşey
Ama yine de kendine çok yüklenme duygusal olarak

cnm meslek derken bır mesleğim var ama çok geçerli hayatımı tek başıma kalsamda geçindırebılecek bı meslek değil benım dedğim okuyamadım bir üniversıteden mezun olsaydım çok daha güçlü olurdum

Anladım
Olsun hiç bilmemekten iyi değil midir
Kıt kanaatte olsa başının çaresine bakabilir insanlar
Asgari ücretle 3 çocuklu aileler geçinebiliyorsa

Ama hani içinde kaldıysa açıktan da olsa okuman mümkün

ewt 30uma geldim hala düşünüyorum sanırım oğlumla okucam hem banada kolaylık olur zaten şimdi ödevlerı aileler yapıyor ebnde ondan kaparım bişiler 50yaşında bıtırırım :)

Bu neee cok güzel olmuşlaaar, bayıldım valla. Kızım senin icine ev hanımı mı kactı

Bunlar çiçek ( yapay ama çaktırma )
Havalar güzelleşiyo diye mi bilmem bana bi haller oldu evet
Cumartesi iş çıkışı bahçeden toprak kazdım hemde eve varır varmaz, sonra bu çakma çiçekleri diktim
Organikler ölüyo da

ewt 30uma geldim hala düşünüyorum sanırım oğlumla okucam hem banada kolaylık olur zaten şimdi ödevlerı aileler yapıyor ebnde ondan kaparım bişiler 50yaşında bıtırırım :)

50 olsun 55 olsun önemli değil ki
Ben insanların aklında ne varsa yapması mutlu olması taraftarıyım
İlle de başka bi sonuç olmasa da olur

Olsun dekorasyon icin cok hoş duruyolar, beğendim ben.

Bir de toprak insanın negatif enerjisini alır, iyi yapmışsın, ellerine sağlık

Olsun dekorasyon icin cok hoş duruyolar, beğendim ben.

Bir de toprak insanın negatif enerjisini alır, iyi yapmışsın, ellerine sağlık

Ablam da gerçek sandı
Gözleri yaşardı bunları nasıl yetiştirdim diye
Ben sabırsızım dedim o olana kadar , bir de sonra ölecek üzülücem
Yapay aldım diktim, çimler bile yapay
Ama ömürlük oldu

Çok teşekkür ederim

Ben de odama orkide aldım ama bakamadım yaa sinirleniyorum onu beslerken Bir tane menekşe var bakalım onu ne zaman öldürücem

Ben de odama orkide aldım ama bakamadım yaa sinirleniyorum onu beslerken Bir tane menekşe var bakalım onu ne zaman öldürücem

Millette vakit ve sabır var arkadaş
Ben o ölünce ayar oluyorum ama bazen de bahçeye çıkmaya üşendiğimden susuz bırakıyorum
O yüzden yine tembel işi bi yöntem buldum yanlarına da fosforlu taş eklicem inşallah

Benim bir sürü conversem var
Eskiyenleri de böyle mi değerlendirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…