deadgirl, senin başına gelen bir şeyin bir kaç kat hafifi mi diyim ne diyim benim de başıma geldi... benimki 5 gün önce gece telefonda konuşurken beni iyice bi silkeledi
( senin için demiyorum ama kendim için konuştuğumda demekki bu kadar konsantre olmam için silkelenmem gözümün açılması gerekiyormuş... biz 2 buçuk senedir birlikteyiz ve birbirimize çok aşığız harika bi adam...beni bi kere bile üzmeyen bi adam... benim şuanda 20 kilo fazlam var ve hep diyete giriyorum... burda topikler açıyorum ama hiç sonu gelmiyor...diyeti bıraktıktan sonra da daha da fazla kilo alıp şiştikçe şişiyorum... ve nasılsa sevgilim beni seviyor nasılsa beni hep güzel buluyo die hiç te kendimden aşırı rahatsız olmuyordum... en son tatilden sonra 95 e çıkmışım... benim boy çok uzun olduğundan ideal kilom 72 falan... ideal kilomdan 23 kilo fazlayım... telefonda bana artık dayanamadı içindekiler söyledi... zaten 1 buçuk yaş büyüksün benden ama yaş farkımız 5-6 gibi gözüküyor yanında çok küçük görünüyorum dedi
(( bacaklarım selülit dolu... ama innaır mısınız aptal gibi selülitlerimi hiç takmıyodum daha önce... 25 yaşında gencecik kızsın bacakların 60 yaşında nine bacağı gibi dedi... ben sana mankenler gibi sutun gibi bacakların olsun demiyorum bi bayan olarak illa selülitin olacak ama en azından bacakların ince olsun...hem kalın hem de selülitlerin sarkıyo hiç hoş gözükmüyo dedi... sana eskisi gibi çok aşığım senin için ölürüm ama bu şekilde devam edersen kilo almaya senden uzaklaşmaktan korkuyorum dedi... onu anlayabiliyorum ve iyi niyetle söylediğini biliyorum çünkü onu tanıyorum... o kendi bile çok fittir kilosuna çok dikkat eder giyimine kuşamına önem verir çok bakımlıdır... e doğal olarak kendisi bu kadar dikkat ederken sevgilisinin de giydiğini yakıştıran çekici biri olmasını istiyor... çıkmaya başladığımızda 80 kiloydum sadece 8 kilo fazlam vardı ama ben nasılsa seviliyorum şımartılıyorum die saldıkça saldım şiştikçe şiştim
(( şuan onun için değil kendim için yeni tertemiz bir diyete girdim...geçmişe sünger çekip sil baştan başlıyorum diyetime...5 günde 2 kilom gitmiş... hedefim 20 kilo verip 75 e düşmek... zaten 75 kiloda sütun gibi manken gibi görünüyorum boyum çok uzun olduğundan... seni çok iyi anlıyorum deadgirlcüm....kimizde hayatımızdaki erkeklere bir ders vermeliyiz... birbimizi haberdar edelim birlikte olalım burunlarını sürtelim... ah bir zayıflayayım giyicem mini etekleri yanında incecik bacaklarımla kıskançlıktan çatlatıcam onu yaaa...yemine ttim kendime...çevreye bakmaktan bana biri bakıyo mu die kudurtucam onu....