Acilmayan kumbara

Ya csnın çekince de alınır da abur cubur... Her gün markete gidip markete en az 5-10 lira bırakmak da biraz abes geliyo :)

oldum olası hep biriktirirdim bende.öğrenciyken babamdan aylık alırdım harçlığımı.ay sonu babam sıkışır vardır sende der isterdi.bende fazlasıyla geri alırdım ondan şimdilerde daha zor tabi o zaman ev geçindirmek nasıl bişeydi haberimi yoktu.çalışmıyorum ama eşim ne zaman istesem verir.tabi biz çok maaş almıyoruz ancak idare ediyoruz bir ay.benim öyle kıyafet makyaj gibi masraflarımda pek yoktur.çekilişlere katılıyorum evde sıkıntıdan başlamıştım onların bile eve epey katkısı oluyor.geçen mesela 3 paket bebek bezi kazandım ki bez kullanan iki çocuğum var.ig de falan çok oluyor çekilişler tavsiye ederim

Günaydınlar.
Ben hiç kumbara işini yapamadım. Param olmayınca tırtıklamaktan birikim haline hiç dönüşmedi.
Ben de elime geçen 10-20-30 artık neyse o parayla gidip dolar euro almaya başladım, öyle böyle derken baktım 350 dolarım olmuş.
Bu da benim yöntemim oldu: )

merhabalarr bende varım kumbara işini cok severim şidilik ben kucuk buzdolabı posetinde sadece kagıt para biriktiriyorum yaşlılarımızı örnek alıyorum bazıları poşete koyuyor cok hosuma gidiyor bu birikimimden eşimin haberi yok kullanmadığım bir montumun cebind duruyor ama ayrıca onunda haberi olduğu bir kumbara yapmak istiyorum oda atsın arada diye oyle kapalı olan kumbaralar bana gore değil cok merak ediyorum içinde ne kadar var diye küçük pet şişeleri seviyorum kolay kolay cıkmıyor içinden para kesmek lazım içide görünüyor ohh tam benlik

Ben dün 5 TL atabildim.
4,15 te benden
harcamaktansa dolar euro altın en güzeli
poşet fikrini tuttum :) bende arada saymayı seviyorum biriktiğini görünce gaza geliyorum

Kızlar konuyu açtım kayboldum ortadan ama telefonum bozuldu kapanıp duruyo yazamıyorum size iş yerinde de yoğun oluyorum giremıyorum ve zaten kendıme özel bılgısayarım yok ortak var ama şimdi dayanamadım girdim
ben pek atamıyorum kumabaraya para şimdiye kadar toplasan 15 anca atmısımdır ama eşim her aksam 5-10 atıı bakaılım coook heycanlı kımbılır ne zman açcaz :) sizlerin nasıl gıdıyo ? ben bugün haftalığımı alıcam ama yıne atamıcam cunku bu hafta onu harçlık yapıcaz günlük kendıme 5 tl ayırıyım barı zaten harcamıyorum gun içinde ben iş yerım yakın ve çaylar şirketten yanlız cok guzel bısey oldu eşya alısverısı yaptıgımız bı mağazadan 1050 tl hedıye cekı verdıler pazar gunu gıdıp alıs verıs yapıcam 1050 tl lık :) keske o parayı verseler de kumbarama atsam

günaydın..20 attım sabah..
tupper merakı bendede vardı bir ara..had safhadaydı hatta..şoka kilitli kap gelince (18 parçayı 19 liraya aldığım),kendime ne kadar söylenmiştim..parası için değil..gerçekten aynı işi görüyolar..keşke gelse yine,alsam..

bende poşet kumbarama bugun 10 tl atıcam.maasa daha 5 gün var ordanda bi 50 atarım diye düşünüyorum. ayrıca her ay vadeli hesabıma maaş yattığı gün para aktarıyorum sonraya kalırsa hiç atamam bana 350 fln kalsa yeter maastan eskiden olsa tüm maaşı car cur ediyordum tasarrufa geceli az cook guzel bir şekilde geçinebilmeyi öğrendim gelecek ay ilk işimde kredi kartımı kapatmak en büyükı düşmanım o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…