Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba acnelyse kremi kullanmayı düşünen ama kararsız kalan biriyim bende.yorumunu okudum ve aslında aynı tereddütleri yaşamışız.bende ünversteye yeni başladım ve sırf yüzümdeki soyulmalardan çekindiim için kremi düzenli kullanamıyorum.ama benden daha tecrübeli olduğunu düşündüğüm için sana bi kaç soru sormak istiyorum.
öncelikle bu acnelyse sivilce üstüne sürülmez daha kötü yapar demişlerdi ve bende geçmesini bekliyorum.ama bi türlü geçmediler.sivilce üstüne sürmüşmüydün sen?
malum yaz geliyo ve yüzümde güneş lekeleri çıksın istemiyorum.bende tıpkı sen gibi acnelysin yanında 50 faktörlük güneş kremi aldım.güneş lekelerini önlemeyi başarabilirmiyim?
acaba kremi tüm yüzemi yoksa sadece lekeli yerleremi sürmeliyim?benim suratımda sivilcesiz çok az yer olduğu için ve ton farkı olmasını da istemediim için tamamına sürdüm.
son olarak kaç gün kullanmalıyım.mesela haftada 2 gün kullanıp 5 gün ara mı vermeliyim?
çok soru sordum farkındayım.şimdiden teşekür ederim.

tabıkı surulur canım hatta sıvılce ustune surersen daha cabuk kurumasını saglarsın sıvılcenın...
evet canım ben yaz kıs surdum gunes kremını ve leke olusmadı sukur..ama bol sur.. hatta ustune makyaj bıle yaptım.. suara lekelerım acayıp azaldıgı ıcın fondotenı bırakabıldım yıllar sonra sukurler olsunn sadece pudra yetıyorr ve bu super bsyy
ben de tamamına suruyorum canım hıcbır sorun da olmuyorr korkma
valla tahrıs durumuna baglı surmen eger kızaman soyulman az olursa hergun az az kullan daha faydalı olur ama ki baktın kızarma var bı gun ara ver bol nelendrıcı sur ertesı gun devam et oyle 5 gun falan bekleme bı yararını gorecegını sanmam.. yok canım sorabılırsın tabıkı benm de 3 bucuk ayı gecıyor sukur

Evet ya çok şükür benimde 3 ayı geçti ne kadar oldu tam bilemiyorum dönüp burdaki forumdan anlarım anca ne kadar olduğunu... Yaza ne yapıcaz Tuğba ya? Güneş kremi sürücez de yeticekmi, bir de denize fln girerken nolucak bilmiyorum... Geçenlerde çok güneş açtı artık acnelyse'i bırakayım diye, bi de arkadaşımın tavsiyesi üzerine farklı alkollü bi tonik olayına gireyim dedim girmez olaydım bi anda yüzümde ufak ufak sivilceler çıktı bi sürü... Hemen acnelyse kürü yaptım 2 gün çok şükür hiç bişey kalmadı gene... Bir de canım sen yüzüne hangi pudrayı kullanıyorsun? Ben eskiden hep cremepuff maxfactor kullanırdım sonra onun içindeki krem olayından tırstım yoksa sivilcelere neden olan şey bu mu dedim bıraktım, Loreal true match'e geçtim o da çok kurutuyor cildimi kabuklarım çok çıkıyor ortaya... Bu çok soyulduum dönemlerde maybeline affinitone fondoten kullandım ama ondan da çok sıkıldım üşendim bi de o kadar gözenekleri tıkamayım dedim... Sonuç olarak sen hangi pudrayı kullanıyorsun? güvenemiyorum ben hiç birine şu sivilce olayından tırstığımdan, sen söylersen içim rahat eder =)))

yaza ne yapacaz canım devam edecez baska care yok zaten ozamana 6. ayımıza falan gırmıs olacak surme sayısınıa zaltırız gerekırse ama hıc korkmaa ben gecen senede kullandım temmuzda basladım ee halıyle bıraz korktum ama bsycık olmadı tabı denıze falan gırmedım eger gıreceksen devam etme...
evet o alkollu tonık bende de var ama o sıvılceler ıcınmıss lekeler ıcın bı ıse yaramaz gercı sıvılcelerede yaramamıstı bana :d
valla canım ben bayadır maxfaktor creme puff kullanıyorum 41 numarasını cokk memnunum hıc sıvılcelenme falan yapmadı sanmam da zaten rengıme acayıp ıyı gıdıyorr.. önceden altına fondotende surerdım ama bıraktım valla artk kullanmam fondten bıle bılee suruyordum hem ılac kullanıyorum hem fontdenle kapatıyorum nekdr tezatlık demı ve kaar verdım bıraktım zaten pudram acayıp kapatıyorr hem de acayıp azaldı lekeler sılıklestı sukurr

son olarak yenı bsy ogrendım cok hosuma gıttı paylasayım canm =) yuzumu DALıN BEBE SAMPUANIYLA yıkıyorum hıc kurutma yapmıyor memnun kaldım valla zaten bebekler ıcın uretılmıss zarar da verecegnı sanmam

cukurlugun derınlıgıne baglı canm eger az bsyse yanı yuzeye yakınsaa uzun surede gecırıyorr dıye bılıyorum... ama sureklı soymak gerekk onuu

çok tşk ederim :)) peki bu soyma işlemi yaptığı için ileride kötü sonuclar olur mu yani cilt hassaslaşmaz mı :uhm:

ilgilendiğin için teşekür ederim.umarım bende bikaç ay sonra senin gibi olabilirim.kullanmadığım ilaç krem vs kalmadı.son umudum artık acnelyse...

çok tşk ederim :)) peki bu soyma işlemi yaptığı için ileride kötü sonuclar olur mu yani cilt hassaslaşmaz mı :uhm:
canm tabıkı hassaslasıyor yenı cılt gelıyor sonuctaa tazecıkk =)) onu da korumanın yolu gunes kremıı gerısını dert etmee bsycık olmazz.. hem bu krem antiage mımık cızgım vardıı sol dudak kısmımdaa COK GULMEKTEN lıse zamanlarından kalmaa valla sımdık yok yok ettı soya soya

ilgilendiğin için teşekür ederim.umarım bende bikaç ay sonra senin gibi olabilirim.kullanmadığım ilaç krem vs kalmadı.son umudum artık acnelyse...
aynen ben de cok ılac kullandım ondan dolayı doktorlara da guvenmedım hep basından savıyorlar sınır oluyordum kendım arastırdım acnelyse kendım basladım valla.. acnelyse ıcerıgı roc. ıle esdeger dıye bılıyorum onun da uzun vadede guzel sonuclar verdıgını bılıyorsunuzz basta cok cıkartıyor sonraa yavastan bıtırıyorr falan bu da oyle oluyor basta cıabılır sıvılce korkmayın devam edın sonrasıı cok guzel olacak dıye dusunun hep

Yaa Bende Kullanmıştım Doktorum Vermişti Bu Kremi Ergenlikte Yüzüm Kıııppp Kırmızı Oldu :kedi: Kullanmayı Bıraktım SoyuLdu Falan Sonra Tekrar Başladım , Yüzüm Acayiiipp Gerildi Elimi Süremiyordum , Ayçiçek Yağı Sürüyodum Yüzüme Çünkü Mimik Yapamıyodum , Kullanmayı Bıraktım Umarım Sizlerde Aynı Etkiyi Göstermes :uhm:

canm ayarını tuttamamısındır kesın yoksaa oylee asırı kızarıklık yapmazz zaten bı sure sonraa alısıyor cılt eskı tepkılerı vermıyorr

canm ayarını tuttamamısındır kesın yoksaa oylee asırı kızarıklık yapmazz zaten bı sure sonraa alısıyor cılt eskı tepkılerı vermıyorr

Haklısın Canım Doktor Bana Mercimek Tanesi Kadar Sür Demişti lmaz: Ben Çok Sürersem Çabuk Geçer Diye Bolca Sürüyodum Sürekliiiii :kedi:

Aaaa Dalin bebek şampuanı demek, süper bende deniyim... =)))
Benim kullandığım yüz yıkama jelinden herhalde yüzüm acayip kuruyor... Benim lekelerle sorunum yok ama sivilceler çıkıyor hala dönemsel olarak... Bayadır hiç çıkmıyordu geçenlerde maxfactor creme puff 41'e bende geri dönüş yaptım üstüne ufak ufak sivilceler çıktı ondan bende bu pudra bana yaramıyo herhalde dedim gene... Ama bilmiyorum belki hastalanmam yakın diye çıkmıştır onlar... O yüzden pudrama devam edeyim bari, sen de onu kullanıyosan...Fondoten olayı beni çok sıkıyor ya, yüzüm çok kuru diye kullandım işte bi süre ama yok her gün onla uğraşmak uyuz etti... Pudrayı da sürünce yüzüm kabuk kabuk oluyo bu ara ama napalım... Dediğin gibi dalin bebek şampuanıyla yıkıyım bir de bakalım ne olucak... yerimseniben

canm yaa kusura bakmaa gec gordum yazınıı... dalın benm yuzumu kurutmadı canmm dıger jeller gıbı degıl aamaa aksamları eve geldıkten sonraa ustunee jelle de yıkıyorum tamm cıksın dıyee kırlerr...
valla cerme puff yapacagını sanmam canmm hatta dun gıttı bı arkadasa da aldık o pudradan =)) ındrım vardı nasıl kacırdımm yaa
sımdı yenı nemlendırıcı hucre yenıleyıcı kreme basladım hametan doktor anneme demıss bu pişik kremı napcak kızın dedm karısmasın bn bılıyorumm nasıl kullanacagımıı =))
hastalıgına denk gelmıstır canmm benmdee bı tane falan cıktıı dudak kenarımdaa ama benm sınav stresındenn fınaller benı benden alıyorr cok takıyorumm bıyerdenn cıkıyor ıllakı

sivilce lekelerim için geçen sene expigment kullandım. lekeler geçti. ardından denize gittim iyice düzeldi cildim BeBek giBi oldu.. Bu sene gene Birsürü sivilce çıktı stresten gene expigment kullandım Bu sefer nedense fayda etmedi.. Bi tüp Bitirdim nerdeyse yok Bana mısın demedi. Bepanthene kullandım o da sadece nemlendirdi.. en sonunda acnelyse kullanacağım dedim şimdi 2 haftadır kullanıyorum ne leke kaldı ne Bişey.. üstelik çook az Bi soyulma oldu.. kızarıklık hiç olmadı. demek her cilde gelmiyor Bu acnelyse ama Bana çok iyi geldi valla. allah üretenden razı olsun ya..

ben 6 aydr imex ve monodoks kulandım bugun doktr monodoksu bırakmamı söledı gecmıs artık bırak dedı ve acnelyse yazdı aldım ama yorm ları grünce korktum suan napsam başlasammı baslamasammı kısımı beklsem hemnmı baslasam napımm ben

herkez bıraktımı kullanmayı yaa

ben kullanıyorum canım ve hatta gayet memnunum hatta hala güneş çok değil diye bu hafata da kullanmaya devam edeceğim sonrasında da kışa doğru devam edeceğim çünkü benim cildime iyi geldi e hatta gözeneklerim bile ufaldı izlerim azaldı. tabi biraz tahriş yaptı zaman zaman ama artıkilk günlerdeki gibi değil. kısaca ben acnelyse den vazgeçmeyi düşünmüyorum ama tabikimseyi yanıltmayayım benim cildim hiç hassas falan değildir yani cildinizi tanıyıp kullnın derim herkezeolumunekankayizsmile

tüylenme yapıyor olması ve yaz olması kafamı karıştrdı ben yüzüm zaten tüylü bide artarsa kötü olcak şimdilik bacagımdaki batık lekelerıne kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…