BU GÜZEL TAKTİK AMA İŞE YARIYOBende gereksiz olduğunu düşünüyorum. Para tuzağı ...
Bugün eşim tableti alacak tamirden. 250 lira oraya verecek. Baktım parası az cebinde dedim sen şimdi 250 oraya verirsen sana az kalacak,bende 90 var vereyim sana,sen pazartesi 120 ödersin bana
Canım kocam güldü falan ama tamam dedi
Tefeciliğede başladık iyimi
para harmayalım dıye her işe el atıyoruzbazen iyi oluyor öyle yapmak . geçen çamaşır makinesi bozuldu eşime kalsa servis çagıracaktı . uğraştım yaptım makineyi ,, 50 tl aldım eşimden servis ücreti :) servis gelde daha fazla alırdı
çok iyi olmus vallamerhabalar 11 tl gitti kumbaraya.benim kumbara ev şeklinde ev için biriktiriyorum çok manidar oldu :)
onun için de sakar olmamak gerekTupper bende hastalık gibi bişey oldu. Çok seviyorum onları. Rengarenk cicili bicili. Herkesin kendi tercihi ama o diğer plastikler de çöplerden toplanan geri dönüşümden yapılıyor. Onlarla da kıyaslamayın yani. Kullandığımız gıda ambalajları da çöpe atılıyor. Çocukların lazımlığı da. Cam en sağlıklısı tabii.
benım de cok zor oluyo ve olcakBu gün markete gittim 70 TLihtiyaç hiç bitmiyor. Bozuk da çıkmadı kumbaraya atayım. Toplu alışverişe de çıkamadık fırsat bulup. Zor biriktireceğim ben sanırım.
ucuz bişeyler olmalıArkadaşım ev taşıdı. Ev hediyesi almam lazım. Ne alsamki acaba. Fikir versenize kızlar bana
pazar günü bizim ikimizinde tek tatili çok para harcıyoruz yaBugün karttan yaptım alışverişi. Kumbaraya atamadım bişey. Yarında pazar zaten. Eşim evde,harçlıkta yok,alışverişte yok..gerçi ben yine 3-5 bişeyler attırırım kumbarayada,hesap kitap yapıp kumbaraya para atmak daha zevkli geliyo bana
Benim kumbaram da bu dolarlı olandan açılmıyor milyoncudan 3.5 TL ye almıştım.Çok ağırlaştı açmaya kıyamıyorum.İkinci kumbarayı da yanına koydum.Onu kurban için biriktirmek istiyorum
Benim kumbaram da bu dolarlı olandan açılmıyor milyoncudan 3.5 TL ye almıştım.Çok ağırlaştı açmaya kıyamıyorum.İkinci kumbarayı da yanına koydum.Onu kurban için biriktirmek istiyorum
benimki içine bişey atmadan bile kaldırılmıyoduAynen bizimki de çok ağırlaştı kaldıramıyorum. Ama merak da ediyorum ne çıkacak
inşallahh kaldıramazsın da vinç çağırırsınBenimkide dolar zor kalkar inşallah
inşallahh kaldıramazsın da vinç çağırırsın
pazar günü bizim ikimizinde tek tatili çok para harcıyoruz ya
benım de cok zor oluyo ve olcakolsun kız damlaya damlaya göl olur demişler. ben yarın 10 lıraya döviz alcam verirlerse atcam kumbaraya napım 100 lıralık döviz alcak durumum yok mesela şu an bende 10 liralık alcam inşallah verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?