Merhaba 1 dolar yada Euro şeklinde veriyorlarbenım de cok zor oluyo ve olcakolsun kız damlaya damlaya göl olur demişler. ben yarın 10 lıraya döviz alcam verirlerse atcam kumbaraya napım 100 lıralık döviz alcak durumum yok mesela şu an bende 10 liralık alcam inşallah verirler
Biz bu gün eşya yeniledik. Çocuklara 2 baza 2 yatak 1 dolap aldık. Kendimize baza, ve koltuk takımı aldık. Baya borca girdik.
Kızlar merhabaa
Bende geldim beni de alın araniza.
2 kumbaram var biri kavanozdan bozuk paralarim için biride kagit paraları attigim açılmayan kumbara ikisini de düğün alisverislerm için biriktiriyorumbiri organizasyoncu için diğeri nisanlimin saati için
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar herkese bol birikimler dilerim.
Ben birkaç ay önce kumbara almıştım ama bir ay sonra dayanamayıp açmıştım birkaç gündür sizin topiği takip ediyorum bugün bir oyuncak mağazasının önünden geçerken dışarıda kumbaraları gördüm, dedim bir kere daha deneyeyim :)
Bugün kumbaramı aldım büyükçe biraz kare bir kumbara. Seneye yüksek lisans yapacağım ve biraz maliyetli ben de madem şimdi olmadık şeylere para harcıyorum bari kenara koyayım da seneye az da olsa katkı sağlasın, diyerek bugün kumbaramı aldım, maaşımın son demlerini yaşadığım için açılışı sadece 6 tl ile yapabildim ama olsun bu da bir başlangıç neticede :)
günaydın :) evet biriktirmeye calışıyoruz kendi bütcemize göreGünaydın hanımlar.
güzel güzel biriktiriyoruz ne güzel
günaydın :) evet biriktirmeye calışıyoruz kendi bütcemize göre
ekimde kısmetse çeyiz işlerimin çoğu bittiği için artık düğüne odaklandım onun içinde malum sadece nakit lazımDüğünün ne zaman?
Günaydın arkadaşlar. Ben kağıt kumbaramı kesmek zorunda kaldım hesapta olmayan masraf çıktı eşime de söyleyemedimyarın 0 dan başlayacağım ama bu ay fazla atamam artık. 450 çıktı. Zaten ilk gün cuzdanımdaki 300 u atarak başlamıştım.
Sadece bir şey almak için çıktığında ona yetecek kadar para al yanına..ya da diğer reyonlara hiç bakma...illa bir şeyler cezbediyor insanı yoksa...Hiç harcamam dediğim gün 40-50 harcıyorum ya bu nasıl iştir? Güya bugün eşime kitlediydim etini sütünü..sigaraya diye çıktım temizlik bezinden,tuvalet kağıdına kadar aldım. Kumbarada aldım niyeyse. Sanki dolana kadar beklicemde...çok kızıyorum kendime yaa
zaten bu gibi durumlar için biriktiriyoruz,yoksa hiç harcamayacaksak ne anlamı var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?