Açılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ee ne var bunlarda ?

Tesettür sadece başı kapamak değil tabi ki ama, başınızı açınca devamı gelir bilginiz olsun...
Ne alakası var , bence de tesettür sadece başını kapatmak değil. Başımı kapattım her istediğimi yaparım tiplerle dolu artık ortalık. Önce insanın kalbi ,beyni temiz olacak.

Ben açın ya da kapanın denedim ki bu kişinin sadece kendisinin ve lgilendirir ve kendi vereceği bir karar, hangisi ağır basıyorsa ve nasıl mutlu hissedecekse onu yapmalı,
Ben çevremde gördüğüm örneklerden yola çıkarak bir yorum getirdim sadece

Bikiniye kadar gidebilir derken ne demek istiyorsunuz? Ne oluyor bikini giyince ?

Ya olabilir de, açıkça göründüğü üzere cümlesinde kınayıcı / yerici bir hava hissediliyor…

Yani bunu eleştiri anlamında söylediği belli…

Ben sadece bu yargılamaya kızdım. Yoksa herkes dilediğini düşünmekte özgür

Evet doğru anlamışsınız, hatta o cümleyi kullanacaktım ama yanlış anlaşılır diye kullanmadım

Benim bir arkadaşım daha yenilerde kapandı. O da çok zorlandı. Sorulardan korktu. Kapandıktan sonra rahatladı hiç öyle korktuğu tepkiler gelmedi.
Siz de kesin karar verdiyseniz kimseyi düşünmeyin. Kime ne? Hayat sizin.

Sizin ne istediğiniz esas olan, insanların ne düşündüğü hiç önemli değil. Ahmet, Mehmet, Hayriye üç gün konuşur, dördüncü gün unutur. Siz umursarsanız varlar, umursamazsanız yoklar. Kendi ayakları üstünde duran güçlü bir kadın, ne giyeceğinin kararını kendi verir, ne istediğini bilir.

Ee giyer size ne? Bize ne?
Ben de bikini giyiyorum mayo giyiyorum bunun hesabını kime vereceğim? Çok büyük suç gibi yazamazsınız

Kul ile Allah arasında olan konulara yorum yapmasanız keşke.

Yo öyle düşünmedim ve o anlamda yazmadım, bu konu hassas bir konu ve böyle bir konunun açılması bile doğru değil, gerçi konu sahibi de bunun farkında iç dökmek için açmış konuyu

Hah hah hah tam bu tam olarak bu. Ya sarılmak istedim sana.

Vicdan.

Mutlu olacağıma emin olamıyorum. Hay Allah razı olsun içimdeki karmaşayı cümleye döktün
İşte zaten sorun bu mutlu olurmuyuz hiçbir zaman emin olamicaz ve bunu ögrenmek için tek şans açılmak ama diyelim mutlu olmadık kapan açıl tekrar kapan oyun oynar gibi ve bi defa açılınca istesem bile geri kapanamam nefsim izin vermez gibi geliyor bu yüzden de denemeye hiç yanaşamıyprum yoksa millet konuşur isterse ölene kadar konuşsunlar mantığında biriyim herşey kendi içimdeki karmaşaya baglı

Hah hah hah tam bu tam olarak bu. Ya sarılmak istedim sana.

Vicdan.

Mutlu olacağıma emin olamıyorum. Hay Allah razı olsun içimdeki karmaşayı cümleye döktün
Mutlu olmazsanız bu sefer tam anlamıyla tesettüre girersiniz sonuçta bunun sonu yok bu sekilde de hep acilsam mi diye düşüneceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…