Acilmayan kumbara

Biz başladık canım 3 5 atıyorum ben ya.

Ama benim tupperware zaafım var dayanamadım yine 100 TL gitti.
bende hedıye cekıyle alısverıs yaparken bulursam alıcam ama pek anlamam canım plastikle tupper kolay ayırt edılır mı ? çakma tupper almayalım hahah
yenidennn sende bilirsin

kumbaram açılan cinsten ama içinden para almıyorum ... en son 450 tl sadece birlik topladım nasıl bir mutluluktur ya :) şimdi kağıt bozuk karışık başladım . evde de oğlumun kumbarası var geçen saydım 265 tl olmuş . toplu paraya ihtiyac yoksa tümletip atıyorum kenara

bende hedıye cekıyle alısverıs yaparken bulursam alıcam ama pek anlamam canım plastikle tupper kolay ayırt edılır mı ? çakma tupper almayalım hahah
yenidennn sende bilirsin

Çakma görmedim hiç ya. Ben kendim uye oldum hem satıyorum hem alıyorum. Renk renk çok güzeller durduramıyorum kendimi evde koyacak yer de kalmadı.

Ev
Evet.. Şahsen ben kumbarada yapıyorum tüm birikimimi
ben bankada yapıyorum bozukluk oldukca atıyorum
hatta 1 liraları da atmıyorum sadece kuruş para atıyorum yoksa kağıt bozdurmak zorunda kalıyorum sık sık
herkes hergün para atınca merak ettim sizleri :)

Çakma görmedim hiç ya. Ben kendim uye oldum hem satıyorum hem alıyorum. Renk renk çok güzeller durduramıyorum kendimi evde koyacak yer de kalmadı.
tatlım çakma görmede gerek yokkıı tupper gördun plastık de gördün aralarındaki farkı söylesenee

Haftanın bir günü kupa içinde bşriken parayla yapıyorum alışverişimi. Hele pazara çıkacaksam kesin bozukla çıkarım. Harcadığım bozuk para kadar kağıt atıyorum kumbarayada. Ayda bir gr alıyorum. Gerisini harcıyorum yada banka hesabına yatırıyorum. Kafama göre..sahi birde esnek hesap açmıştım akbankta,100 oraya veriyorum aylık

oh ne güzel bi düzen ya benım esnek hesabım -300 de

tatlım çakma görmede gerek yokkıı tupper gördun plastık de gördün aralarındaki farkı söylesenee

Tupper daha kaliteli duruyo tabi. Plastiği diğerlerine göre daha farklı. Tupper olduğunu bilmesen bile kaliteli bişey olduğunu anlarsın zaten. Ama yemeği bi yerden başka bir yere taşımıyosan çokta gerekli bişey değil
tupper a çorba dahi koysan,ters çevirsen dökülmez asla. artısı bu bana göre

Kız ben tupper plastik değil başka bı malzeme dıye bılıyorum ya

Kız ben tupper plastik değil başka bı malzeme dıye bılıyorum ya

Lens yapımında kullanılan bir malzemeyle yapıldığını biliyorum ben. Plastik değil ama bakınca öyle görünüyo bence yaa.tupper cılar yolacak beni. İyisimi ben susayım tupper seven biri aydınlatsın hepimizi:))

aynen aydınlatsın da ben pazar günü alayım çok heycanlıyım ya 1050lira için remen ama evlenırken tencere takımı falan almamıstım onları alcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…