- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Başka çare yok dimi kısayolu artık
Kumbarayı kırıp altın alasım geldi..Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama altın hiç düşmüyor ki, sadece kısa süre içinde az bişey düşebiliyor. Geçen sene bugün kaç paraydı şimdi kaç para? Her türlü kar altın almak
Bence daha uzun tut... Gerçi altını da kaçtan alırsan kar olur ama..Ya bişey dicem
Kağıt para kumbarası yapanlar.
Ben yeni başladım da, acaba her ay sonu kumbarayı açıp çıkan parayla altın mı alsam? Ne dersiniz? Aylık mı biriktirsem yoksa daha uzun mu?
Oyle inde bile canım aman aman bi düşüş ysşsmıuor... 127 lerden birden 149 seviyelerine çıktı biliyorsun. İnde bile şuan en fazla 139 lara kadar geriler ama şu durumda hiç herileyeceğe brnzemiyor. Çunku başkanlık için referandum olacak.Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama altın hiç düşmüyor ki, sadece kısa süre içinde az bişey düşebiliyor. Geçen sene bugün kaç paraydı şimdi kaç para? Her türlü kar altın almak
Ben öğrenciyim canım. Bi gelirim yok. Sadece hsrçlıklsrım. Burada tskılmaya başlayalı 1.5 yıl oldu bu sırada 5 adet çeyrek yaptım. Şuan yine bir kumbara var açılmayan onu da doldurunca oradan çıkan parayla da altın alıcamÇalışmayınca birikim yapılır mı ki hanımlar hepiniz çalışıyo musunuz
Maşallah ya ne güzel. Ben biriktiremediğim gibi elimdekileri de harcadım.Ben öğrenciyim canım. Bi gelirim yok. Sadece hsrçlıklsrım. Burada tskılmaya başlayalı 1.5 yıl oldu bu sırada 5 adet çeyrek yaptım. Şuan yine bir kumbara var açılmayan onu da doldurunca oradan çıkan parayla da altın alıcam
Annem tutmasaydı bende harcıyordum onlarıMaşallah ya ne güzel. Ben biriktiremediğim gibi elimdekileri de harcadım.
Neyse önümdeki maçlara bakayım. Zararın neresinden dönülse kar.Annem tutmasaydı bende harcıyordum onları
Kiz canin sagolsun bi 50 liram var al senin olsunKumbarama dokunma diyosun yani
Aynen canım :)Neyse önümdeki maçlara bakayım. Zararın neresinden dönülse kar.
Bende harçlık diye her ay para istiyim market vs hariç bu da iyi yöntem olurBaktım kendisi biriktiremiyor har vurup harman savuruyor. Ben de çözümü burada buldum
Vay canım benim maşallah sana helal olsun :) seni örnek alalım bizBen öğrenciyim canım. Bi gelirim yok. Sadece hsrçlıklsrım. Burada tskılmaya başlayalı 1.5 yıl oldu bu sırada 5 adet çeyrek yaptım. Şuan yine bir kumbara var açılmayan onu da doldurunca oradan çıkan parayla da altın alıcam
Bende harçlık diye her ay para istiyim market vs hariç bu da iyi yöntem olur
İsteyince yspılıyo ya... Hani diyolar ya. Çalışıyorum ama para biriktiremiyorum... Bide bunu diyenler brkar ailesiyle yaşayan kişilerden çok duyuyorum ben. Hafi evliler çocuklular bi nebze :)Vay canım benim maşallah sana helal olsun :) seni örnek alalım biz
Benim eşim butun maaşı bana verir ben her gün harçlık veririm .Bende harçlık diye her ay para istiyim market vs hariç bu da iyi yöntem olur
Biraz daha biriktir lutfenKiz canin sagolsun bi 50 liram var al senin olsun
Supersin canim. Ben de ogrenciyken harcligimi alir almaz bir ceyrek aliyordum kuyumcudan. Kalan para ile idare ediyordum. Ev arkadaslarim abur cubur alirken ben meyve sebze aliyordum ve yetiyordu para. Sonra yurtdisina egitimlere giderken falan bozdurup kullandim cok faydasini gordum. Harcamanin sonu yok. Avm'ler carsi pazar inanilmaz dolu. Gereksiz cok fazla harcama yapiyoruz.Ben öğrenciyim canım. Bi gelirim yok. Sadece hsrçlıklsrım. Burada tskılmaya başlayalı 1.5 yıl oldu bu sırada 5 adet çeyrek yaptım. Şuan yine bir kumbara var açılmayan onu da doldurunca oradan çıkan parayla da altın alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?