bende hedıye cekıyle alısverıs yaparken bulursam alıcamBiz başladık canım 3 5 atıyorum ben ya.
Ama benim tupperware zaafım var dayanamadım yine 100 TL gitti.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hedıye cekıyle alısverıs yaparken bulursam alıcamBiz başladık canım 3 5 atıyorum ben ya.
Ama benim tupperware zaafım var dayanamadım yine 100 TL gitti.![]()
Eve gidince atarımkumbara fotoları gelmıyo hiç kızlar![]()
bende hedıye cekıyle alısverıs yaparken bulursam alıcamama pek anlamam canım plastikle tupper kolay ayırt edılır mı ? çakma tupper almayalım hahah
yenidennn sende bilirsin
![]()
Evet.. Şahsen ben kumbarada yapıyorum tüm birikimimikumbaraya her gun para atanlar tüm birikimini kumbarada mı yapıyor merak ettim?
ben bankada yapıyorum bozukluk oldukca atıyorumEv
Evet.. Şahsen ben kumbarada yapıyorum tüm birikimimi
Benim de 5 liram var harcasam mı kumbaraya mı atsam bılemedımKumbaraya atacak 1 liram bile yok
tatlım çakma görmede gerek yokkıı tupper gördun plastık de gördün aralarındaki farkı söyleseneeÇakma görmedim hiç ya. Ben kendim uye oldum hem satıyorum hem alıyorum. Renk renk çok güzeller durduramıyorum kendimievde koyacak yer de kalmadı.
![]()
oh ne güzel bi düzen ya benım esnek hesabım -300 deHaftanın bir günü kupa içinde bşriken parayla yapıyorum alışverişimi. Hele pazara çıkacaksam kesin bozukla çıkarım. Harcadığım bozuk para kadar kağıt atıyorum kumbarayada. Ayda bir gr alıyorum. Gerisini harcıyorum yada banka hesabına yatırıyorum. Kafama göre..sahi birde esnek hesap açmıştım akbankta,100 oraya veriyorum aylık
tatlım çakma görmede gerek yokkıı tupper gördun plastık de gördün aralarındaki farkı söylesenee![]()
oh ne güzel bi düzen ya benım esnek hesabım -300 de![]()
![]()
![]()
Kız ben tupper plastik değil başka bı malzeme dıye bılıyorum yaTupper daha kaliteli duruyo tabi. Plastiği diğerlerine göre daha farklı. Tupper olduğunu bilmesen bile kaliteli bişey olduğunu anlarsın zaten. Ama yemeği bi yerden başka bir yere taşımıyosan çokta gerekli bişey değil
tupper a çorba dahi koysan,ters çevirsen dökülmez asla. artısı bu bana göre
inşallah benı de yaparBu site para konusunda prensip sahibi yapıyo insanı anlamadan :))
Kız ben tupper plastik değil başka bı malzeme dıye bılıyorum ya![]()
aynen aydınlatsın da ben pazar günü alayımLens yapımında kullanılan bir malzemeyle yapıldığını biliyorum ben. Plastik değil ama bakınca öyle görünüyo bence yaa.tupper cılar yolacak beni. İyisimi ben susayım tupper seven biri aydınlatsın hepimizi:))
küçükmüş