Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben kullanıyorum ama yüzüm soyulmuyo 1 hafta oldu yook herhangi bi soyulma üstelik az da sürmüyorum.neden acaba

Soyulmaması ilginç yeni başladığın için... Benimde bu ara soyulmuyor sanırım yaz diye yüzümüz sürekli sıcaktan terliyor nemleniyor fln... Ondan dolayı soyulmadığını düşünüyorum ben...
Paradise sana yaramamış olmasına üzüldüm... Sivilceleri geçirdikten sonra kızarıklık bırakıyor o normal, devam ettiğin zaman o kızarıklık ve lekeleri de geçiriyor... İlk başlarda sivilcelerinde artış olması da normal... Bilmiyorum yani biraz sabırsızlık mı yaptın acaba... Benim 7. ayım oldu... Bütün arkadaşlarım cildin pürüzsüz oldu düyor çok mutlu oluyorum... Ne leke var ne pürüz ne bişey... Arada gene tek tük çıkıyor onları da hemen geçiriyorum acnelyse ile... Yeniden sivilcelenmekten korktuğum için hala devam ediyorum ama gerçekten ben çok memnun kaldım... Tabi ciltten cilde değişir ama biraz daha sabretseydin keşke... Tatilde bile kullandım koruyucu sürdüm güneşe çıkarken çok şükür güneşten dolayı da bi sorun yaşamadım... =)

kızlar bende leke giderici olduğu için bugün gittim aldım. sorunum bacaklardaki kıl batması sonucu oluşan ve sıktığımdan leke leke olan cildimi soymak. umarım ii gelir ona göre bende etkisini sizlerle paylaşacağım :))

ya bende yüüzüme bir sivilceye sürmüştüm sivilce etrafı kıpkırmızı oldu aynı yara gibi snra bırktım sürmeyi derim byle büzüştü gibi sonradan geçiyor mu devam mı etmek lazm srmeye yoksa bbrkılmalımı sürenler bilir

kızLar bu iLacı haftada 3 kere kullananın en fazla
çok az miktarda sürün yüzünüze,yoksa kimyasaL yanık yapar bu 1
Bu iLacı kuLLanırken güneş koruyucusu kuLLanmanız gerek yoksa Leke olur ciLdiniz bu
da 2:1closedeyes:

acnelyse soyucu kremler içinde en kuvvetlisi.acayip derecede kızarıklık ve tahriş yaptı dayanabildiğim kadar dayandım kışın.eğer cilt altında yağ bezesi varsa önce onu sivilce dışarı atar krem.sivilce büyür içi cerahatli olmuştu genelde bende ama sonra kurudu ve soyuldu baya gergindi yüzüm o aralar 1 ayda anca kendine geldi sadece sönmüş izler kaldı .çok keskin bi krem bence dayanabilmek önemli tahrişşi çok yüksek...

Ya gerçekten kızlar beyaz tenliyim cildimi hassas bilirdim ama burda okuduklarımdan sonra ne biçim dayanıklı cildim varmış diyorum sizin yazdıklarınızı görünce... Düşünün 7 aydır her allahın günü sürdüm, kızarıklık ve soyulma başlarda çok olmuştu şimdi soyulma oluyor ara ara... Ama nasıl şükrettiğimi bilemezsiniz o kreme... Artık pek sivilcem çıkmıyor çıkarsa o gece sürüyorum ertesi güne kalmıyor bişey... Cildimde eski sivilcelerin kızarık izleri fln da kalmadı... Yani inanın pudrasız fondotensiz yaşayamazdım eskiden, şuan sadece allık sürüp gezebilir haldeyim...

Çok savunuyorum acnelyse'i yani ama... Çok az süre kullanıp "yaramadı, sivilceleri çoğalttı" fln tarzındaki yorumları da ilaca haksızlık olarak buluyorum... Ama yaklaşık 3-4 sene sivilcelerle uğraşıp, kurtulmak için dünyanın parasını döktükten ve hiç bişey artık işe yaramaz dedikten sonra 3 liralık kremle kurtulunca, bebek gibi cildim olunca ister istemez ilaca bir saygı sevgi oluşuyor... =)
Size tavsiyem başlarda 1-2 gün arayla kullanın cildiniz hassassa ve evinizde sürekli Madecassol veya Bepanthen olsun gündüzleri de onu sürün... Cildiniz azıcık kızardığında kimyasal yanık oldum diye paniklemeyin de, başlarda pancar gibi gezdiğimi bilirim... O kızarıklıkların geçmesi de bazen 3 günü bulabiliyor paniklemeyin sakin olun... Umarım herkese bendeki kadar işe yarar...

1 tüp bitti benim cildimde yeni yeni soyulmalar başladı. ama soyulma öyle garip ki pul pul ama ele gelir bişey değil. keseledikçe soyulduğunu düşünüyorum. çünkü bacağımdaki lekeler biraz olsun geçti gibi. umarım hepsi geçeeeerrrrr....

Bendeki soyulmalarda öyle oluyor dönem dönem... Bacağımda batık izine bende sürmüştüm çok hafif ufak bir izdi ama rahatsız oluyordum o da geçti... Geçer yavaş yavaş canım devam et... =)))

ben bunu 4 yıl önce falan kullanmıştım ama benim cildimi tahriş etmişti bırakmak zorunda kaldım
tabi herkeste aynı etkiyi yapar mı bilmiyorum inş.yapmaz memnun kalırsın :)

bugün gittiğim Dr. Serkis Barış banada Aknelys verdi. Ama "yanlızca gece 3 saat boyunca cildinde kalsın sonrada verdiğim sabunla yıka" dedi. benim göğüs (dekolte) bölgemde tane ve sivilceler çıkyor, yoğun değil, sanırım bu yüzden yıkamamı söyledi.. bu kadar etkili olduğunu buradan öğrenmem iyi oldu. herkese teşekkürler. geçmiş olsun.

yaklaşık 20 gündür uyguladığım acnelyse tedavisi sonuç vermeye başladı. hergün 3 saat sürüp eubos sabunla yıkıyorum. şu an 1,2 adet tane şeklinde sivilcelerim var. genelde cildim problemsiz duruyor. 1 ay süre ile kullanmaya devam edip, doktora kontrole gideceğim.
kremi bırakınca tekrar aynı hale dönmekten korkuyorum.

ben acnelyse i uzun zamandan beri kullanırım, üstelik öyle pek sivilce sorunu olan birisi değilim. benim acnelyse i kullanma amacım tek tük olan izlerimi geçirmek ve cildimi yağdan arındırıp daha berrak olmasını sağlamaktı. ve inanın şu zamana kadar kullandığım en iyi ilaç acnelyse. ilk kullanımımda acayip kızartmıştı sürdüğüm yerleri, herkes soruyordu noldu yüzüne diye. ama sabrettim, siz de sabırlı olun arkadaşlar. cildiniz belli bir süre sonra ilaca uyum sağlayacak ve ondan sonra cildinizi nasıl yeniliyo göreceksiniz.. benim cildimi herkes çok beğenir, özellikle acnelyse i kullandıktan bir kaç gün sonra soyulunca derler ki sen cildine napıyosun da bu kadar parlıyo yağlı da değil elma yanaklısın derler :) dediğim gibi pek sivilcem çıkmaz özel günler dışında ama acnelyse i gönül rahatlığıyla kullanıyorum. o kullandığınız pahalı ürünler bu kremin yanında hiçbir şey inanın. tek ihtiyacınız olan biraz sabır:) umarım hepiniz sağlıklı ciltlere kavuşursunuzz:)

Arkadaşlar hepinize detaylı anlatımınız ve yüreklendirici sözleriniz için teşekkür ederim Bayram sonrası ilk işim Acnelyse ve Madecassol almak olacak yüzümdeki izler için. Aslında TCA düşünüyordum (orta düzeyde çukurlar ve kırmızı izler var bende) ama işe yarasa da dışarıda rahatsız edecek kadar soyuluyor sanırım. O yüzden Acnelyse+Madecassol yapmayı düşünüyorum ayrıca ayda bir kez de 1 mm dermaroller uygulayacağım düzenli...

Peki düzenli Acnelyse kullanan arkadaşlarımız TCA 15 gibi bir desteğin faydasını gördüler mi hiç yoksa çok mu tahriş edici oluyor? Tatil dönemine denk getirip uygulanabilir eğer sonuca değiyorsa.

canım benim TCA deneyimimde var ama lokal kullandım ben, dediğim gibi pek sivilcem çıkmıyor ama bir dönem nolduysa çıktılar ve ufak izler bırakıp gittiler. ben onların üzerinde uyguladım bir kaç seans, ufak delikleri tamamen geçirdi diyebilirim. ayrıca lekelerde çok başarılı bir ürün, bepanthene veya madecassolle destekler ve kabukların kendi kendine soyulmasını beklersen güzel sonuç alırsın. tabi TCA da biraz sabır işi :)

ama acnelyse i ve TCA kullanımını aynı zamanlara denk getirmemeye dikkat et, yani TCA kullanmaya karar verdiysen en azından 1 hafta önce acnelyse sürmeyi bırak canım:)

Çok teşekkürler cevapların için TCA için lekelerde başarılı demişsin, leke derken kırmızı sivilce izleri mi acaba?

Sabır sabır... Artık tüm uygulamalarda ben de bu sabır işine geldim valla. Bakıyorum da ister lazer ister krem hepsi uzun zamanda güzel sonuçlar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…