Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ılacla sınırlamayın sakın kendınızı hergun duzenlı bır sekıldee yuzunuzu yıkayın tonıkleyın ardından kremı surun oyle daha cabuk etkı edıyor..bu bakımlar cok gorunebılır ama hayatımızın her evresınde lazım malum sehırler toz toprakk
canm senn kac hafta oldu acnelyse kullanalı... soymak uzereyeken derıler koyulasabılır ama aksıne acnelyse ten rengını acıyor sahsen bende oyle oldu beyazladım valla =) vee yuzum yuzde 70 duzeldı 3 ay 10 gunde... hatta azöncee fondeten surmeden sadece az bsy pudra surdum vee gayet guzel durdu lekeler yok gıbı çok mutlu oldum vallaaa
canm benm kahverengı lekelerıme ıse yaramıyor dedım :S belkı sen de yarar... hem kahverengı leken varsaa acenlyse tarzı ılacın yanına renk acıcı da kullanman gerekır daha cabuk etkı edebılır
hmm nekdr erken baslarsan okdr cabuk ulasırsın ıstedıgıne canm ama sen bılırsın ne dıyım... ben gecen temmuzda baslayıp 3 ay kullanıp bıraktım salaklık edıp oyle pısman olmustum kı smdı superdı belkıde cıldım... ama bu sefer bırakmamaya söz verdm kendıme 3 bucuk ay oldu ve dahada devam edecem.. cunkuu acayıp duzelme var sukurr 7 ay duzenlı sonra azaltarak.. maşallah dıyım sıvılce artk yok denecek kadar az lekelerımın rengı de acıldı
canm bence bırak sozden sonraa devam ett sonraa soyulma zamanına denk gelırr makyajn falan kotu durur... cok az kullanman gerek boyle tek yanaga mercımek kadr yaydır onu..kızarıklıgın ıcınde hametan krem veya bepanten krem kullan bol bol cabuklastırr ıylesmesını
cukurlugun derınlıgıne baglı canm eger az bsyse yanı yuzeye yakınsaa uzun surede gecırıyorr dıye bılıyorum... ama sureklı soymak gerekk onuu