AdAm OLaCaK KıZLaR...

ama oolmazkii giden car gidemeyen varrrr
gerçi 2 hafta içinde bizde gidicez ama olsunn. biz kursça gidicezzz. ama olmazsa izmit maşukiye yapıcaz arkadaşlarlaa. hıhhhh

Herkesin her yere gitmesi mümkün değil değil zaten
Bende İzmit'e gitmedim ama biri resmini koysa da iyi gezmeler derim

kızlar sizlere sabah şarkısı benden

nikahta varmış keramet-funda akpınar / sevenler tavernası

benim türkiyeye geldiğimd eilk dinlediğim kasetti bu. tabii hala peşini bırakmıyorum çok seviyorummmmm. sizde dinleyinnn

Herkesin her yere gitmesi mümkün değil değil zaten
Bende İzmit'e gitmedim ama biri resmini koysa da iyi gezmeler derim

olsun benim her yere gitmem lazım. hatta gitmezsem çatlarım boluyada gittim tabiiki. ama yinede daha çok gezmek olsun bana. ben gezmek için, seyahat etmek, macera için, çadırlarda kalmak için, dünyayı dolaşmak için gelmişim dünyaya. masa başında oturmam çok saçmaaaa
ama iyi gezmeler olsun tabiikideeeee. eğlencesiyle de unutulmaz bi gezi olsunn

ay ne var snaki muhasebeci olmakta. bide üstüne basa basa söylemiş bildiğin muhasebeci diye
benim ablamda muhasebeci ama 1 kere bile kendi işini yapmadı o ayrı

bak patronsuz ohh mis gibi kafa rahat ne güzel işteee

ayol aşağılıyom ben orda sıradan diyerektennn alemsinn

keşke bend eyapmasam işimi sevmiyorum maşaa başı sıkıcı yaşlı işi gibi sanki ama o kadar okuduk ettik derken devam ediyorum bi şekilde

iş bölümü olmazsa olmaz zaten malüm angaryası çok muhasebesinin insanın nevri dönüyo zaten kimi zaman yaşlı işii işte amn neyse içimizi sıkmıyım sabah sabah

iş bölümü olmazsa olmaz zaten malüm angaryası çok muhasebesinin insanın nevri dönüyo zaten kimi zaman yaşlı işii işte amn neyse içimizi sıkmıyım sabah sabah

Bende pek sevmezdim ama senin kadar değilim sanırım
Hatta şu an memnunum
Ben bu katta tekim, işimi bitirdikten sonra karışanım edenim olmuyo
Diğer arkadaşlar da burda olmadığından tek benim yazıcımın gürültüsü var

O yüzden can sıkıntısından genelde kk ya uğruyorum

ayol aşağılıyom ben orda sıradan diyerektennn alemsinn

keşke bend eyapmasam işimi sevmiyorum maşaa başı sıkıcı yaşlı işi gibi sanki ama o kadar okuduk ettik derken devam ediyorum bi şekilde

şükret be canım işineee. mesela lcw de satışçı olarak çalışsaydın danamı iyiydi? bütün gün herkesin bakıp fırlattığı eşyaları katla dur. sense o masa başı işte bizimle yazışıyorsun bak. hangisi daha sıkıcı?
ben çok üzülüyorum bazı işlere. tabiiki ekmek parası falan ama olsun. ben bakıp yerine katlayarak koyarım mesela ama denemişsem kabinde bırakırım o ayrı.

tabiki orası öyle şükretmek lazım , ama insan hayal kurunca da kendini farklı durumlarda görmek istiyor maddi açıdan değil istediği mesleği yapmak açısından , bende öyle yaparım ama kabinden götürmeye üşenirim , olsu n o kadar artık

işimize şükrediyoruz şükür ama insan severek yaptığı bir işte çalışıosa en büyük mutluluk bu sanırım

işyeri bakımından rahatım ama tarzı baa n göre değil oturamıyorum sanki sürekli ayaktayım buranın delisi gibiyim saat başı 2 dolanıp geliyorum 6 yıldır patronlar da alıştı işimi aksatmıyorum nasılsa dolanmama kimse ses etmiyo , beni böyle kabul ettiler :)

hayallerde güzel meslekler var da işte sermayeye bakıyo herşey

Eşim de böyle huy galiba
Hatta kaynanam da öyle
Sadece işyerinde de değil evde de uzun süre bi yerde oturamıyorlar daral geliyo
Hep bi yerlere çıkıyoruz o yüzden

iş yerinden bu sitelere girip vakit geçirmek de lüks tek tesellim bugun bu =(

öyle tabi en azından keyfimize vakit bulabiliyoruz buna da şükür :)

gerçi benim şirket yakın zamanda kapanıyo sanırım , o zaman kıymetlenir büyük ihtimal elden gidiyo ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…