Acınası biriyim :(((

1 ayda 15 kilo o kdr iyiki tmm sağlıksız kabul ediorum ama çok cazib neler yiyosun yemeklerde anlatırmısın?ne kdr su içiyosun günde kaç saat spor yapıosun

Son düzenleme:
Öncelikle son durumu yazmak istiyorum ... Ama öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım yanımda olduğunuzu bilmek beni öyle sevindiriyorki. Anlatamam. Dün yani arife günü ben harıl harl spor yaparken eşim kızla benim babasıgile gitmemizi istedi. Kendisi bayramda gidemeyecekti. Eşim iraz rahatsızlandığı için dün ve bugün baya kötüydü. Ben gidemiycem istersen sen kız gidin dedi. Arayıp duruyorlar dedi. Bende ee sen hastasın seni nasıl bırakayım dedim. Daha iyi olur hem kafa dinlerim hemde dinlenirim dedi. Neyse biz kızımla hazırlandık gittik. İki-üç defa aradı biz oradayken vardıkmi diye aradı ( benim telefonum bozuk olduğu için beni arayamıyor) biz görümcemle spora gitmilştik oradan görümcemi aradı spor yapıyormuymuşum moralim nasılmış iyimiymiş falan. Neyse bugun de sabahtan aradı bayramımı kutladı.. Ben pek yüz vermedim. Seninde kutlu olsun dedim sadece. Erken gel kahvaltıdan sonra gel hemen dedi. Dedim gelemem misafirler geliyor bırakamam böyle evi. Neyse sonra tekrar aradı gelmiyormusun kaçta çıkarsın. Dedim daha çıkamam işim çok... Sonra görümcemi aramış görümcemde yemek yapıyor müsait değil demiş vermemiş telefonu. Morali nasıl diye sormuş görümcemde çok iyi demiş :) sonra bir kez daha aramış bu seferde bulaşık yıkadığımı söylemiş vermemiş :))) saat 5 e kadar özellikle gelmedim 5 ten sonra geldim sarıldı bayramımı kutladı. Nasıl oldun iyimisin dedim. Yemek getirmiştim ona yemeklerden yedi ilaçlarını aldı biraz sohbet falan ettik sonra bugun hiç spor yapmadın spor yap dedi ve eski soğuk hale geri döndük.... Genemi gitsem kayınvalidemlere napsamki :)

1 ayda 15 kilo o kdr iyiki tmm sağlıksız kabul ediorum ama çok cazib neler yiyosun yemeklerde anlatırmısın?ne kdr su içiyosun günde kaç saat spor yapıosun

Hiç bir şey yiyemiyordum canım aslında. Başlarda elma yedim sadece sonra sabahları nesfit akşamları et salata yedim sonra sabahları uc dort zeytin öğlen elma akşam gene et ve salata sonra isviçre diyeti falan baya düzensiz rejim diyeilirim ama genel anlamda spor çok yaptım hiç yerimde durmadım çok terledim.

Birde başya kilo çok olunca bu kadar çok gitmesi çok normal daha yağdan gittiğini sanmıyorum bol su gitti sanırım canım

Förüyor canımda özellikle yüz vermiyor diye hissediyorum artık kesin emin oldum baktı güzellikle işe yaramadı ama böyle yapınca işe yaradı aynen devam ediyor. İnatçı çok fena ama yapacak bir şey yok haklısın bu yaptıkları beni çok üzüyor ama dahada rejimime ve sporuma tutunuyorum daha bir kararlı oluyorum bu yaptıklarıyla iç bir erkeğe ruhani olarak bağlanmamam gerektiğini öğretiyor bütün erkeklerin yüzeysel görsel şeylerden hoşlandığını öğreniyorum buda kötü olaylardan iyi ders çıkarmamı sağlıyor. Ne kadar evli olsakta ne kadar birbirimizi deli gibi sevsekte erkek her zaman bakımlı güzel kadın görmek istiyor karşısında ve kendini saldığında da dışarıdaki kadınlar oldukça cazip geliyor onlara... Tüm bunlar beni oldukça motive etti ve ona umut bağlamam gerektiğini anladım öğrendim. İşime geri dönmem gerektiğini öğrendim mesela... Daha güçlü olmam gerektiğini özverili olmamam gerektiğini de öğrendim. Aman kendime harcamayayım kenara atayım dememeyi öğretti bana... Maniküre pediküre şu kadar para vereceğime gider evime bunu alırım dememeyi öğretti bana...
Kesinlikle haklısın konuştukça kin kusuyor ama konuşmayına kendi konuşuyor öyle yada böyle konuşuyor. Ben eski ben değilim ama artık öğrendim ve güçlendim ....üzülmek ağlamak yok artık.

canım benim yazdıklarını baştan sona okudum bi ara çok kızdım eşine ben dedim yerinde olsam bu bayanın onun yanında zayıflar sonrada onu beyenmeyip ondan boşanırdım dedim ama yuva kolay kurulmuyo şu an kilonu ver zayıflayınca ne karar alacağını zamanı geldiğinde düşünürsün bilemiyorum belkide senin kilo konusunda vurdum duymazlığın adamın canına tak etmiştir artık bu yüzden böyle davranıyodur
sen yine kararlı ol zayıfla ama kendini hasta etmeden zayıfla birde kocana çok yüz verme onun dediğini yapma biraz yüz çevir bakalım ne tepki vericek senin sevginin ona karşı azaldığını düşünsün

arkadaşlar bir haftaya kadar zayıflamam lazım beş kilo iş görüşmem var önerebileceğiniz ne var

Senin eşinin hiç mi kusuru yok be arkadaşım.. bu nasıl yaklaşım böyle.. istemiyorum iğreniyorum, boşanırsan hayır demem dedikten sonra, sen bırak 60 ı manken ölçüsünde olsan, o da sana kul köpek olsa, artık bu sefer senin için alacakmı bu adamı ? belli şeyler vardır, kırılma noktaları..eşin epey zorlamış.. kilolu olman sana hakaret etme hakkı vermez ki.. bilemiyorum ben çok üzüldüm yaa :44:

Canım sana demiştim ya bir süre hava değişikliği amaçlı bir yerlere gidemez misin özlüyor mu özlemiyor mu öğrenelim diye. Onun gibi bir şey olmuş şimdi de birkaç günlüğüne gitmişsin deliler gibi seni aramış moralini sormuş. Umursamayan, seni sevmeyen, ayrılmak isteyen insan bu kadar arayıp sormaz. Sen gelir gelmez de sarılmış sana özlediğinden diye düşünüyorum. Sen bir ay bir yerlere gitsen eşin evde çıldıracak çok belli bence Ben davranışlarının seni bezdirmek zayıflatmak için oldugunu düşünüyorum hala ama sen yumaşama ona karşı, çok yaklaşmaya konuşmaya çalışma. Biraz ders olsun ona da.

bence simdikden yumusamaya baslamis bile baksana merak ediyor seni nerde kaldin falan diye sen devam et bu arada bayramin mubarek olsun tatlim

bu adam kesinlikle seni sevio sana numara yapıo kendini salma die =)=) adam takdik bulmuş ve doğruluğuna inanıo ve sonucunuda alıo gördüğümüz kadarıyla

Canım baştan sona okudum bütün yazdıklarını ve seni tebrik etmek istedim. Mükemmel bir azim. Sakın bırakma ne olursa olsun ben başaracağına inanıyorum. Kocanın da anladığım kadarıyla aklına giren biri var ama sen onun istediği gibi birine dönüştükçe zamanla ilgisi sana kayacaktır. Ki öyle olduğu da görülüyor. Pes etme arkadaşım. Dualarımız seninle..

ya ben bu isveç diyetini yaptım bi gün bir kilo verdim hiç de zorlanmadım ama gece yanıma ağrı girdi ilk defa galiba böbreklere zararlı tırstım açıkçası

canım merhaba küçük çocuğum var o yüzden hepsini okuyamadım ,evet biraz sert yapmış kırmış eşin hatta fazla olmuş bu kadar da olmaz ama sanırım ara ara uyarmış sen galiba takmamışsın ,eşinin bu tavrını doğru bulmasamda biz bayanlar bakmalıyız kendimize evlenene kadar güzel görünmeye çalış sonra sal ,bi de çocuk doğurdum canım bahanesi var olmaz kardeşim her kadın güzeldir bu bir gerçek sadece zayıf kalacaksın kendine bakacaksın bu böyle ,aynı durum eşlerimiz için de geçerli tabi

benim de vermem gereken 7 kilo var ,10 kilo verdim hemde öyle kasmadan ama can alıcı tüyolarım var tabi ve verdiğin kiloları da almıyorsun eğer istersen yazarım yok gerek yok dersen olabilir tabi ,zaten sen de araştırmışsındır,spor yapman en en en en güzeli zaten maşallah sana dularım seninle yeter ki iste 60 kilo olursun bak benim sloganıma;

YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM ...

Son düzenleme:

her tüyoya ihtiyacımız var :) yazarsan seviniriz

canım merhaba şu konu başlığı değişmiyor mu acaba aklıma takıldı azminle samimiyetinle hepimizin gönlüne girdin hepimiz senin yanındayız bence eşinde sana biraz kırıp dökerek de olsa iilik yapıyor inan kimsenin sağlayamadığı mutluluğu huzuru özgüveni sen kendi kendine kilo verdiğinde kazanacaksın önceden de demiştim burası harika bi platform ve bakıorum da herkes son derece hassas ve senin yanında sana destek .. buarada sana güvenimiz de tam coğu okudugum yazan arkadaslar en basından beri takip ediyor gelişmelerden haberdar sende bize sık sık yazıyorsun olan biteni harika . dilerim bi sonraki ay cok daha güzel olacak herşeyy sevgiler=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…