Acilmayan kumbara

Merhaba 1 dolar yada Euro şeklinde veriyorlar

U Unlnvited benimde internetime birsey oldu giremedim ben kumbara yapmadimki size bakiyorum iki tane kredimiz var bizim onu odemek yeter

Nerden ne mobilyasi aldin gule gule kullanin.

Bende gr almak için beklemem sanırım elime geçeni dolar Euro yapsam iyi olur yoksa harcanır kesin.gr parasını kolay kolay biriktiremem elime az para geçiyor.bugün 100 tl harçlık verdi eşim bakalım ne kadar kalacak ondan.gerçi pek harcamam karttan alıyorum genelde.işte ekmek su falan alırsam öyle.

Kızlar merhabaa
Bende geldim beni de alın araniza.
2 kumbaram var biri kavanozdan bozuk paralarim için biride kagit paraları attigim açılmayan kumbara ikisini de düğün alisverislerm için biriktiriyorum biri organizasyoncu için diğeri nisanlimin saati için

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar herkese bol birikimler dilerim.

Ben birkaç ay önce kumbara almıştım ama bir ay sonra dayanamayıp açmıştım birkaç gündür sizin topiği takip ediyorum bugün bir oyuncak mağazasının önünden geçerken dışarıda kumbaraları gördüm, dedim bir kere daha deneyeyim :)

Bugün kumbaramı aldım büyükçe biraz kare bir kumbara. Seneye yüksek lisans yapacağım ve biraz maliyetli ben de madem şimdi olmadık şeylere para harcıyorum bari kenara koyayım da seneye az da olsa katkı sağlasın, diyerek bugün kumbaramı aldım, maaşımın son demlerini yaşadığım için açılışı sadece 6 tl ile yapabildim ama olsun bu da bir başlangıç neticede :)

Günaydın hanımlar.
güzel güzel biriktiriyoruz ne güzel

Günaydın arkadaşlar. Ben kağıt kumbaramı kesmek zorunda kaldım hesapta olmayan masraf çıktı eşime de söyleyemedim yarın 0 dan başlayacağım ama bu ay fazla atamam artık. 450 çıktı. Zaten ilk gün cuzdanımdaki 300 u atarak başlamıştım.

zaten bu gibi durumlar için biriktiriyoruz,yoksa hiç harcamayacaksak ne anlamı var..

Hiç harcamam dediğim gün 40-50 harcıyorum ya bu nasıl iştir? Güya bugün eşime kitlediydim etini sütünü..sigaraya diye çıktım temizlik bezinden,tuvalet kağıdına kadar aldım. Kumbarada aldım niyeyse. Sanki dolana kadar beklicemde...çok kızıyorum kendime yaa

Sadece bir şey almak için çıktığında ona yetecek kadar para al yanına..ya da diğer reyonlara hiç bakma...illa bir şeyler cezbediyor insanı yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…