AdAm OLaCaK KıZLaR...

çalışıyoz aslında ama bu cmartesi çalışmıcam , cuma akşamından istanbula pazar gecesi dönüş, zebil ziyan sovr86

Kıyaksın Biz de bi Cumartesi izin alıp Cuma akşamından Bolu'ya gitmiştik
Bolu buraya yakın tabi, İzmir biraz daha zor olabilir
Tatil için mi ? Aile ziyareti mi ?

yaa arkadaşlar et yumuşacık olsun diye napılır ilmini bilen bi yazsın bu nedir ne zaman biftek falan yapsam kayış gibi oluyo

önce sana yazayım günaydın faslına sonra geçeceğim :)) canım ben sütte bekletiyorum. ayrıca tuzunu piştikten sonra atıyorum. sertleştirmesin diye. ama mesela ciğere ve tavuk soteye önceden atıyorum dağılmaısnlar diye. ayrıca canım patatesi de kızartmadan önce sütte bekletirseniz onunda tadı çok nefis oluyorr. afiyet olsun

kılzar hepinize güpgünaydınnnn. çok güzel çok bereketli bi gün olsun inşallaaahhhhh

Kıyaksın Biz de bi Cumartesi izin alıp Cuma akşamından Bolu'ya gitmiştik
Bolu buraya yakın tabi, İzmir biraz daha zor olabilir
Tatil için mi ? Aile ziyareti mi ?

yok ne için gittiğimizi bizde bilmiyoz arkadaşlar gidiyomuş hadi gelin dediler hadi geliyoz dedik bide arabayla gidiliyo yani yolu saymazsan bi günlüğüne gidip gelicez , aman artık değişiklik olur diye bakıyorum üşenme huyumdan vazgeçicim, hoş zaten gezmeye üşenmek huyum değildir de

Son düzenleme:

aaa sütü duymamıştım et ve patatesleri bende deneyim bakalım ,

kılzar hepinize güpgünaydınnnn. çok güzel çok bereketli bi gün olsun inşallaaahhhhh

günaydınlar olsun inşallah aşırı aşırısı güzel bi gün olur sübaneke dinimiz amin (fırat)

Son düzenleme:
canım sen sağlık personeli diil miydin? çalışıyormusunuz siz?

yok yahu muhasebeciyim ben bildiğin muhasebeci
bizim burda patron yok herkes kafasına göre bazen çalışıyorum bazen çalışmıyorum bazen tam gün bazen yarım gün işime göre kendim ayarlıyorum artık psikolojime bağlı yani

Anladım
Biz de eşimin kankası ve onun eşiyle gitmiştik, dörtlü olarak
Güzel de geçti, değişiklik oldu evet. Umarım sizin de öyle olur

Meslektaşız o zaman

Büroda mısın, ön muhasebe mi ?

Meslektaşız o zaman

Büroda mısın, ön muhasebe mi ?

sende mi muhasebecisin ?? yanlız bişi diyim hiç benlik bi meslek değil senin tarzını da az buçuk anladıysam senlik bi meslek de değil , neyse böyle gelmiş böyle gidiyo işte

ilk bürodaydım 3-4 yıl sonra şimdi şirketteyim 6 yıldır genel muhasebe yuvarlanıp gidiyoz

aaa sütü duymamıştım et ve patatesleri bende deneyim bakalım ,
günaydınlar olsun inşallah aşırı aşırısı güzel bi gün olur sübaneke dinimiz amin (fırat)

dene de yorumlarını alayım canım bizim bi tanıdık otel restoranında çalışıyordu da onlar öyle yapıyormuş.

saol canım Aminnnnn

Evet
Ben arkadaş kurbanı oldum
Arkadaşlar nereye ben oraya diye gittim
düşünerek seçtiğim özel bi bölüm değildi
Hatta ben güzel sanatlar , resim bölümü istiyordum

Bende ilk bürodaydım da sıkıldım ve değişik olaylar oldu ayrıldım
Ön muhasebede de çalıştım da öylesi daha beter
Şu an kurumsal bir firmadayım, resmi muhasebe içerde tutuluyor ben satış ve çeklere bakıyorum
İş bölümü yaptık

ay ne var snaki muhasebeci olmakta. bide üstüne basa basa söylemiş bildiğin muhasebeci diye
benim ablamda muhasebeci ama 1 kere bile kendi işini yapmadı o ayrı

bak patronsuz ohh mis gibi kafa rahat ne güzel işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…