- 26 Ekim 2019
- 500
- 340
- 29
Kesinlikle öyle, çok güzel olacaklar hep öyle düşün , hiç bir sütyen olmadan atletle şu anda o süngerden başk bişey olmayan sütyen var gibi. Boyum 159 kilom51 üst bedenim çok narin zayıf benim dolgunluk aşağı kısmımda hiç dokum yoktu göğüs altım 69 göğüs 72 kadardı. A cup bile yok yani. Şimdi göğüs altım 70 göğüs 86-87 çıkıyor. 70c oldum hala inanamıyorum Tabi ödemlerim gitmeye başladı ama tam anlamıyla gitmiş değil. Küçülçek mi diye korkmuyorum. Doktorum aksine ödemler gitse bile daha birbirine yakınlaşıp 88-90 civarı olmasını bekliyorum dedi. Olmasa bile çok güzeller.Sen yazdıkça evet ya bu ben dedim çünkü yıllardır çift sütyenli geziyorum ve bunu malesef kimse bilmiyor Ama kararlıyım bundan sonra kendime güvenim daha çok gelicek eminim bu kararı vermemdeki ilk sebepte kına gecesinde giyeceğim kaftanın göğüs dekoltesi olmasıydı ameliyattan sonra inşallah rahatlıkla giyebileceğim sana da çok teşekkür ederim beni rahatlattın gerçekten şuanki göğüs ölçün ne oldu bu arada kaç beden sütyen giyiyorsun