Acilmayan kumbara

Hiç harcamam dediğim gün 40-50 harcıyorum ya bu nasıl iştir? Güya bugün eşime kitlediydim etini sütünü..sigaraya diye çıktım temizlik bezinden,tuvalet kağıdına kadar aldım. Kumbarada aldım niyeyse. Sanki dolana kadar beklicemde...çok kızıyorum kendime yaa
belki bozuk paralarını biriktirirsin onda da canım akmasada damla yani azar azar

Ben iş çıkışı markete gitmeyi çok severim maalesef, İstanbul bu günlerde çok soğuk, üşüdüğüm gibi en yakın markette alıyorum soluğu bugün de her zamanki rutinimi yaptım ama alışveriş yapmadım. Yol parası dışında bugün hiç harcama yapmadım. :)

Biz bu gün eşya yeniledik. Çocuklara 2 baza 2 yatak 1 dolap aldık. Kendimize baza, ve koltuk takımı aldık. Baya borca girdik.
iyi günlerde kullanın bende ikea da indirim varken birde ekstra kdv indirimi varken kızıma karyola ve yatak alıcam bunun için dolarımı bozucam sağlık olsun istediğimiz bazı şeyler için birikimden harcamakta güzel
Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar herkese bol birikimler dilerim.

Ben birkaç ay önce kumbara almıştım ama bir ay sonra dayanamayıp açmıştım birkaç gündür sizin topiği takip ediyorum bugün bir oyuncak mağazasının önünden geçerken dışarıda kumbaraları gördüm, dedim bir kere daha deneyeyim :)

Bugün kumbaramı aldım büyükçe biraz kare bir kumbara. Seneye yüksek lisans yapacağım ve biraz maliyetli ben de madem şimdi olmadık şeylere para harcıyorum bari kenara koyayım da seneye az da olsa katkı sağlasın, diyerek bugün kumbaramı aldım, maaşımın son demlerini yaşadığım için açılışı sadece 6 tl ile yapabildim ama olsun bu da bir başlangıç neticede :)
hoşgeldiniz güzel birikimler amaç süper
Günaydın..20 attım kumbaraya şimdilik. Alışverişten kalanıda atarım daha sonra. Teyzesi oğlana 100 bırakmış haftasonu,onunla gramı geçti,çeyrekmi yapsam bilemedim.
gr daha iyi sanki bozdururken fark açısından
Günaydın arkadaşlar. Ben kağıt kumbaramı kesmek zorunda kaldım hesapta olmayan masraf çıktı eşime de söyleyemedim :KK43: yarın 0 dan başlayacağım ama bu ay fazla atamam artık. :KK43: 450 çıktı. Zaten ilk gün cuzdanımdaki 300 u atarak başlamıştım.
sağlık olsun yine birikir

Hiç harcamam dediğim gün 40-50 harcıyorum ya bu nasıl iştir? Güya bugün eşime kitlediydim etini sütünü..sigaraya diye çıktım temizlik bezinden,tuvalet kağıdına kadar aldım. Kumbarada aldım niyeyse. Sanki dolana kadar beklicemde...çok kızıyorum kendime yaa

Sadece bir şey almak için çıktığında ona yetecek kadar para al yanına..ya da diğer reyonlara hiç bakma...illa bir şeyler cezbediyor insanı yoksa...
kesinlikle fazla para alınca illa harcanacak bir yer bulunuyor

Selam..malesef harcamalı bir gündü benim için.
Market:40
Gün:50
Kırtasiye:38
Sigara:10
2lira attım ama,o kadarda boş değiliz :KK70:

Yarında böyle geçecek. Arkadaşa gidiyoruz. Ev hediyesi,yol parası,market ve yine sigara:kızgın:

Anka Anka bereketli olsun
yenidennn yenidennn sağlık olsun kumbarayı aç bırakmamışsın en azından :KK45:
ben de dün pencere tamirine 40 tl verdim eşim onun yerine 50 tl geri verdi 10 tl kumbaraya :KK76:

IMG_4273.webp
İşte benim kumbaram

Konu başladığından beri 220 tlm olmuştu ama 100 tlsini harcamak zorunda kaldım:(
Dün hastaneye gittim taksi parası doktor parası kumbaramdan harcadım:(
İnşallah tekrar tamamlarım

Konu başladığından beri 220 tlm olmuştu ama 100 tlsini harcamak zorunda kaldım:KK43:
Dün hastaneye gittim taksi parası doktor parası kumbaramdan harcadım:KK43::KK45:
İnşallah tekrar tamamlarım
bunlar ihtiyaç üzmeyin kendinizi sağlık yerinde olsun da tekrar birikir
Pazara gittim kendimi kaybettim resmen :deli:
bende şoka yumurta fırçası almaya gidicem kaybetmesem bari kendimi,yanıma 2,5 tl alayım sadece bari

bunlar ihtiyaç üzmeyin kendinizi sağlık yerinde olsun da tekrar birikir

bende şoka yumurta fırçası almaya gidicem kaybetmesem bari kendimi,yanıma 2,5 tl alayım sadece bari
Evet öyle ama ben o paraya hiç dokunmayıp ileride çocuklarıma vermeyi planlamıştım
Otobüsle de gitsem hem zaman kaybedip hem eziyet çekecektim
Bundan sonra harcamak durumunda olmam inşallah

Evet öyle ama ben o paraya hiç dokunmayıp ileride çocuklarıma vermeyi planlamıştım
Otobüsle de gitsem hem zaman kaybedip hem eziyet çekecektim
Bundan sonra harcamak durumunda olmam inşallah
benimde ufak iki çocuğum var hastane işlerinde falan taksi kullanırım otobüs aynen vakit kaybettiriyor ekstra hastanede bekliyoruz o yüzden buna harcanan paraya acımıyorum ben.

benimde ufak iki çocuğum var hastane işlerinde falan taksi kullanırım otobüs aynen vakit kaybettiriyor ekstra hastanede bekliyoruz o yüzden buna harcanan paraya acımıyorum ben.
Aynen zaten hastayız birde otobüsle iyice zaman kaybı oluyor
Bide in bin uğraşıyorum
Zaten herkes hasta öksürüyor millet iyice bulaşıyor
Ama keşke akşamdan eşimden para alsaydım diye üzüldüm
Ama telafi ederim artık kumbara ya daha fazla koyarım inşallah

Back
X