ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

Sen yazdıkça evet ya bu ben dedim çünkü yıllardır çift sütyenli geziyorum ve bunu malesef kimse bilmiyor 🤦🏻‍♀️ Ama kararlıyım bundan sonra kendime güvenim daha çok gelicek eminim bu kararı vermemdeki ilk sebepte kına gecesinde giyeceğim kaftanın göğüs dekoltesi olmasıydı ameliyattan sonra inşallah rahatlıkla giyebileceğim sana da çok teşekkür ederim beni rahatlattın gerçekten 🥰 şuanki göğüs ölçün ne oldu bu arada kaç beden sütyen giyiyorsun
Kesinlikle öyle, çok güzel olacaklar hep öyle düşün :halay:, hiç bir sütyen olmadan atletle şu anda o süngerden başk bişey olmayan sütyen var gibi. Boyum 159 kilom51 üst bedenim çok narin zayıf benim dolgunluk aşağı kısmımda ☺️hiç dokum yoktu göğüs altım 69 göğüs 72 kadardı. A cup bile yok yani. Şimdi göğüs altım 70 göğüs 86-87 çıkıyor. 70c oldum hala inanamıyorum :KK71: Tabi ödemlerim gitmeye başladı ama tam anlamıyla gitmiş değil. Küçülçek mi diye korkmuyorum. Doktorum aksine ödemler gitse bile daha birbirine yakınlaşıp 88-90 civarı olmasını bekliyorum dedi. Olmasa bile çok güzeller.

Merhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
Mrb geçmiş olsun boyunuz kilonuz kaç bende 400 450 cc istiyorum yuvarlak protez düşünüyorum acaba çok mu abartılı olur

evet kas altı oldu.valla ben 1 ayda anca kendimi toparladim.ve hala iyilesiyorum.cok zor gecti ama gecti 💕
Hadi ya 1 ay demek bende burda yazılanları okuyorum 1 haftaya dışarı çıktım vs diyorlar kendimden şüphe ettim acaba bende mi sıkıntı var da iyileşmiyorum diye korkmuştum teşekkür ederim ❤️

Hadi ya 1 ay demek bende burda yazılanları okuyorum 1 haftaya dışarı çıktım vs diyorlar kendimden şüphe ettim acaba bende mi sıkıntı var da iyileşmiyorum diye korkmuştum teşekkür ederim ❤️
bende çiktım 1 haftadan sonra ama kendi kendime yatıp kalkmak ne mümkün.baskı ağrı sızı berbattı.10 gunden fazla oturarak uyudum ben😁😁😁 ocagin 6 sinda 2 ay olacak daha yeni yeni yan yatmaya basladim.korkmayin her bunye ayni olmuyor malesef.zatıfsanız cildiniz sıkıysa bide benim gibi sporla ugrasiyorsaniz iyilesme süresi biraz uzuyor ve kas alti oldugu icin ağrılı oluyor malesef

bende çiktım 1 haftadan sonra ama kendi kendime yatıp kalkmak ne mümkün.baskı ağrı sızı berbattı.10 gunden fazla oturarak uyudum ben😁😁😁 ocagin 6 sinda 2 ay olacak daha yeni yeni yan yatmaya basladim.korkmayin her bunye ayni olmuyor malesef.zatıfsanız cildiniz sıkıysa bide benim gibi sporla ugrasiyorsaniz iyilesme süresi biraz uzuyor ve kas alti oldugu icin ağrılı oluyor malesef
Dışarı çıkmayı cesaret edemem sanırım robot gibi yürüyorum çünkü 😂 ben sporla uğraşmıyorum ama doktor çok zayıfsın dedi ve kansızmışım 3 gün hastanede yatırdı o yüzden ertesi gün çıkartmadı beni

Dışarı çıkmayı cesaret edemem sanırım robot gibi yürüyorum çünkü 😂 ben sporla uğraşmıyorum ama doktor çok zayıfsın dedi ve kansızmışım 3 gün hastanede yatırdı o yüzden ertesi gün çıkartmadı beni
zayıfsanız gayet normal bu agri sizi malesef.bende 51 kiloydum 169 boy 😂😂 bide fitness yapiyorum kas oranim fazla yag oranim az olunca tam bir eziyete dönüstü ama emin olun hepsine değiyor simdi ask yaşıyorum memelerimle 😁😁😁😁

zayıfsanız gayet normal bu agri sizi malesef.bende 51 kiloydum 169 boy 😂😂 bide fitness yapiyorum kas oranim fazla yag oranim az olunca tam bir eziyete dönüstü ama emin olun hepsine değiyor simdi ask yaşıyorum memelerimle 😁😁😁😁
Ben daha açıp bakamadım bile ağrılardan cuma günü dikişlerim alıncak o zaman bakıcam inşallah bende aşk yaşarım😍😍😍

Ben daha açıp bakamadım bile ağrılardan cuma günü dikişlerim alıncak o zaman bakıcam inşallah bende aşk yaşarım😍😍😍
Şimdiden söyleyeyim ilk 1 ay hiçbiseye benzemiyorlar sakın moralini bozma..Doktorun açtığı cebe yerlesmeleri ve yumusamari 1 ayı buluyor.Benim sağ meme hala yukarda duruyo mesela.Sakın korkma öyle şekilsiz kalmıyolar tamammi 😁😁😁

Şimdiden söyleyeyim ilk 1 ay hiçbiseye benzemiyorlar sakın moralini bozma..Doktorun açtığı cebe yerlesmeleri ve yumusamari 1 ayı buluyor.Benim sağ meme hala yukarda duruyo mesela.Sakın korkma öyle şekilsiz kalmıyolar tamammi 😁😁😁
HAhahaha yaaa öyle mi 😂 6 ay sonra düğünüm var o zamana kadar düzelsin yeter 😍

X