- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
Ya csnın çekince de alınır da abur cubur... Her gün markete gidip markete en az 5-10 lira bırakmak da biraz abes geliyo :)Supersin canim. Ben de ogrenciyken harcligimi alir almaz bir ceyrek aliyordum kuyumcudan. Kalan para ile idare ediyordum. Ev arkadaslarim abur cubur alirken ben meyve sebze aliyordum ve yetiyordu para. Sonra yurtdisina egitimlere giderken falan bozdurup kullandim cok faydasini gordum. Harcamanin sonu yok. Avm'ler carsi pazar inanilmaz dolu. Gereksiz cok fazla harcama yapiyoruz.
Bir ogrenciye gore son derece saglikli beslendim.Ya csnın çekince de alınır da abur cubur... Her gün markete gidip markete en az 5-10 lira bırakmak da biraz abes geliyo :)
bende aynen akşam gelince bozukları alıyorum direk cebindenBaşka çare yok dimi kısayolu artık
4,15 te bendenBen dün 5 TL atabildim.
harcamaktansa dolar euro altın en güzeliGünaydınlar.
Ben hiç kumbara işini yapamadım. Param olmayınca tırtıklamaktan birikim haline hiç dönüşmedi.
Ben de elime geçen 10-20-30 artık neyse o parayla gidip dolar euro almaya başladım, öyle böyle derken baktım 350 dolarım olmuş.
Bu da benim yöntemim oldu: )
poşet fikrini tuttum :) bende arada saymayı seviyorum biriktiğini görünce gaza geliyorummerhabalarr bende varım kumbara işini cok severim şidilik ben kucuk buzdolabı posetinde sadece kagıt para biriktiriyorum yaşlılarımızı örnek alıyorum bazıları poşete koyuyor cok hosuma gidiyorbu birikimimden eşimin haberi yok kullanmadığım bir montumun cebind duruyor ama ayrıca onunda haberi olduğu bir kumbara yapmak istiyorum oda atsın arada diye oyle kapalı olan kumbaralar bana gore değil cok merak ediyorum içinde ne kadar var diye küçük pet şişeleri seviyorum kolay kolay cıkmıyor içinden para kesmek lazım içide görünüyor ohh tam benlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?