- 8 Aralık 2008
- 872
- 80
- 643
ben kullanıyorum ama yüzüm soyulmuyo 1 hafta oldu yook herhangi bi soyulma üstelik az da sürmüyorum.neden acaba
Soyulmaması ilginç yeni başladığın için... Benimde bu ara soyulmuyor sanırım yaz diye yüzümüz sürekli sıcaktan terliyor nemleniyor fln... Ondan dolayı soyulmadığını düşünüyorum ben...
Paradise sana yaramamış olmasına üzüldüm... Sivilceleri geçirdikten sonra kızarıklık bırakıyor o normal, devam ettiğin zaman o kızarıklık ve lekeleri de geçiriyor... İlk başlarda sivilcelerinde artış olması da normal... Bilmiyorum yani biraz sabırsızlık mı yaptın acaba... Benim 7. ayım oldu... Bütün arkadaşlarım cildin pürüzsüz oldu düyor çok mutlu oluyorum... Ne leke var ne pürüz ne bişey... Arada gene tek tük çıkıyor onları da hemen geçiriyorum acnelyse ile... Yeniden sivilcelenmekten korktuğum için hala devam ediyorum ama gerçekten ben çok memnun kaldım... Tabi ciltten cilde değişir ama biraz daha sabretseydin keşke... Tatilde bile kullandım koruyucu sürdüm güneşe çıkarken çok şükür güneşten dolayı da bi sorun yaşamadım... =)