belki bozuk paralarını biriktirirsin onda da canım akmasada damla yani azar azarHiç harcamam dediğim gün 40-50 harcıyorum ya bu nasıl iştir? Güya bugün eşime kitlediydim etini sütünü..sigaraya diye çıktım temizlik bezinden,tuvalet kağıdına kadar aldım. Kumbarada aldım niyeyse. Sanki dolana kadar beklicemde...çok kızıyorum kendime yaa
iyi günlerde kullanın bende ikea da indirim varken birde ekstra kdv indirimi varken kızıma karyola ve yatak alıcam bunun için dolarımı bozucam sağlık olsun istediğimiz bazı şeyler için birikimden harcamakta güzelBiz bu gün eşya yeniledik. Çocuklara 2 baza 2 yatak 1 dolap aldık. Kendimize baza, ve koltuk takımı aldık. Baya borca girdik.
hoşgeldiniz güzel birikimler amaç süperMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar herkese bol birikimler dilerim.
Ben birkaç ay önce kumbara almıştım ama bir ay sonra dayanamayıp açmıştım birkaç gündür sizin topiği takip ediyorum bugün bir oyuncak mağazasının önünden geçerken dışarıda kumbaraları gördüm, dedim bir kere daha deneyeyim :)
Bugün kumbaramı aldım büyükçe biraz kare bir kumbara. Seneye yüksek lisans yapacağım ve biraz maliyetli ben de madem şimdi olmadık şeylere para harcıyorum bari kenara koyayım da seneye az da olsa katkı sağlasın, diyerek bugün kumbaramı aldım, maaşımın son demlerini yaşadığım için açılışı sadece 6 tl ile yapabildim ama olsun bu da bir başlangıç neticede :)
gr daha iyi sanki bozdururken fark açısındanGünaydın..20 attım kumbaraya şimdilik. Alışverişten kalanıda atarım daha sonra. Teyzesi oğlana 100 bırakmış haftasonu,onunla gramı geçti,çeyrekmi yapsam bilemedim.
sağlık olsun yine birikirGünaydın arkadaşlar. Ben kağıt kumbaramı kesmek zorunda kaldım hesapta olmayan masraf çıktı eşime de söyleyemedimyarın 0 dan başlayacağım ama bu ay fazla atamam artık. 450 çıktı. Zaten ilk gün cuzdanımdaki 300 u atarak başlamıştım.
Hiç harcamam dediğim gün 40-50 harcıyorum ya bu nasıl iştir? Güya bugün eşime kitlediydim etini sütünü..sigaraya diye çıktım temizlik bezinden,tuvalet kağıdına kadar aldım. Kumbarada aldım niyeyse. Sanki dolana kadar beklicemde...çok kızıyorum kendime yaa
kesinlikle fazla para alınca illa harcanacak bir yer bulunuyorSadece bir şey almak için çıktığında ona yetecek kadar para al yanına..ya da diğer reyonlara hiç bakma...illa bir şeyler cezbediyor insanı yoksa...
Vayy çok guzelllll... Bereketli olsun inşallah canım.Eki Görüntüle 1953903 İşte benim kumbaram
Cok sevimli bayildim :)Eki Görüntüle 1953903 İşte benim kumbaram
bunlar ihtiyaç üzmeyin kendinizi sağlık yerinde olsun da tekrar birikirKonu başladığından beri 220 tlm olmuştu ama 100 tlsini harcamak zorunda kaldım
Dün hastaneye gittim taksi parası doktor parası kumbaramdan harcadım
İnşallah tekrar tamamlarım
bende şoka yumurta fırçası almaya gidicem kaybetmesem bari kendimi,yanıma 2,5 tl alayım sadece bariPazara gittim kendimi kaybettim resmen
Evet öyle ama ben o paraya hiç dokunmayıp ileride çocuklarıma vermeyi planlamıştımbunlar ihtiyaç üzmeyin kendinizi sağlık yerinde olsun da tekrar birikir
bende şoka yumurta fırçası almaya gidicem kaybetmesem bari kendimi,yanıma 2,5 tl alayım sadece bari
benimde ufak iki çocuğum var hastane işlerinde falan taksi kullanırım otobüs aynen vakit kaybettiriyor ekstra hastanede bekliyoruz o yüzden buna harcanan paraya acımıyorum ben.Evet öyle ama ben o paraya hiç dokunmayıp ileride çocuklarıma vermeyi planlamıştım
Otobüsle de gitsem hem zaman kaybedip hem eziyet çekecektim
Bundan sonra harcamak durumunda olmam inşallah
Şoka ben de gideceğim şimdi. Ariel sıvı deterjan alacağım.bunlar ihtiyaç üzmeyin kendinizi sağlık yerinde olsun da tekrar birikir
bende şoka yumurta fırçası almaya gidicem kaybetmesem bari kendimi,yanıma 2,5 tl alayım sadece bari
Aynen zaten hastayız birde otobüsle iyice zaman kaybı oluyorbenimde ufak iki çocuğum var hastane işlerinde falan taksi kullanırım otobüs aynen vakit kaybettiriyor ekstra hastanede bekliyoruz o yüzden buna harcanan paraya acımıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?