AdAm OLaCaK KıZLaR...

geçmiş olsun canım. o işi yapamazsın diye rapor alsan olmazmı belki kendi işine dönersin. hangi hastaneydi canım bu :KK23::KK53:

sağol canım, şimdi ben ankarada da il sağlıktaydım ama bütçeye bakıyodum, batmanda da il sağlıktayım ama arşive verdiler beni, yani arşivde genelde emekliliğe yakın amcalar olur, bide arşiv biriminde izin verildiği rapor takibi yapıldığı nerde görülmüş, uzun vadeli çalışma niyetim yok yoksa kurul raporu alır başka birim isterim işin açığı ben burda para işine bakmak istemiyorum çünkü çok yolsuzluk olmuş eşim emniyette o anlatıyo, tüm üçkağıtçılar sizin orda diyo, bunlara güvenipte bi yere imza atmam,arşiv kötü olsada nispeten başım rahat, temmuz gibi hamile kalıp 7 ay daha çalışıp evimin kadını olmak istiyorum

Günaydın adam olacak kızlar :)
gunaydın
:KK53:

kızlar et için önerdiklerinizi denicem,bu arada günaydın :KK16:
sabah eşimle hastaneye gittik kulak problemim için, meğer benim boğaz ve kulak ağrımın nedeni boğazımdaki nodülmüş başlangıç aşamasını biraz geçmiş ilerlerse ameliyat olunuyomuş :18: bu ara az konuş dedi doktor,ayrıca sol östaki tıkanıklığı alerjik rinit reflüden mütevellit ses teli yıpranması bla bla bla, bi poşet ilacım oldu 7 günde raporluyum inek gibi yatacam evde, pijama terlik kk :KK1:
yahu ben sağlıkçıyım verdiler beni arşive izinlere raporlarada ben bakıyorum onca dosyanın tozu arasındada öksürmekten mahvoluyorum,ama doktor çok yakışıklıydı eşim bile beğendi :KK52:

geçmiş olsun

sen bıze seslı değil yazılı lazımsın :KK23::KK23::KK23::KK23:

sağol canım, şimdi ben ankarada da il sağlıktaydım ama bütçeye bakıyodum, batmanda da il sağlıktayım ama arşive verdiler beni, yani arşivde genelde emekliliğe yakın amcalar olur, bide arşiv biriminde izin verildiği rapor takibi yapıldığı nerde görülmüş, uzun vadeli çalışma niyetim yok yoksa kurul raporu alır başka birim isterim işin açığı ben burda para işine bakmak istemiyorum çünkü çok yolsuzluk olmuş eşim emniyette o anlatıyo, tüm üçkağıtçılar sizin orda diyo, bunlara güvenipte bi yere imza atmam,arşiv kötü olsada nispeten başım rahat, temmuz gibi hamile kalıp 7 ay daha çalışıp evimin kadını olmak istiyorum

Allah kolaylık versin canım. ama sonra işi tamamen bırakma ücretsiz izin al canım 2 yılmı ne oluyordu galiba. belki sonra yine işe dönmek istersin kapın açık olsun. inşallah olursun canım. darısı isteyen herkesin başına. öncede benim :KK43::KK43:

Allah kolaylık versin canım. ama sonra işi tamamen bırakma ücretsiz izin al canım 2 yılmı ne oluyordu galiba. belki sonra yine işe dönmek istersin kapın açık olsun. inşallah olursun canım. darısı isteyen herkesin başına. öncede benim :KK43::KK43:

yok balım tamamen bırakırmıyım Batmanda çalışmak istemiyorum çocuk için ücretsiz izin bahane olucak bi yerde, Ankarada olsam 6 aydan sonra başlardım belki, ama Batmanda 2 seneyide kullanıcam zaten şark görevimizde bitecek o zamana, burda güvenipte kimseye çocuk emanet etmem

yok balım tamamen bırakırmıyım Batmanda çalışmak istemiyorum çocuk için ücretsiz izin bahane olucak bi yerde, Ankarada olsam 6 aydan sonra başlardım belki, ama Batmanda 2 seneyide kullanıcam zaten şark görevimizde bitecek o zamana, burda güvenipte kimseye çocuk emanet etmem

tamam canım. inşallah bi an önce bebişinde olur, Ankarayada dönersiniz hayatınıza kaldığınız yerden devam.. :21:

Öyle bi baktı yüzüme giderken yaralıı yaralıı
Ben ömrümde bu kadar yıkılmamıştım
O an aşk öyle bir tutuşturuyor adamı
Ben dünyaya bu kadar sıkışmamıştım
Ben kimseye böyle yakışmamıştım

kimsecikler yokk çok yiyosunuz kızlar çooooook afiyet olsun :KK6:

canım ben varım aslında ama kimse yazmayınca kendi kendime yazmayayım dedim bende. yemektende döndük ohh göbüşler bombaaaa. şiştim resmen. soda olsada içsek. içinede limon ohh misssssss:KK9:

X