Canım sen çok iyi bir oyuncudur demiştin ya eşin için, genelde istediği şeyler, yaptırmak için mi bu oyunculuğunu kullanıyor. Çünkü eğer öyleyse görümcene karşı samimi olduğunu düşündüm ben. 8 sene boyunca içine atmış demek ki bir anda böyle patlak vermiş her şey.
Canım görümcenın her şeyi söylemediğini niye düşündün , bir şeyler bilip sen üzülme diye senden sakladığını mı düşünüyorsun ? Eşinin seni işçisi olarak gördüğü, yemeğimi, ütümü yaparsın böyle yaşarız sözlerinden ve görümcene dediği onu kampa aldım ben zayıflatıyorum demesinden belliydi sanırım birazAynen canım istediği şeyleri eldeedebilmek için yapamayacağı şey yoktur. Öyle oyunlar entrikalar çevirirki. İş yeriyle evi birbirine karıştırıyor şuan sanırım beni işçisi olarakmı görüyor nedir/( evet görümceme karşı samimi gibi ve bence görümcem bana her şeyi anlatmıyor. Kilo ver düzelicek seni çok seviyor falan diyor hep...önceden kızıyordu abisine şimdi kızmıyor fazla... Aynen canım bir anda patlak vermiş bunu eşimde söylüyor zaten
bnmn eşimle aramda 8 yaş var o 29 ben 21 ama 95 kilo olduğum için çok değil 3 4 sene sonra yüzümün bebekliğide gidicekdir. o da bana dio rahmetli nenemin bacaklarında bile selülit yokdu dio bnmki full selülit.kim isterki karısının aşırı şişman olmasını.kızlar onlarada hak vermeliyiz kocamın biraz göbeği var bacakları falan o kdr düzgünki anlatamam kas sadece :S.ve ben hiç etek giymiorum çocukken giyerdim nasıl gycen mlletin ağzı açık kalır.zayıflıcazzzz.dead girl sakın vazgeçme sen vazgeçmeki bizimde isteğimiz kırılmasın başarabiliriz bak sen kaç kilo verdin...bende 60 65 kilo olmak istiorum ama ben ortaokuldayken bu kilodaydım biliomusunuz hep şişman hep şişman.
Canım görümcenın her şeyi söylemediğini niye düşündün , bir şeyler bilip sen üzülme diye senden sakladığını mı düşünüyorsun ? Eşinin seni işçisi olarak gördüğü, yemeğimi, ütümü yaparsın böyle yaşarız sözlerinden ve görümcene dediği onu kampa aldım ben zayıflatıyorum demesinden belliydi sanırım birazSeni zayıflatmayı hedeflemiş ve senin kıskançlığını, ona bağlılığını bu yönde kullanıyor gibi geliyor bana. Görümcen eşine başta kızıyor ama şimdi kızmıyorsa onun bunu seni üzmek için yapmadıgını düşünüyor olabilir mi ? :44:
Haklı canım ben ona haksız demiyorum ben kendime çok kızıyorum bunca sene neden zayıflamadım dşyeyok tatlım bu sefer pes etmek yok bu sefer bambaşka olacak hep beraber zayıflayacağız. O zaman da biz eşlerimizi beğenmiycez :) kadının azmi erkeği yenecek :)
canım madem koçan bu kadar oyuncu sen de ona bi oyun yap. mesela bi günlük tutmaya başla ve bu günlüğü kocanın okumasını sağla.tabi okuyunca senin haberinin olmadığını bilsin.ve o günlüğe istediğini yaz.kocanla paylaşmak istediklerini. ya da '' böyle yapmaya devam ederse kocamdan soğuyabilirim'' yaz veya '' keşke yanımda olsa çok daha hızlı kilo verebilirim,bana kötü davrandığı için azmim düşüyor o yüzden az kilo veriyorum'' yaz. böyle şeyler yaz ve bunu kocanın tesadüfen bulmasını sağla. bunları okuyunca eğer numaradan sana kötü davranıyorsa kötü davranmayı bırakır senin azmin düşmesin diye.
Ahhh keşke okusa ben ona neler yazıcam da hayatta okumazki. Okumaktan nefret ediyor bir kere. Bir ara kitaplarımı kıskanırdı sürekli kitap okuyorsun benle ilgilenmiyorsun diye... Tuhaf bi adam yaaa :) hikayeler yazardım yaa hayatım bir oku nasıl olmuş derdim sen oku ben okuyamam derdi... Kitap alırdı eğitimiyle ilgili her gece ben ona beş on sayfa okurdum öyle bitirirdik kitabı. Kuran bile onun okuduğunu hiç görmedim bir ara gene bana okuturdu şimdi kabe imamlarının sesinden dinliyor. Hayatta eline bir şey alıp okuduğunu görmedim :) yaa o kadar ki iphonuna siri yüklemiş şimdi gelen mailleri falan hep ona okutuyor düşün durumun vahimliğini :)
olsun canım o başka bu başka. kendi isminin yazılı olduğu bi kağıdı alıp okur bence.yine de sen bilirsin.ama böyle bir şey okumak başka kitap dergi vs okumak başka.kısa kısa yaz yazarsan eğer uzun destan gibi roman gibi yazma.sadece o kağıdı okumasına bakabilir aklındaki soruların cevapları.okuduktan sonra ya eski haline döner sana iyi davranır ya da şimdiki gibi devam eder bu da artık gerçekten senden soğuduğunu gösterebilir.
canım özür dilerim sayfa çok fazla takip edemedim şunu merak ediyorum eşin yatak odasında ilgi alakası nasıl birlikte oluyormusunuzMerhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyimbundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
Birkaç ay daha. Vrmek istiyorum ona canım. Hala içimde bir umut var belki tamamen iyi niyetindendir. Sağlığım içndir diye düşünmek istiyorum. Hayal kuruyorum sadece. Bir süre daha belki. Onu şuan kaybetmeyi kabul etmiyorum. Vrebileceğim kilolar yüzünden kızımı babasız bırakmak istemiyorum hemen değil canım. Bir- kaç ay sadece(
birak canim sarilma onun aynasi ol sende telefonunu al eline arada gülümse kizkansin zamanla o sana sarilmak istiyecek gör bak cok soguk davranma ama fazla da yüz vermeye de gelmiyor bu erkekler simariyorlarLahana bulamadım dün bugün migrosa da bakıcam mevsimi değil ya yok henüz sanırımvitaminsiz kaldığımı oda düşünmüş olacak ki multi vitamin almış... Evet canım 3 hafta oldu ve 14 kg çok mutluyum ama hevesimi kursağımda bırakıyor... Ondan nefret etmeyi ne kadar çok isterdim... Görümcem o gün çok ağzını aramış neden böyle yapıyorsun diye. Ben her şeyi onunla yaşamak istiyorum fakat o bunları hep benden esirgedi demiş. Onu çok sevmesem uğraşmazdım demiş... Senelerce söyledim beni hiç dinlemedi demiş annesini babasını kardeşlerini dinlediği kadar beni dinleseydi demiş... Mutsuzdu bunları anlatırken diyor. Dün gene salak gibi gittim yanına sarılmak istedim konuşmak istedim banada çok geç istemiyorum sei diyor sevmiyormusun beni diyorum artık sevgide ölüyor zaman geçtikçe diyor... ama kız kardeşine farklı söylüyor...seni çok seviyorum dedim yalan söylüyorsun diyor sana inanmıyorum artık diyor... Nasıl sevmem senin için 14 kg verdim diyorum yalan söylüyorsun diyor hep... Sahtesin diyor. Gözlerinden belli beni sevmediğin diyor yaa delimi bu adam o kadar ağlamama da mı inanmıyor
İnşallah farkediyordur canım bıktım artık inan... Sende kendine çok iyi bak canım
nankörler canim ne yapsan yaranamiyorsun bizim icin huy önemli ama bu erkeklere elini verdinmi kolunu istiyorlarİşte bu şekilde soyutluyor beni kendinden.. Kendi kendine belkide sevgiyi ölüdürüyor. Tek suçum şişman olmak tek suçum 8 senedir zayıflamamak... Başka hiç bir suçum yok... Ahlaksız değilim gşymez der giymem. Gitme der gitmem sorgulamam bile neden diye. Sabahın altısında kalkar kahvaltısını hazırlarım. Gecenin br yarısı uyanır uykum kaçtı der benide uyandırır otururuz hiç söylenmem.., tek suçum kilo başla suçum yok inan... Annesine babasına kardeşlerine hiç kızmam hiç fitlemem onu... Bana ters bir şey söylediklerinde eşim onlara kızar ben kızma annedir babadır diyecekler tabi derim... Kendi annem babam da kızıyor bana bazen onlar da kızabilşr derdim... Tüm bunlara rağmen tek suçum şişman olmam... İnşallah doğru söylüyorsundur inşallah sevdiği için benim için yanımdadır hala
deadgirl, senin başına gelen bir şeyin bir kaç kat hafifi mi diyim ne diyim benim de başıma geldi... benimki 5 gün önce gece telefonda konuşurken beni iyice bi silkeledi( senin için demiyorum ama kendim için konuştuğumda demekki bu kadar konsantre olmam için silkelenmem gözümün açılması gerekiyormuş... biz 2 buçuk senedir birlikteyiz ve birbirimize çok aşığız harika bi adam...beni bi kere bile üzmeyen bi adam... benim şuanda 20 kilo fazlam var ve hep diyete giriyorum... burda topikler açıyorum ama hiç sonu gelmiyor...diyeti bıraktıktan sonra da daha da fazla kilo alıp şiştikçe şişiyorum... ve nasılsa sevgilim beni seviyor nasılsa beni hep güzel buluyo die hiç te kendimden aşırı rahatsız olmuyordum... en son tatilden sonra 95 e çıkmışım... benim boy çok uzun olduğundan ideal kilom 72 falan... ideal kilomdan 23 kilo fazlayım... telefonda bana artık dayanamadı içindekiler söyledi... zaten 1 buçuk yaş büyüksün benden ama yaş farkımız 5-6 gibi gözüküyor yanında çok küçük görünüyorum dedi (( bacaklarım selülit dolu... ama innaır mısınız aptal gibi selülitlerimi hiç takmıyodum daha önce... 25 yaşında gencecik kızsın bacakların 60 yaşında nine bacağı gibi dedi... ben sana mankenler gibi sutun gibi bacakların olsun demiyorum bi bayan olarak illa selülitin olacak ama en azından bacakların ince olsun...hem kalın hem de selülitlerin sarkıyo hiç hoş gözükmüyo dedi... sana eskisi gibi çok aşığım senin için ölürüm ama bu şekilde devam edersen kilo almaya senden uzaklaşmaktan korkuyorum dedi... onu anlayabiliyorum ve iyi niyetle söylediğini biliyorum çünkü onu tanıyorum... o kendi bile çok fittir kilosuna çok dikkat eder giyimine kuşamına önem verir çok bakımlıdır... e doğal olarak kendisi bu kadar dikkat ederken sevgilisinin de giydiğini yakıştıran çekici biri olmasını istiyor... çıkmaya başladığımızda 80 kiloydum sadece 8 kilo fazlam vardı ama ben nasılsa seviliyorum şımartılıyorum die saldıkça saldım şiştikçe şiştim (( şuan onun için değil kendim için yeni tertemiz bir diyete girdim...geçmişe sünger çekip sil baştan başlıyorum diyetime...5 günde 2 kilom gitmiş... hedefim 20 kilo verip 75 e düşmek... zaten 75 kiloda sütun gibi manken gibi görünüyorum boyum çok uzun olduğundan... seni çok iyi anlıyorum deadgirlcüm....kimizde hayatımızdaki erkeklere bir ders vermeliyiz... birbimizi haberdar edelim birlikte olalım burunlarını sürtelim... ah bir zayıflayayım giyicem mini etekleri yanında incecik bacaklarımla kıskançlıktan çatlatıcam onu yaaa...yemine ttim kendime...çevreye bakmaktan bana biri bakıyo mu die kudurtucam onu....
aynı durumdayım canım benimki de söylenmeye başladı boyum uzun 70 olsam çok iyi duruyor . bence dış görünüş çok önemli ruhani dünyada yaşamıyoruz sonuçta hani o da kendine bakmasa salsa ben de soğurdum diye düşünüyorum . ki erkekler görsel olarak uyarılan bir yapıya sahip kadınlar daha dokunsal koku vs etkileniyorlar ama erkekler öyle değil önce görsel olarak uyarılmaları lazım. kilo kötü bir şey hem sağlıksal açıdan hem öz güven vs her açıdan kötü . bir olumlama öneriyorum kendi kendinize deyin ki ; kilolu olduğumu kabul ediyorum ve bunu sağlıkla inceliğe çeviriyorum . bu beyni de rahatlatacaktır .
Aynen dizi mi yapsak ne yapsak aslında benim yaşadıklarım birazda genel aile yaşantısını yansıtıyor dizilerdeki çıtır çıtır incecik hatunlar anne değil bizim ülkemizde. Benim gibi çok kilolu bir hatunu evi için her şeyi yapmış bir hatunun dizisini yapsalar hem sezon boyu onu. Kilo verişini görürüz hemde motive olurduk :)senin sayfa da pembe dizi gibi, heyecanla okuyoruz n'oldu acaba, eşiyle arası nasıl kaç kilo verdi diye
İlişkin için şimdi kesin karar vermek zorunda değilsin. Anlattıklarından aranızdaki ilişkiyi bitirmek zorunda olmadığını anladık, çünkü eşin hala seviyor olabilir. isityorsan bir kaç ay da verebilirsin 6 ayda...Desen ki eşim her akşam geliyor bana hala psikolojik şiddet uyguluyor, ağır hakaretlerde bulunuyor tamam katlanma buna derim ama durum tam tersi adam kuyuya bir taş attı sus pus oturuyor, sen didikliyorsun beni sevmiyor musun diye.Adam da yüz vermemk için sevgi de bitiyor falan diyor eğer bir aksilik olsa sen hissedersin rahat ol, yola devam...
Bence sen burada verilen diyetleri dönüşümlü yap. birinde sebze var et yok diğerinde protein bol, bir diğerinde meyve bol derken tek tip beslenmemiş ve sıkılmamış olursun. en azından bişiyler yemiş olursun (yoksa hala yemek yemiyor musun?:44:) Miden de bozlulmaz.
bu arada zayıflama gruplarına girmeyi düşünüyor musun, cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, her gün yediklerimizi yazıyoruz sporumuzu yazıyoruz derken motive oluyoruz. eğer takıma girmemişsen zayıflama gruplarına bekleriz. ben 2. takımdayım oraya gelebilirsin
birak canim sarilma onun aynasi ol sende telefonunu al eline arada gülümse kizkansin zamanla o sana sarilmak istiyecek gör bak cok soguk davranma ama fazla da yüz vermeye de gelmiyor bu erkekler simariyorlar
canim posta kutun doluymus msjim gitmedi sana http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...raligindakiler-birlikte-zayifliyor-17582.html ben burdayim genelde hep
bi kac resim eklim gör imkansiz degil baskalari basariyor neden olmasin
Eki Görüntüle 774419 Eki Görüntüle 774420 Eki Görüntüle 774421
hayaller neden gercek olmasin senden önce sonra foto istiyorum sen güclü kadinsin basaracaksin biliyorum
nankörler canim ne yapsan yaranamiyorsun bizim icin huy önemli ama bu erkeklere elini verdinmi kolunu istiyorlar
deadgirl geçmiş sayfaların hepsini okuyamadım ama merak ettim şuan kaç kilosun kaç kilo verdin
ah canım senin bu yazdıklarını okudukça cin şeytan tepeme üşüşüyorAynen dizi mi yapsak ne yapsak aslında benim yaşadıklarım birazda genel aile yaşantısını yansıtıyor dizilerdeki çıtır çıtır incecik hatunlar anne değil bizim ülkemizde. Benim gibi çok kilolu bir hatunu evi için her şeyi yapmış bir hatunun dizisini yapsalar hem sezon boyu onu. Kilo verişini görürüz hemde motive olurduk :)
Yaa aynen adam ben didikledikçe daha bi sinirlenip tersliyor delirtiyor beni az önce gittim kendime kıyafet aldım hemide 46 beden:) ben deniz 50-52 beden giyerken 46-44 bedenlik kıyafetler aldım hihi çok mutluydum birde 40 bedenlik korse aldım :))) giydim onları elbiseyide gyidim öyle güzel durduki sanki 80 kg yim bacaklar kalın tabi ama olsun karın göbek basen incecik sonuçta birde topuklu giydim geçtim karşısına nasıl olmuş bayramlığım diye göz ucuyla baktı hala şişgosun dediiiiiiiiiii(( ne giysen yakışmaz dediiiii kendini zayıf mı sanıyorsun dediiiii... ( tabi ben bunları 30 defa nasıl olmuş güzelmi yakışmışmı zayıflamışım dimi diye sorular sorduktan sonra demdi) evett dedim 46 beden bunlar dedim ben 50 beden giyiyordum dedimmm ayyy zafiyet geçiricen ne zayıflamışsın öyle diye dalga geçti benle. Valla dedim sen istediğin kadar dalga geç ben mutluyum ve her kg verdikçe mutlu olucam.... Sonra yanına oturdum gene hesap sormaya başladı. Ne yapıyorsun cep telefonunda falan dşye. Sanane bu beim özelim diyor gıcıkk. Message me diye bir program yüklemiş cebine bende hackledim onu ipadme yükledim daha henüz kimseyle mesajlaşmamış ama kontrolüm altında :)
Neyse bunun hesabını falanda sordum tabi salak ben. İstemiyorsan boşan diyor dedim banane sen boşan ne diye burdasın git boşan sen boşan diyor gene. Suçlu sensin boşanacak olanda sensin diyor. Dedim ben hiç bir ahlaksızlık yapmadım her zaman sana uyumlu yaşadım falan fıstık gene kavgaa bir sürü... En son dedi çek git yoksa babamlara giderim eee gittt dedim aldı ps3 kumandasını oyun oynamaya gitene sen spor yap dedi...
Gıcık oluyor hala 109 um diye ona göre şimdiye 100 olmalıydım... Oofff deliricemmmmmmmm
109,300 üm canım çiftli rakamlara 10 kg cik kaldı :) 15 kg verdim sanırım şuana kadar. Daha bir ay olmadı ama olmak üzere
109,300 üm canım çiftli rakamlara 10 kg cik kaldı :) 15 kg verdim sanırım şuana kadar. Daha bir ay olmadı ama olmak üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?