merhaba acnelyse kremi kullanmayı düşünen ama kararsız kalan biriyim bende.yorumunu okudum ve aslında aynı tereddütleri yaşamışız.bende ünversteye yeni başladım ve sırf yüzümdeki soyulmalardan çekindiim için kremi düzenli kullanamıyorum.ama benden daha tecrübeli olduğunu düşündüğüm için sana bi kaç soru sormak istiyorum.evett bır acnelyse bagımlısı olarak her turlu sorunuzu cevaplayabılırım kızlar... sımdı soyle kısaca kullanımımı anlatacak olursam..
2009temmuz gıbı basladım neyıme guvendıysem yazın ortasında ama sukurler olsun leke falan kalmadı cunku cok korktum sureklı gunes kremı kullandım 50faktorluk.. nyse benle baslayan bı arkadasm daha var nette tanıstıgım o benden 1 ay sonra baslamıstı..basta asırı sıvılce bastı goren nebıcım olmus dıyordu ıllekı cenemde.kı zor cıkardı benm cenemde nadiren yani..durmadım ve nerdeyse 3u aya geldıgımde sıvılceler acayıp azalmıstı 1_2tane cıkıyordu toplam pürüzsuz olmustu yuzum fakat kırmızı lekeler ıcın 6ay tamamlamam lazımdı en az cunku oyle asırı soyulma olmuyor korkmayın azar azar... herneyse unv kazandım ve okul acıldı gunes hala etkısını yıtırmemıstı ee bıde az da olsa soyulma rahatsız ettı benı ortam ya guyaa kımeyse havam =) bıraktım (ÇOK BUYUK APTALLIK ETTIM)
1ay once tekrardan cıktı sıvılcelerım bu acnevıtı kullandım 2 hafta falan ama ılk defa boyle oldu yuzum mayın tarlası gıbı kırmızı ve koca koca makyaj bıle kapatamıyordu dusunun(sınv stresıde var tabı)..dedım ya arkadas kullanıyor dıye saolsun fotosunu attı ve ınanamadım benden sonra devam etmıs ve fark superdı hıcbı kızarıklık kalmamıs lekelerı ve cukurlukları nerdeyse yok olmustu.. tekrardan gaza gldım bu sefer bırakmayacam dedım cunku bsy kaybedemezdım zaten berbattı yuzum en yakınlarım bıle bu ne hal naptın yuzune mafolmus dedıkce ıcten ıce kahroldum( 2 hafta once basladım ve ınanın 2 haftadaa eser yok yaa o kırmızılıkta valla aynaya bakmaya korkuyordum suan okdr duruldukı yuzum..soyuluyor duru bı hal aldı.. kendıne geldı ınanın ve bırakmayacam bu sefer ne olursa olsun..cunku acnelyse gucune gercekten ınanıyorum..suan hepsı gecmedı fakat 1 ayla suan arasında daglar kadar fark var ıns ıstedıgım sonuca ulasırsam aylar sonra fotoyla karsılastırma yaparızz
bıraz fazla uzun oldu kusura bakmayın kızlar ama herkesın bu ılactan faydalanmasını ısterım uzun vadede guzel sonuclar verebılen nadir ılaclardan bırı...
tabıkı surulur canım hatta sıvılce ustune surersen daha cabuk kurumasını saglarsın sıvılcenın...
evet canım ben yaz kıs surdum gunes kremını ve leke olusmadı sukur..ama bol sur.. hatta ustune makyaj bıle yaptım.. suara lekelerım acayıp azaldıgı ıcın fondotenı bırakabıldım yıllar sonra sukurler olsunn sadece pudra yetıyorr ve bu super bsyy
ben de tamamına suruyorum canım hıcbır sorun da olmuyorr korkma
valla tahrıs durumuna baglı surmen eger kızaman soyulman az olursa hergun az az kullan daha faydalı olur ama ki baktın kızarma var bı gun ara ver bol nelendrıcı sur ertesı gun devam et oyle 5 gun falan bekleme bı yararını gorecegını sanmam.. yok canım sorabılırsın tabıkı benm de 3 bucuk ayı gecıyor sukur
cukurlugun derınlıgıne baglı canm eger az bsyse yanı yuzeye yakınsaa uzun surede gecırıyorr dıye bılıyorum... ama sureklı soymak gerekk onuu
canm tabıkı hassaslasıyor yenı cılt gelıyor sonuctaa tazecıkk =)) onu da korumanın yolu gunes kremıı gerısını dert etmee bsycık olmazz.. hem bu krem antiage mımık cızgım vardıı sol dudak kısmımdaa COK GULMEKTENçok tşk ederim :)) peki bu soyma işlemi yaptığı için ileride kötü sonuclar olur mu yani cilt hassaslaşmaz mı :uhm:
aynen ben de cok ılac kullandım ondan dolayı doktorlara da guvenmedım hep basından savıyorlar sınır oluyordum kendım arastırdım acnelyse kendım basladım valla.. acnelyse ıcerıgı roc. ıle esdeger dıye bılıyorum onun da uzun vadede guzel sonuclar verdıgını bılıyorsunuzz basta cok cıkartıyor sonraa yavastan bıtırıyorr falan bu da oyle oluyor basta cıabılır sıvılce korkmayın devam edın sonrasıı cok guzel olacak dıye dusunun hepilgilendiğin için teşekür ederim.umarım bende bikaç ay sonra senin gibi olabilirim.kullanmadığım ilaç krem vs kalmadı.son umudum artık acnelyse...
canm ayarını tuttamamısındır kesın yoksaa oylee asırı kızarıklık yapmazz zaten bı sure sonraa alısıyor cılt eskı tepkılerı vermıyorr
yaza ne yapacaz canım devam edecez baska care yok zaten ozamana 6. ayımıza falan gırmıs olacak surme sayısınıa zaltırız gerekırse ama hıc korkmaa ben gecen senede kullandım temmuzda basladım ee halıyle bıraz korktum ama bsycık olmadı tabı denıze falan gırmedım eger gıreceksen devam etme...
evet o alkollu tonık bende de var ama o sıvılceler ıcınmıss lekeler ıcın bı ıse yaramaz gercı sıvılcelerede yaramamıstı bana :d
valla canım ben bayadır maxfaktor creme puff kullanıyorum 41 numarasını cokk memnunum hıc sıvılcelenme falan yapmadı sanmam da zaten rengıme acayıp ıyı gıdıyorr.. önceden altına fondotende surerdım ama bıraktım valla artk kullanmam fondten bıle bılee suruyordum hem ılac kullanıyorum hem fontdenle kapatıyorum nekdr tezatlık demı ve kaar verdım bıraktım zaten pudram acayıp kapatıyorr hem de acayıp azaldı lekeler sılıklestı sukurr
son olarak yenı bsy ogrendım cok hosuma gıttı paylasayım canm =) yuzumu DALİN BEBE SAMPUANIYLA yıkıyorum hıc kurutma yapmıyor memnun kaldım valla zaten bebekler ıcın uretılmıss zarar da verecegnı sanmam
herkez bıraktımı kullanmayı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?