• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Acnelyse kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ay valla kafam karıştı iice yaaa opuyorumnanaktan

arkadaslar ılacla sınırlamayın sakın kendınızı hergun duzenlı bır sekıldee yuzunuzu yıkayın tonıkleyın ardından kremı surun oyle daha cabuk etkı edıyor..bu bakımlar cok gorunebılır ama hayatımızın her evresınde lazım malum sehırler toz toprakk

arkadaslar ılacla sınırlamayın sakın kendınızı hergun duzenlı bır sekıldee yuzunuzu yıkayın tonıkleyın ardından kremı surun oyle daha cabuk etkı edıyor..bu bakımlar cok gorunebılır ama hayatımızın her evresınde lazım malum sehırler toz toprakk

haklısın ben aksatmadan yapmaya çalışıorum bakımını ama acnelyseyi bıraktm ne bilim daha koyulaştırdı gibi geldi :/

canm senn kac hafta oldu acnelyse kullanalı... soymak uzereyeken derıler koyulasabılır ama aksıne acnelyse ten rengını acıyor sahsen bende oyle oldu beyazladım valla =) vee yuzum yuzde 70 duzeldı 3 ay 10 gunde... hatta azöncee fondeten surmeden sadece az bsy pudra surdum vee gayet guzel durdu lekeler yok gıbı çok mutlu oldum vallaaa

canm senn kac hafta oldu acnelyse kullanalı... soymak uzereyeken derıler koyulasabılır ama aksıne acnelyse ten rengını acıyor sahsen bende oyle oldu beyazladım valla =) vee yuzum yuzde 70 duzeldı 3 ay 10 gunde... hatta azöncee fondeten surmeden sadece az bsy pudra surdum vee gayet guzel durdu lekeler yok gıbı çok mutlu oldum vallaaa

ya napcamı bilemedim artık ben :/ lekeler için işe yaramıo demiştin sanki ama :/ ben 2 hft fln kullandım cok diil soydu cok az biyeri geçti soyuldugu için ama koyulaştı mafoldumben sabredip devam edemedim bendee cok kararsz kaldım şimdide

canm benm kahverengı lekelerıme ıse yaramıyor dedım :S belkı sen de yarar... hem kahverengı leken varsaa acenlyse tarzı ılacın yanına renk acıcı da kullanman gerekır daha cabuk etkı edebılır

canm benm kahverengı lekelerıme ıse yaramıyor dedım :S belkı sen de yarar... hem kahverengı leken varsaa acenlyse tarzı ılacın yanına renk acıcı da kullanman gerekır daha cabuk etkı edebılır

bilemedm şekerim ya koyulaştı gibi geldi şimdi soymak yerine güneş belirdiginden.rengini açmakla ugraşıyım bari dedim elma kabugu elma sirkesi fln onlarla ugraşıorumm kışın acnelyse başvururum artk tekrardan :) :utangac:

hmm nekdr erken baslarsan okdr cabuk ulasırsın ıstedıgıne canm ama sen bılırsın ne dıyım... ben gecen temmuzda baslayıp 3 ay kullanıp bıraktım salaklık edıp oyle pısman olmustum kı smdı superdı belkıde cıldım... ama bu sefer bırakmamaya söz verdm kendıme 3 bucuk ay oldu ve dahada devam edecem.. cunkuu acayıp duzelme var sukurr 7 ay duzenlı sonra azaltarak.. maşallah dıyım sıvılce artk yok denecek kadar az lekelerımın rengı de acıldı

hmm nekdr erken baslarsan okdr cabuk ulasırsın ıstedıgıne canm ama sen bılırsın ne dıyım... ben gecen temmuzda baslayıp 3 ay kullanıp bıraktım salaklık edıp oyle pısman olmustum kı smdı superdı belkıde cıldım... ama bu sefer bırakmamaya söz verdm kendıme 3 bucuk ay oldu ve dahada devam edecem.. cunkuu acayıp duzelme var sukurr 7 ay duzenlı sonra azaltarak.. maşallah dıyım sıvılce artk yok denecek kadar az lekelerımın rengı de acıldı

peki yazın daha çok leke yapmazmı ki kullanırsam yazın kullanmayın diolarda o yüsden bocaladım :bbo:

her dısarı cıktıgındaa gunes kremını ıhmal etmezsen sorun olmaz .. kendımden bılıyorum temmuzun agustosun sıcagndaa tepemde guneste kullandım... he tabı dıkkat etmek lazım bıle bıle de altında durmamak gerekk =)

acnelse cukurcuklarada iyi geliyormu sivilce problemim yok ama sırf su minik cukurlardan kurtulmak icin baslayabilirim :((

slm herkese..bende 1 haftadır acnelyse kullanıyorum gece yatmadan önce sürüyorum..gündüzde şimdilik evde olduğum için expol hydro kullanıyorum..yüzüm ve çenemin altındaki sivilcelerin olduğu yerlere sürüyorum.ancak yüzüm şu anda tüp patlamış gibi :bbo: 2 hafta sonrada sözüm var sizce şimdilik kullanmayı bırakıp sözden sonra mı başmalıyım sizce ve asıl önemli sorum acaba kremi ne kadar sürüyorsunuz ben fazlamı sürüyorum acaba ondanmı böyle oldu yüzüm kafamçokkarıştı

canm bence bırak sozden sonraa devam ett sonraa soyulma zamanına denk gelırr makyajn falan kotu durur... cok az kullanman gerek boyle tek yanaga mercımek kadr yaydır onu..kızarıklıgın ıcınde hametan krem veya bepanten krem kullan bol bol cabuklastırr ıylesmesını

canm bence bırak sozden sonraa devam ett sonraa soyulma zamanına denk gelırr makyajn falan kotu durur... cok az kullanman gerek boyle tek yanaga mercımek kadr yaydır onu..kızarıklıgın ıcınde hametan krem veya bepanten krem kullan bol bol cabuklastırr ıylesmesını

tamam canım çoook teşekkür ederim yardımın için sevgiler opuyorumnanaktan

cukurlugun derınlıgıne baglı canm eger az bsyse yanı yuzeye yakınsaa uzun surede gecırıyorr dıye bılıyorum... ama sureklı soymak gerekk onuu

cukurlugun derınlıgıne baglı canm eger az bsyse yanı yuzeye yakınsaa uzun surede gecırıyorr dıye bılıyorum... ama sureklı soymak gerekk onuu

evet canım sana katılıyorum bu krem daha çok yüzeysel çukurlarda iyi kaydirigubbakcemile5 . çok derin çukurlarda kimyasal peeling le falan sonuç alınıyor. acnelyse daha çok hafif çukurkullarda iyi ya da belirgin gözenekler gibi sounlarda işe yarayabilir bence

Back