canım eşin biraz mızmız ve nazlı :) ama belli ki seni düşünüyor seviyor yoksa niye uğraşsın bu kadar . lahanayı ben de deneyecem ama içine sadece lahana salça nane sarmısak ve bulyon katacam diğerlerini katınca iğrenç oluyor
istedigin Kadar icebiliyorsun ne Kadar cok icsen o Kadar cok Kilo verirsin yaziyordu diyet listesinde.
Bilmiyorum canım çok büyük bir kaos yaşıyorum inan. Böyle şeyler düşünüyor plduğunu hiç bilmezdim meğer düşünüyormuş. Tek istediğim şu kilolardan kurtulmak. Sevgisi ölüyormuş canım dün öyle dedi bana oda ölüyor dedi( salça şekerli olduğu için kilo yapıyor diye biliyorum canım ama yanlış olabilir arkadaşlar biliyorsa yazarlarsa iyi olur bende domatesi pek sevmem
Merhaba, ben 160 boyunda 115 kg ağırlığında acınası birisiyimbundan 1,5 hafta önce 123 kg dim... 1,5 hafta önce eşimden çok ciddi hakaretler işitip rejime ve spora başladım. 8 senelik evliyiz ve 6,5 yaşında bir kızım var. Evlenirken 80 kg ydim çocukla falan aldıkça aldım. Eşim nasılsa beni böyle seviyor diye hiç kendimi yadırgamadım. Yedim içtim yattım. Eşimde sorun yapmıyor gibi görünüyordu fakat ara ara zayıfla artık hastalanacaksın sana bir şey olursa biz ne yaparız diyordu ben rejime başlıyor bir hafta sonra unutuyordum. Kaç dr kaç spor salonuna gittim anlatamam. Sonunda eşim beni istemediğini benden iğrendiğini söylediğinde dünyam başıma yıkıldı. Yaşımızın 34 olduğunu ve bu yaştan sonra zayıflasan ne olur dedi ben zayıflıycam dediğimde. Ağladım üzüldüm. Geldi sarıldı öptü seni bir daha üzmiycem sen benim her şeyimsin dedi. Ama ertesi günü suratıma bile bakmıyordu. Zayıflıyorum işte daha ne yapayım dedim. Çok geç dedi istemiyorum artık bıktım dedi. Boşanmak mı istiyorsun dedim bilmiyorum ama sen boşanalım dersen hayır demem dedi. Son bir kez şans ver dedim ben versem beynim vermiyor dedi. Sevmiyormusun dedim. Sevgiyle ilgili sorun yok dedi. Daha bir sürü şey işte. 1,5 haftadır yürüyorum koşuyorum bisiklete biniyorum yüzüyorum hiç bir şey yemiyorum günde iki elma o kadar. O da biliyor ama sesini çıkarmıyor. Kilo veriyorum ama daha hızlı gitmesini, kocamı istiyorum. 60 kg olana kadar buna alış benden ilgi alaka göremeyeceksin diyor o kadar kolay mı 60 kg olmak. Önümde 1 sene var belkide. Üstelik her gün ağlamak moral bozukluğu beni bitiriyor zaman çabucak geçsin diye erkenden yatıyorum. Kalbim çok acıyor. 99 olsam belki düzeliriz diyorum. Umutla yaşıyorum işte. Beni sanırım bitirdi. Ben nasıl çabucak kg verebilirim ki. Morale ve desteğe ihtiyacım var ve ne yazıkki bu en yakınım kocamdan gelmiyor. Sizlerdn yardım bekliyorum
Canım eşin biraz öfkeyle çok düşünmeden konuşuyor gibime geldi. Sevgi öyle birkaç haftada ölmez, 8 senelik evlisiniz yani yazık günah. Sevginin bir anda bitmesi için öncesinde çok ağır, affedilmeyecek şeylerin yaşanması lazım. Ayrıca insan sevmediği birinin yanında da duramaz. Eşin kendi içinde hala seni suçladığı için öfkeyle konuşuyor seninleBilmiyorum canım çok büyük bir kaos yaşıyorum inan. Böyle şeyler düşünüyor plduğunu hiç bilmezdim meğer düşünüyormuş. Tek istediğim şu kilolardan kurtulmak. Sevgisi ölüyormuş canım dün öyle dedi bana oda ölüyor dedi( salça şekerli olduğu için kilo yapıyor diye biliyorum canım ama yanlış olabilir arkadaşlar biliyorsa yazarlarsa iyi olur bende domatesi pek sevmem
canım benim söyle yazdıklarına bir kaç sayfa baktım ya bana söyler misin kim ki o senin hakkında gerek tavır gerekse sözle bu kadar aşağılayıcı olabiliyor.hasta olsan ne olacaktı kapanın önüne mi koyacaktı?insan olsun önce kusura bakma ama insan insanı beynınle sever bedenıyle elektrık alır tak fişi kontak işi eyvallah buna lafım yok.ama sen ne güzel bir yüreksın bellı nasıl boyle davranabılıyor.nedemek artık bır onemı yok kılo vermenın?3 gun ac gezıyorsun umursamıyor!!!seven bole seyler yapmaz bence baska olayı var onun cevırdıgı fılm ortaya cıkmasın dıye boyle davranıyor.benden sana tavsıye taş gıbı ol bununda bı tarafına tekmeyı vur arkadasım!ama işşsizsen once iş bul .seven adam boyle yapmaz.nerde gorulmus ya adam begenmıyor dıye kalıba gıreceksın desteksız tam kostek hemde.tovbee yaa!bak ben 95 kg yum kocam bana bugun senın dedıklerınden bırını dese carkına okurum.bır dur ona sor sen kımsın de brad pıtt mı kıvanc mı kımsın be de haddını bılsın ! Uzulme herseyı kendın ıcın yap !
Canım eşin biraz öfkeyle çok düşünmeden konuşuyor gibime geldi. Sevgi öyle birkaç haftada ölmez, 8 senelik evlisiniz yani yazık günah. Sevginin bir anda bitmesi için öncesinde çok ağır, affedilmeyecek şeylerin yaşanması lazım. Ayrıca insan sevmediği birinin yanında da duramaz. Eşin kendi içinde hala seni suçladığı için öfkeyle konuşuyor seninle
canım, eşinle bence konuş. ( sadece şişman olduğum için bu kadar lafı diyorsam,beni sadece şişman olduğum için sevmiyorsan soğuduysan benden çek git o zaman.şişmanken hakaret yeyip sevilmeyip,zayıflayınca sevileceksem ayrılalım de ona) bence.
ben zayıflayınca sadece sevileceğimi bilsem o kişiyi daha hayatımın kenarına sokmam.
sana göre kolay deme bana göre de insanın eşinden ayrılması kolay değil. hatta yerınde olsam kafayı bile yerdim nelki Allah şaşırtmasın intahar bile ederdim ama yine de beni sevmeyen , sadece zayıflayınca beni yanında görmek isteyen insandan ayrılırdım
Birkaç ay daha. Vrmek istiyorum ona canım. Hala içimde bir umut var belki tamamen iyi niyetindendir. Sağlığım içndir diye düşünmek istiyorum. Hayal kuruyorum sadece. Bir süre daha belki. Onu şuan kaybetmeyi kabul etmiyorum. Vrebileceğim kilolar yüzünden kızımı babasız bırakmak istemiyorum hemen değil canım. Bir- kaç ay sadece(
deadgirl, senin başına gelen bir şeyin bir kaç kat hafifi mi diyim ne diyim benim de başıma geldi... benimki 5 gün önce gece telefonda konuşurken beni iyice bi silkeledi( senin için demiyorum ama kendim için konuştuğumda demekki bu kadar konsantre olmam için silkelenmem gözümün açılması gerekiyormuş... biz 2 buçuk senedir birlikteyiz ve birbirimize çok aşığız harika bi adam...beni bi kere bile üzmeyen bi adam... benim şuanda 20 kilo fazlam var ve hep diyete giriyorum... burda topikler açıyorum ama hiç sonu gelmiyor...diyeti bıraktıktan sonra da daha da fazla kilo alıp şiştikçe şişiyorum... ve nasılsa sevgilim beni seviyor nasılsa beni hep güzel buluyo die hiç te kendimden aşırı rahatsız olmuyordum... en son tatilden sonra 95 e çıkmışım... benim boy çok uzun olduğundan ideal kilom 72 falan... ideal kilomdan 23 kilo fazlayım... telefonda bana artık dayanamadı içindekiler söyledi... zaten 1 buçuk yaş büyüksün benden ama yaş farkımız 5-6 gibi gözüküyor yanında çok küçük görünüyorum dedi (( bacaklarım selülit dolu... ama innaır mısınız aptal gibi selülitlerimi hiç takmıyodum daha önce... 25 yaşında gencecik kızsın bacakların 60 yaşında nine bacağı gibi dedi... ben sana mankenler gibi sutun gibi bacakların olsun demiyorum bi bayan olarak illa selülitin olacak ama en azından bacakların ince olsun...hem kalın hem de selülitlerin sarkıyo hiç hoş gözükmüyo dedi... sana eskisi gibi çok aşığım senin için ölürüm ama bu şekilde devam edersen kilo almaya senden uzaklaşmaktan korkuyorum dedi... onu anlayabiliyorum ve iyi niyetle söylediğini biliyorum çünkü onu tanıyorum... o kendi bile çok fittir kilosuna çok dikkat eder giyimine kuşamına önem verir çok bakımlıdır... e doğal olarak kendisi bu kadar dikkat ederken sevgilisinin de giydiğini yakıştıran çekici biri olmasını istiyor... çıkmaya başladığımızda 80 kiloydum sadece 8 kilo fazlam vardı ama ben nasılsa seviliyorum şımartılıyorum die saldıkça saldım şiştikçe şiştim (( şuan onun için değil kendim için yeni tertemiz bir diyete girdim...geçmişe sünger çekip sil baştan başlıyorum diyetime...5 günde 2 kilom gitmiş... hedefim 20 kilo verip 75 e düşmek... zaten 75 kiloda sütun gibi manken gibi görünüyorum boyum çok uzun olduğundan... seni çok iyi anlıyorum deadgirlcüm....kimizde hayatımızdaki erkeklere bir ders vermeliyiz... birbimizi haberdar edelim birlikte olalım burunlarını sürtelim... ah bir zayıflayayım giyicem mini etekleri yanında incecik bacaklarımla kıskançlıktan çatlatıcam onu yaaa...yemine ttim kendime...çevreye bakmaktan bana biri bakıyo mu die kudurtucam onu....
İşte bu şekilde soyutluyor beni kendinden.. Kendi kendine belkide sevgiyi ölüdürüyor. Tek suçum şişman olmak tek suçum 8 senedir zayıflamamak... Başka hiç bir suçum yok... Ahlaksız değilim gşymez der giymem. Gitme der gitmem sorgulamam bile neden diye. Sabahın altısında kalkar kahvaltısını hazırlarım. Gecenin br yarısı uyanır uykum kaçtı der benide uyandırır otururuz hiç söylenmem.., tek suçum kilo başla suçum yok inan... Annesine babasına kardeşlerine hiç kızmam hiç fitlemem onu... Bana ters bir şey söylediklerinde eşim onlara kızar ben kızma annedir babadır diyecekler tabi derim... Kendi annem babam da kızıyor bana bazen onlar da kızabilşr derdim... Tüm bunlara rağmen tek suçum şişman olmam... İnşallah doğru söylüyorsundur inşallah sevdiği için benim için yanımdadır hala
Canım eşine o kadar iyi bir hayat sunmuşsun, ona çok iyi bir eş olmuşsun. Bu yüzden eşinin kolay kolay senden vazgeçebileceğine inanmıyorum. Kiloları var şişmanladı diye 8 sene sonra birinden ayrılmak için gerçekten çok yüzeysel bir insan olmak lazım, ayrıca eşin öyle incecik bir kadınla birlikte olmak isteseydi bunu baştan yapar seninle evlenmek istemezdi ama neredeyse intihar ediyormuş senle evlenicem diyeBu yüzden evliliği bitirmek eşin içinde kolay olmayacaktır diye düşünüyorum. Ancak bu olaylar devam ederse birkaç günlüğüne bi yerlere gidemez misin canım, hava değişikliği amaçlı, hem eşinde bu arada seni özlüyor mu özlemiyor mu öğrenmiş olursun?
Saol canım giderim aslında ama onu boş borakmak istemiyorum şuan canım. Gidersem daha kötü olabilirçok zor bir dönemeçten geçiyoruz umarım her şey düzelir yaa. Boşanmak istemiyor zaten öyle bir derdi yok şuan. Ben ne zaman konuyu açsam sen boşan diyor... Böyle yaşıycakmışız biz her kez kendi hayatını yaşıycak sanırım dinine bağlıda bir insandır imam nkahımı yapacakki başka bi kadına... Yada önüne gelenle.... Oofff
Canım dinine bağlı bir insan diyorsan seni aldatacağını zannetmiyorum. En çok üzüldüğüm şey de, sen hala onu bu kadar düşünüp severken, onun sana karşı davranışları neden değişmiyor
Canım sen çok iyi bir oyuncudur demiştin ya eşin için, genelde istediği şeyler, yaptırmak için mi bu oyunculuğunu kullanıyor. Çünkü eğer öyleyse görümcene karşı samimi olduğunu düşündüm ben. 8 sene boyunca içine atmış demek ki bir anda böyle patlak vermiş her şey.Görümcem de aynı soruyu sormuş. Biraz daha çaba göstermesi gerek demiş... Sekiz sene ben çok üzüldüm biraz da o üzülsün diyormuş.. Ama abla diyor çok mutsuz çok üzgün diyor. Her şey düzelicek seni çok seviyor falan diyor görümcem. Bilmiyorum... Görümcem öyle derken onun davranışları tamamen abuk subuk..,
herseyden önce insan iradesine hakım olmayı bilicek canım ve isticek ben bu işi basarıcam diyicek kendine ve inan arkası corap sökügü gibi geliyorbnmn eşimle aramda 8 yaş var o 29 ben 21 ama 95 kilo olduğum için çok değil 3 4 sene sonra yüzümün bebekliğide gidicekdir. o da bana dio rahmetli nenemin bacaklarında bile selülit yokdu dio bnmki full selülit.kim isterki karısının aşırı şişman olmasını.kızlar onlarada hak vermeliyiz kocamın biraz göbeği var bacakları falan o kdr düzgünki anlatamam kas sadece :S.ve ben hiç etek giymiorum çocukken giyerdim nasıl gycen mlletin ağzı açık kalır.zayıflıcazzzz.dead girl sakın vazgeçme sen vazgeçmeki bizimde isteğimiz kırılmasın başarabiliriz bak sen kaç kilo verdin...bende 60 65 kilo olmak istiorum ama ben ortaokuldayken bu kilodaydım biliomusunuz hep şişman hep şişman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?