Berna tüylenme yaptığını söyleyenler var ama bence yapmıyor yani yapıyorsa da öyle aman aman bişey olacağını sanmıyorum... En azından bende olmadı öyle tüylenme gibi bi durum... Benim 5. yada 6. ayım oldu işte tam emin değilim... Ama çok şükür ne sivilcem oluyor öyle aman aman ne lekem... Şuan cildim bebek gibi desem yeridir sadece adet dönemi zamanı çıkıyor tek tük onları da acnelyse 1 gecede hallediyor valla... Cildimde o sivilcelerden oluşan kızarıklıklar hep olurdu artık onlarda yok... Yani diyeceğim kullanabilirsin... Ama benimde kafamı kurcalayan şey yazın başlaman... Hadi benim cildim artık bağışıklık kazandı ilk zamanki kadar ne soyuluyor ne kızarıyor... Tabi ben de güneşli havalarda 40 faktörlük güneş koruyucu kullanıyorum... Ama sen daha yeni de başlıcaksın bilmiyorum yani çok güneşe çıkmıcaksan denize fln girmiceksen yada güneş koruyucuları çok dikkatli düzenli yarım saatte bir sürmekle uğraşırım diyorsan başla... Yada Eylül'de başlarsın...
cvbın için saol canm. 1 haytadr sürüyorum bacagıma ne kızarıklık ne soyulma olmadıı sınavlar bitsin genelde evde olurum dıe düşünüyorum aksam sürüp sabah yıkıcam sonucta yınede günes lekesi olrmu dersın..
acıkcası yazın okul yokken atlatsam dıorum ONDAN YANI
bu arada ben 6 ayı askın sivilce tedavisi gördüm acnelyse yi lekeler için verdi doktor
Sen sabah yıkasanda acnelyse cildini tahriş ettiği, soyduğu için güneş leke yapabilir canım... Yani yıkamakla ilgili değil bu... Ama eğer güneşe çok çıkmıcaksan, çıkarken de güzel bi güneş koruyucu kullanırım diyorsan başla... Vücudumuzdaki deriyle yüzümüzün cilt yapısı çok farklı yani bacağının kızarıp soyulmaması normaldir... Bende öyle bi batık lekesini geçirdim bacağımdan... =) Sadece lekelerinin üzerlerine sürmekle başla istersen ama mutlaka güneşe çıkarken güneş koruyucu iyi bi krem kullan mesela avene'in sivilceye yatkın ciltler için olan 40 koruma factörlüsü var ben onu kullanıyorum gayet memnunum... Yada araştır başka yağsız yüksek koruma faktörlü bir şey al kendine eğer başlıcaksan yazın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?