Acınası biriyim :(((

Aynen canım istediği şeyleri eldeedebilmek için yapamayacağı şey yoktur. Öyle oyunlar entrikalar çevirirki. İş yeriyle evi birbirine karıştırıyor şuan sanırım beni işçisi olarakmı görüyor nedir/( evet görümceme karşı samimi gibi ve bence görümcem bana her şeyi anlatmıyor. Kilo ver düzelicek seni çok seviyor falan diyor hep...önceden kızıyordu abisine şimdi kızmıyor fazla... Aynen canım bir anda patlak vermiş bunu eşimde söylüyor zaten

Canım görümcenın her şeyi söylemediğini niye düşündün , bir şeyler bilip sen üzülme diye senden sakladığını mı düşünüyorsun ? Eşinin seni işçisi olarak gördüğü, yemeğimi, ütümü yaparsın böyle yaşarız sözlerinden ve görümcene dediği onu kampa aldım ben zayıflatıyorum demesinden belliydi sanırım biraz Seni zayıflatmayı hedeflemiş ve senin kıskançlığını, ona bağlılığını bu yönde kullanıyor gibi geliyor bana. Görümcen eşine başta kızıyor ama şimdi kızmıyorsa onun bunu seni üzmek için yapmadıgını düşünüyor olabilir mi ? :44:

Haklı canım ben ona haksız demiyorum ben kendime çok kızıyorum bunca sene neden zayıflamadım dşye yok tatlım bu sefer pes etmek yok bu sefer bambaşka olacak hep beraber zayıflayacağız. O zaman da biz eşlerimizi beğenmiycez :) kadının azmi erkeği yenecek :)

Canım ağzindan cımbızla alıyorum lafları ( bu arada bu büyük görümcem, ufak olan beni süsleyip püsleyen değil) büyük olan anisinden biraz tırsar ufak gibi asi değildir. Sanki abisi ona söylemesi gerekenleri söylememesi gerekenleri söylemiş gibi hissettim. Ne bileyim nette göremiyor olabilirim. Evet resmen nazi kampındayım. Görümcemde öyle diyor mahsus yapıyor abla görmüyormusun kandırıyor seni diyor. Bende öyle düşündüm sanki beni şimdilik biraz üzecek sonra her şey güzel olacakmış gibi izlenim veriyor görümcem ama eşimde öyle bir şey yok o dosdoğru üzüyor ... Görümcemin dediği beni çok seviyormuş aslada aldatmazmış Allah korkusu hala duruyor onda devam ediyor merak etme diyor. Nereye ve ne zamana kadar tabi. 53 kg olmama seneler var. Bakalım. Bugun hiç ağlamadım sanırım yavaş yavaş alışıyorum ve öfkeylede doluyorum. Ben zayıfladıktan sonra onun düzelmesi etik gelmiyor bilmiyorum canım yaa

canım madem koçan bu kadar oyuncu sen de ona bi oyun yap. mesela bi günlük tutmaya başla ve bu günlüğü kocanın okumasını sağla.tabi okuyunca senin haberinin olmadığını bilsin.ve o günlüğe istediğini yaz.kocanla paylaşmak istediklerini. ya da '' böyle yapmaya devam ederse kocamdan soğuyabilirim'' yaz veya '' keşke yanımda olsa çok daha hızlı kilo verebilirim,bana kötü davrandığı için azmim düşüyor o yüzden az kilo veriyorum'' yaz. böyle şeyler yaz ve bunu kocanın tesadüfen bulmasını sağla. bunları okuyunca eğer numaradan sana kötü davranıyorsa kötü davranmayı bırakır senin azmin düşmesin diye.

Son düzenleme:

Ahhh keşke okusa ben ona neler yazıcam da hayatta okumazki. Okumaktan nefret ediyor bir kere. Bir ara kitaplarımı kıskanırdı sürekli kitap okuyorsun benle ilgilenmiyorsun diye... Tuhaf bi adam yaaa :) hikayeler yazardım yaa hayatım bir oku nasıl olmuş derdim sen oku ben okuyamam derdi... Kitap alırdı eğitimiyle ilgili her gece ben ona beş on sayfa okurdum öyle bitirirdik kitabı. Kuran bile onun okuduğunu hiç görmedim bir ara gene bana okuturdu şimdi kabe imamlarının sesinden dinliyor. Hayatta eline bir şey alıp okuduğunu görmedim :) yaa o kadar ki iphonuna siri yüklemiş şimdi gelen mailleri falan hep ona okutuyor düşün durumun vahimliğini :)

olsun canım o başka bu başka. kendi isminin yazılı olduğu bi kağıdı alıp okur bence.yine de sen bilirsin.ama böyle bir şey okumak başka kitap dergi vs okumak başka.kısa kısa yaz yazarsan eğer uzun destan gibi roman gibi yazma.sadece o kağıdı okumasına bakabilir aklındaki soruların cevapları.okuduktan sonra ya eski haline döner sana iyi davranır ya da şimdiki gibi devam eder bu da artık gerçekten senden soğuduğunu gösterebilir.

Ooff nezor iş miş bunlar deniycem canım. Deniycem

canım özür dilerim sayfa çok fazla takip edemedim şunu merak ediyorum eşin yatak odasında ilgi alakası nasıl birlikte oluyormusunuz

senin sayfa da pembe dizi gibi, heyecanla okuyoruz n'oldu acaba, eşiyle arası nasıl kaç kilo verdi diye
İlişkin için şimdi kesin karar vermek zorunda değilsin. Anlattıklarından aranızdaki ilişkiyi bitirmek zorunda olmadığını anladık, çünkü eşin hala seviyor olabilir. isityorsan bir kaç ay da verebilirsin 6 ayda...Desen ki eşim her akşam geliyor bana hala psikolojik şiddet uyguluyor, ağır hakaretlerde bulunuyor tamam katlanma buna derim ama durum tam tersi adam kuyuya bir taş attı sus pus oturuyor, sen didikliyorsun beni sevmiyor musun diye.Adam da yüz vermemk için sevgi de bitiyor falan diyor eğer bir aksilik olsa sen hissedersin rahat ol, yola devam...
Bence sen burada verilen diyetleri dönüşümlü yap. birinde sebze var et yok diğerinde protein bol, bir diğerinde meyve bol derken tek tip beslenmemiş ve sıkılmamış olursun. en azından bişiyler yemiş olursun (yoksa hala yemek yemiyor musun?:44:) Miden de bozlulmaz.

bu arada zayıflama gruplarına girmeyi düşünüyor musun, cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, her gün yediklerimizi yazıyoruz sporumuzu yazıyoruz derken motive oluyoruz. eğer takıma girmemişsen zayıflama gruplarına bekleriz. ben 2. takımdayım oraya gelebilirsin

birak canim sarilma onun aynasi ol sende telefonunu al eline arada gülümse kizkansin zamanla o sana sarilmak istiyecek gör bak cok soguk davranma ama fazla da yüz vermeye de gelmiyor bu erkekler simariyorlar
canim posta kutun doluymus msjim gitmedi sana http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...raligindakiler-birlikte-zayifliyor-17582.html ben burdayim genelde hep
bi kac resim eklim gör imkansiz degil baskalari basariyor neden olmasin

hayaller neden gercek olmasin senden önce sonra foto istiyorum sen güclü kadinsin basaracaksin biliyorum
nankörler canim ne yapsan yaranamiyorsun bizim icin huy önemli ama bu erkeklere elini verdinmi kolunu istiyorlar

aynı durumdayım canım benimki de söylenmeye başladı boyum uzun 70 olsam çok iyi duruyor . bence dış görünüş çok önemli ruhani dünyada yaşamıyoruz sonuçta hani o da kendine bakmasa salsa ben de soğurdum diye düşünüyorum . ki erkekler görsel olarak uyarılan bir yapıya sahip kadınlar daha dokunsal koku vs etkileniyorlar ama erkekler öyle değil önce görsel olarak uyarılmaları lazım. kilo kötü bir şey hem sağlıksal açıdan hem öz güven vs her açıdan kötü . bir olumlama öneriyorum kendi kendinize deyin ki ; kilolu olduğumu kabul ediyorum ve bunu sağlıkla inceliğe çeviriyorum . bu beyni de rahatlatacaktır .

walla canım ben 6 gün oldu artık o sözlerden sonra beynim öyle bir girmiş ki eskiden bir oturuşta dünyaları yiyen ben azıcık yediğimde doyuyorum...canım istemiyor...herşey beyinde iradede bitiyor... çünkü kendime verdiğim bir sözüm var... eski incecik günlerime dönüp giyinip kuşanıp aklını alıcam sevgilimin :)) ya süründürücem o kadar hırslandım :)) sana da bol şans canım... hep beraber devammm :))

Aynen dizi mi yapsak ne yapsak aslında benim yaşadıklarım birazda genel aile yaşantısını yansıtıyor dizilerdeki çıtır çıtır incecik hatunlar anne değil bizim ülkemizde. Benim gibi çok kilolu bir hatunu evi için her şeyi yapmış bir hatunun dizisini yapsalar hem sezon boyu onu. Kilo verişini görürüz hemde motive olurduk :)
Yaa aynen adam ben didikledikçe daha bi sinirlenip tersliyor delirtiyor beni az önce gittim kendime kıyafet aldım hemide 46 beden:) ben deniz 50-52 beden giyerken 46-44 bedenlik kıyafetler aldım hihi çok mutluydum birde 40 bedenlik korse aldım :))) giydim onları elbiseyide gyidim öyle güzel durduki sanki 80 kg yim bacaklar kalın tabi ama olsun karın göbek basen incecik sonuçta birde topuklu giydim geçtim karşısına nasıl olmuş bayramlığım diye göz ucuyla baktı hala şişgosun dediiiiiiiiiii(( ne giysen yakışmaz dediiiii kendini zayıf mı sanıyorsun dediiiii... ( tabi ben bunları 30 defa nasıl olmuş güzelmi yakışmışmı zayıflamışım dimi diye sorular sorduktan sonra demdi) evett dedim 46 beden bunlar dedim ben 50 beden giyiyordum dedimmm ayyy zafiyet geçiricen ne zayıflamışsın öyle diye dalga geçti benle. Valla dedim sen istediğin kadar dalga geç ben mutluyum ve her kg verdikçe mutlu olucam.... Sonra yanına oturdum gene hesap sormaya başladı. Ne yapıyorsun cep telefonunda falan dşye. Sanane bu beim özelim diyor gıcıkk. Message me diye bir program yüklemiş cebine bende hackledim onu ipadme yükledim daha henüz kimseyle mesajlaşmamış ama kontrolüm altında :)
Neyse bunun hesabını falanda sordum tabi salak ben. İstemiyorsan boşan diyor dedim banane sen boşan ne diye burdasın git boşan sen boşan diyor gene. Suçlu sensin boşanacak olanda sensin diyor. Dedim ben hiç bir ahlaksızlık yapmadım her zaman sana uyumlu yaşadım falan fıstık gene kavgaa bir sürü... En son dedi çek git yoksa babamlara giderim eee gittt dedim aldı ps3 kumandasını oyun oynamaya gitene sen spor yap dedi...
Gıcık oluyor hala 109 um diye ona göre şimdiye 100 olmalıydım... Oofff deliricemmmmmmmm

Sildim canım posta kutumu. Soğuk davranmaya dayanamıyorum ama deniycem canım. Şimdi kıskanmaz beni belki biliyor sadakatimi ama azıcık zaman geçsin söyle bi iyice zayıflayayım bak gör nasıl kıskandırıcam:)) resim eklemeye hazır değilim canım utanıyorum bu halimden belki sonra canım
Aynen kesinlikle çok nankör erkekler nefret edicem en sonunda hepsinden :) inşallah hayallerimiz gerçek olur hep beraber incecik oluruz :)

ah canım senin bu yazdıklarını okudukça cin şeytan tepeme üşüşüyorsenin çabanı görmüyormu bu adam yainsan da biraz merhamet olur düşmanın olsa sana karşı adım attığını görsen insanlık icabı sende adım atarsındeğilki sen onun kaç yıllık eşisin çocuğunun anasısınbak güzelim sayfanı ilk günden beri takip ediyorum ara arada yazıyorum farkediyosundur belki.arkadaşların yüzde sekseni hemfikir ama sen biraz uygulamaya geçemedin sanırım,canım bidenem güzel arkadaşım yüz verme fikrini sorma soğuk davran sallama şu adamıhani yüz verme soğuk davran derken gene yemeğini suyunu önüne koyarsınama muhattap olma be tatlım sen herseferinde yaklaştıkça o seni dahada itiyor dahada soğuk davranıyor hakaret ediyorkendine bunu yaptırtma bu senin elinde diyetini yap sporunu yap evinle yavrunla ilgilen onunda işte yemek vs kıyafet işlerini yap ama yüz göz olma zayıfladımmı yakıştımı diye sorma konuşma,belliki seninkinde deve kini var ve boşan sen boşan ben boşanayım falan böyle muhabbetlerede hiç girme boşanacak adam şimdiye gider boşanırdı ona kendini anlatmaya çalışma tatlım boşuna bazen gün gelir en büyük tepki tepkisizlik olur bu kadınların tabiatına aykırı biraz ama erkekler bizim gibi geniş ince fikirli olmuyorlar sadece neden sonuca odaklanmış oluyor beyinleri, bizse oooo kimbilir öncesi somrası ıncıı cıncıı anası danası nenesi dedesi aldattımı geldimi gittimi gelmişini geçmişini düşünürüz demek istediğim onun davranışlarından anlam çıkartmaya çalışma adam belkide sadece seni zayıflatmak istiyor altında başka hiç sebeb yok ve yııllardır bu gerçekleşemedeiğinden böyle odun bir yola başvurdu,sende onun yolundan git tepkisizleş tatlım ona karşı kaçan kovalanır artık kaçan taraf sen ol babamlara giderim bak ne demek ya çek git defol dedirtecek illa sana işte sen muhatap olmazsan iş bu noktalara gelmez.bak bayramdada bayramlaş falan ama konuşmaya çalışma biraz onun silahlaryla oynama vakti geldi senin için artık bırak o yılsın sana yaklaşsın bırak o sokulsun o konuşmaya çalışsın sen çabaladıkça o seni ittikçe sana hakaret ettikçe işin tadı hergün biraz daha kaçıyor canım bence yuvanı kurtarmak istiyorsan kendini biraz geri çekmenin zamanın çoktan geldide geçiyor aki halde olan sana olacak

109,300 üm canım çiftli rakamlara 10 kg cik kaldı :) 15 kg verdim sanırım şuana kadar. Daha bir ay olmadı ama olmak üzere

1 ay olmadan bu kadar kilo vermek hem çok iyi hem kötü malum sağlığından olma canım inşallah istediğin kiloya düşersin kilolardan çekmiş biri olarak canı gönülden isterim bende 68i görmüştüm baktım bu işin sonu yok hemen spora basladım 2 ayda 55e düştüm ama şimdi bebiş sayesinde yine geri geliyo o kilolar iştahsız günler dilerim :)

109,300 üm canım çiftli rakamlara 10 kg cik kaldı :) 15 kg verdim sanırım şuana kadar. Daha bir ay olmadı ama olmak üzere

Canım çok sevindim tebrik ediyorum, bu azmine dvm et her şey çok güzel olacak bak görürsün :) ama spor yapmayı sakın ihmal etme, mutlka günde 1 saat de spor yap, sarkmadan sağlıklı zayıflarsın hem kas yaparsın hem de vucuduna istediğn şekli verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…