ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

yani ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi Allahıma şükür. Ben net 3 hafta tükendim, 15. gün hala kolumu kaldıramıodum, arkadaşım yıkadı saçımı hiç unutmuyorum
Benim 8. Gün hafif kolumu kaldırıyorum ama yemeği falan annem yediriyor zorlanıyorum ve bu kadar zor olduğunu bilseydim 10 kere daha düşünürdüm

Benim 8. Gün hafif kolumu kaldırıyorum ama yemeği falan annem yediriyor zorlanıyorum ve bu kadar zor olduğunu bilseydim 10 kere daha düşünürdüm

aynısını dedim ilk yaptırğım günler, o kdr pişman oldum ki ama 1 ay geçti dedim neden daha önce yaptırmamışım. sabret biraz 1-2 ay geçince çook mutlu olacaksın

Kızlar, yardım edin noluurr, 4 tane doktora gittim. Dördüde farklı şeyler söyledi, kafamı karıştırdılar. İyi bir doktor arayışındayım. İstanbulda ameliyat olan ce doktorunu önerenler var mı? Biran önce ameliyat olmam lazım.

Daha iyiym canım teşekkür ederim ama hala hissizlik var ve sert yarın doktor randevum var masaj göstericekmiş bakalım nasıl yapıcam
Benim masaja başlayalı 2 hafta oldu ama bu sefer batma başladı asistanına sordum normal dedi canım bana ama endişeleniyorum. Masaj yaptıkca sağ memem bu arada baya baya yumuşadılar ama mesajla.

Benim masaja başlayalı 2 hafta oldu ama bu sefer batma başladı asistanına sordum normal dedi canım bana ama endişeleniyorum. Masaj yaptıkca sağ memem bu arada baya baya yumuşadılar ama mesajla.
ya bana masaj yaptirmiyo doktorum sadece dikiş hattina bastırarak günde 3 sefer 5 dk vazelinle o kadar.gereksiz buluyormuş kas altı olduğu için.doktorlar ikiye ayrilmis bu masaj konusunda.nasil yapiyosunuz siz masaji

ya bana masaj yaptirmiyo doktorum sadece dikiş hattina bastırarak günde 3 sefer 5 dk vazelinle o kadar.gereksiz buluyormuş kas altı olduğu için.doktorlar ikiye ayrilmis bu masaj konusunda.nasil yapiyosunuz siz masaji
Öyle çok bastırmalı bir masaj vermedi doktorum. İki göğsümü yanlardan hafif hafif 100 kere içeriye itekleme hareketi, bir de üstünden 10 kere bastırma hareketi verdi hafifce bastırıyorum sadece. Ama şu 5 gündür sağ göğsüm çok batıyor. Sol kendi memem gibi ama sağ 😔😔

Öyle çok bastırmalı bir masaj vermedi doktorum. İki göğsümü yanlardan hafif hafif 100 kere içeriye itekleme hareketi, bir de üstünden 10 kere bastırma hareketi verdi hafifce bastırıyorum sadece. Ama şu 5 gündür sağ göğsüm çok batıyor. Sol kendi memem gibi ama sağ 😔😔
benimde sağ malesef😂😂 sol kendi memem gibi ama sağ hala inmedi 2.5 ay olcak nerdeyse artık umudum kalmadı inmeyecek mecburen 2. operasyonu yapacaklar

Bir daha olmak istemiyorum. size ne kadar takılmıştı.
350 cc yuksek profil.benim sag meme ucu hala asagi bakiyo inmedigi icin yumusamaya basladilar sol muhtesem duruyo ama sağ inat etti.2 aydir bandaj kullaniyorum hicbi işe yaramadi.carsamba randevum var 6 ayin dolmasini beklemiycem 3 ay bitsin asağı ceksinler 2. operasyonla asabımı bozmaya basladi cünki.allahtan agri sizi kalmadi

X