- 20 Kasım 2010
- 8.078
- 44
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
Yerim müsait aslında L tipi topraklı bölüm var bahçemde
Annem de böyle diyor ama çiçeği çekip atanlar soğanı filan mı sağ bırakır
Zaten belki o kadarı ile uğraşamam orası bayağı büyük
İş çıkışı da sulamak zor oluyor, eşimin hiç merakı yok
Bende tek bazen yapabiliyorum bazen üşenip yatıyorum
Şimdi saksılarda olması çok iyi olacak benim için
Eki Görüntüle 664019
Bu da bahçedeki fayanslı bölüm, pimapenle kapattık
Saksıları buraya koymayı düşünüyorum
Çocuklardan korumak adına
evet gayet hoş olur aslında dediğin gibi hem çocuklardan korumak için hemde görüntü olarak çok güzel olur , ben pek anlamam çiçeklerden bitkilerden bi tek evde bol bol fesleğenim vardır kokusun a hayranım çünkü
bahçe olayı çok hoş aslında üstü açık kısmı da var mı yazın ne güzel ohhh , birde kendi evin olunca istediğin gibi düzenlemesi var ister kapat oda gibi ister aç
Bende mevsimi ne zaman pek bilmem
Her çiçeğin farklı olurmuş
Mevsimi ne zamansa annem ve ablamdan o zaman benim için de ayırmalarını istedim ( Kendi çiçekleri var, onlardan fide alıp yeni saksıya dikmeleri için )
Dikmişler sağ olsun
Yavaş yavaş alacağım her gittiğimde
Bir de lale çok seviyorum, satın alacağım
bende seviyorum da heba etmek istemiyorum , birde cahilde bi soru olucka ama bi bitki aldık diyelim mevsimi önümüzdeki 3 ay içi, 3 ay sonra öldüler ,bi dahaki sene mevsimi gelince canlanıyo dimi onlarrr
Burası bizim evden çıkılan kısmı, başka yerden de girişi yok.
Toz vs. kendini bilmez insan çöpü ve çamaşır asma yerimiz olmaması sebebiyle
Ben kapatmak istiyordum ilk sıralar yapamadık evlendikten bi süre sonra yaptık çok şükür
Üstü kapandı pimapen sürgülü kapı eklendi, altı fayanstı zaten çim halı ile kapladım.
Diğer kısım da evin çevresinde L tipi topraklı, çevresi çok ince koridor gibi fayanslı
Ben en çok bahçesini beğenmiştim zaten ama böyle bi mahalle de bahçeyi kullanmak yeşertmek çok güç..
peki bahçeyide tam kapatmadan demir çitlerle çevrelesen çocukların giremiyeceği şekilde mümkün mü öyle birşey
günaydın türkiye
kızlar et için önerdiklerinizi denicem,bu arada günaydın
sabah eşimle hastaneye gittik kulak problemim için, meğer benim boğaz ve kulak ağrımın nedeni boğazımdaki nodülmüş başlangıç aşamasını biraz geçmiş ilerlerse ameliyat olunuyomuş :18: bu ara az konuş dedi doktor,ayrıca sol östaki tıkanıklığı alerjik rinit reflüden mütevellit ses teli yıpranması bla bla bla, bi poşet ilacım oldu 7 günde raporluyum inek gibi yatacam evde, pijama terlik kk
yahu ben sağlıkçıyım verdiler beni arşive izinlere raporlarada ben bakıyorum onca dosyanın tozu arasındada öksürmekten mahvoluyorum,ama doktor çok yakışıklıydı eşim bile beğendi
Çok geçmiş olsun
Az konuş çok yaz sen
kızlar et için önerdiklerinizi denicem,bu arada günaydın
sabah eşimle hastaneye gittik kulak problemim için, meğer benim boğaz ve kulak ağrımın nedeni boğazımdaki nodülmüş başlangıç aşamasını biraz geçmiş ilerlerse ameliyat olunuyomuş :18: bu ara az konuş dedi doktor,ayrıca sol östaki tıkanıklığı alerjik rinit reflüden mütevellit ses teli yıpranması bla bla bla, bi poşet ilacım oldu 7 günde raporluyum inek gibi yatacam evde, pijama terlik kk
yahu ben sağlıkçıyım verdiler beni arşive izinlere raporlarada ben bakıyorum onca dosyanın tozu arasındada öksürmekten mahvoluyorum,ama doktor çok yakışıklıydı eşim bile beğendi
sağol canım,eşime dedim zaten beni bağırtma bi kerede anla diye
telefonlada az konuşcakmışım, eşimde yanımdaydı doktor kulağına boğazına burnuna bişey sokuyo karşıda kamera var sende görüyosun ne var ne yok, eşim burun kıllarıma kadar gördü bu ne rezillik yaa keşke gelmeyeydi
geçmişler olsun bol bol yazarsın işte bide doktor cidden az konuş dedi mi ve öyle dediğinde eşinin sana imalı bakışları oldu mu , öyle bi durumda benim eşim başımı yerdi ben diyodum sana çok konuşuyosun diye doktor bile dedi diye
ooohh paşalar gibi raporlusun işte , doktorlarda hep yakışıklı olmak zorundamı ki