İşte beklenen son nihayet şey ukalalık yapmak istemem ama daha öncede yazmıştım HADİ ADINI DEĞİŞTİRRRRRRR bu isim artık sana göre değil hangi topiğe geçelim stable girl nasıl ama bu isim bence sana daha uygunn eeeeeeeeeeeeeeeeee ne bekliyosun şekerim artık güzel yazılarını birlikte sevineceğimiz yazılarını bekliyorum azmin ve kararlılığın en iyi örneğisinnn SENNNNNN:)))))))))BU ARADA NAZAR DEĞMESİN AMİNNNN
ben demiştim dedim tamda okuduğum anda nasıl mutluyum anlatamam...şükürler olsun ..helal olsun kocana iyi yaptı bak sende sakın bırakma haklı çıkarma onu .. sen yanımdayken daha iyi yapıyorum de..
ayran detoksunu kesinlikle yap
kilo veriminin yavaşladığı hatta durduğu anlarda.. şok etkisi yapıyor ödemi tamamen atıyor..
canım yaaa çok sevindim biliyordum böyle olacağını dayanamadı işte :) inşallah daha çok aşık olur sanaaa :)
çok sewindim gerçekden bu erkekler böyle işte çok akıllılar ama seni çok sewio ayrılmak istemedi belliki başka çareside kalmadı aklını başına getirmek için hak veriorum eşine yoksa bence tatlı tatlı sölemekle bi ayda bu kdr kilo veremezdin seni üzdü ama değdi bence bu yola baş koydun artık zayıflıcaksın dead girl 10 gün içinde bende doğum yapıcam ve bende zayıflıcam seninle=)bende 100 oldum sannrm
Selamlar,
hikayenizi ara ara takip ettim. eşine söz verip de bu ara kilo vermesi duraklamış biri olarak yazmaya cesaret edemedim bugüne kadar açıkçası. ama eşinizin sizi sevdiğinden de şüphem yoktu, aksi söz konusu olsa size bu baskıyı yapmak için bile uğraşmazdı. lakin mutlu haberi almışsınız o kadar üzüntüden sonra.
öyle şanslıyız ki bizi seven, ahlaklı eşlerimiz var. Allah nazarlardan saklasın
bazı adamlar gerçekten gözünün yaşına bakmadan gidiyor eşleri 10 kg aldığında bile. gitmese bile aldatıyor, türlü kötülükler ediyor...
lütfen kendinize söz verin, zayıflamaya devam etmelisiniz. üstelik sizin bi de çocuğunuz var... ben mutlu ya da hüzünlü anlarımda yine yemeğe sığınıyorum. ama yapmayalım bunu. buraya yazmaya devam edin. biz de size destek oluruz. inşallah 9-10 ayda kurtuluruz bu kilolardan. sağlığınızı da ihmal etmeyin bu arada. o her şeyden, herkesden çok lazım size. Allah yardımcınız olsun, sevgi eksik olmasın inşallah hayatınızdan...
Tekrar mı üye olmam lazım bunun için nasıl değiştiricem ki ismimi :) aminnnn canımm nazar değmesin valla iyi gidiyorum şimdilikk :)
Bilemedimki hangi topiğe geçsekki :)
ben de varım diyenlerin diyet günlüğü var oraya gelin ben ordayım :)
he he heKızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
canım bence sen kendine diyet günlüklerinden bir günlük aç ve ordan devam edelim.çünkü zaten belirli bir takipçin var,başkasının günlüğünden devam etmen gereksiz.burayada açtığın yeni günlüğünün linkini yazarsın seni kolay bulurlarEvet yaa hangi topiğe geçelim bende bilemedim burada da moralim bozuluyor burada kalmayalım :))
Tekrar mı üye olmam lazım bunun için nasıl değiştiricem ki ismimi :) aminnnn canımm nazar değmesin valla iyi gidiyorum şimdilikk :)
Bilemedimki hangi topiğe geçsekki :)
Ya canım valla hergün seni takip ediyorum başka yerlerde bulamazsam üzülürüm inan seni bulacağım yerde ol :))) artık senden süper haberler bekliyorum bende zayıflamaya çalışıyorum ama çok yavaş oluyor ya yarın doktora çıkacağım testler için bakalım ne olcakk neyse bak bir daha söylüyorum ya burda kal yada olacağın yeri bildir eeeeeee benim gibi bir sürü sıkı takipçin hatta ben seni tanımıyorum ama arkadaşım gibi senin yazılarını okuyup konuştuğum ve yazı yazdığım için arkadaşım olarak görüyorum habersiz bırakma (bu arada oğlum 18 'ine dün girdi anne tanıyomusun sen bu bayanı ne çok konuşuyorsun pc başında sanki karşında diyor) seni kararlığından dolayı bir kez daha tebrik ediyorum cnmmm
Çok konuştum anlattım yemek yemediğimi kg kaybettiğimi görüyor ama çok geç diyor zamana ihtiyacım var diyor. Az önce kaç gündür yemek yemiyorsun diye sordu 3 dedim hiç bir şey demedi umrunda bile değilim sanırım evliliğimiz bittiama gitmiyor da... Kızlar hayatımda hiç bu kadar küçülmemiştim canım yanıyor zaten yemek yemek de istemiyorum o olmayacaksa yaşamanın da anlamı yok zaten
canım bence sen kendine diyet günlüklerinden bir günlük aç ve ordan devam edelim.çünkü zaten belirli bir takipçin var,başkasının günlüğünden devam etmen gereksiz.burayada açtığın yeni günlüğünün linkini yazarsın seni kolay bulurlar
bu link günlük açma linki oradan açarsın günlüğünü:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri-f1143/
ismine gelince bence değiştirme seni böyle tanıdık,resmini değişirsin
birde cuma zayıflama yarışmaları var,her cuma birilerine hesap verme duygusu insana kilo verdirtiyortavsiye ederim
8.takım cuma yarışması kaptanıyım,seni aramızda görmekten mutlu olurum.hem günlüğün olur,hem bizimle yarışırsın.takımda ben 90 kiloyum,112,113,84 kilo arkadaşlarımızda var seninle kilolarımız hemen hemen aynı,o yüzden takımca birbirimize daha bi destek olabiliyoruz.bekliyorum tatlım
buda takım linki gelip merhaba diyerek bize katılabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7555.html
Kızlar iyi haberler getirdim :) artık mutlu mutlu kilo verme zamanı :) bu topikten çıkalım yaa ben hiçte acınası değilim hihi :) anlatayım. Eşim acıktım dedi kalktım hiç bir şey söylemeden dünkü yemeği ısıtırken arkamdan geldi sarıldı kokladı öptü bebeğim canım falan filan işte :)) keşke bunların hiç birini yaşamamış olsaydık ama olması gerekiyordu dedi. Bu kadar uzun sürdüremiycem ama söz ver bericen dimi kilolarını dedi:) bende evet dedim ağladım kollarında seni seviyorum sen benim biriciğimsin dedi oohh beee sonunda hadi xayıflama topiğine geçelim hihi :))
bizim motıvasyon kaynagımız nerelerde yahu
haber alan varmı??
hergün mutlaka ugrardı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?