ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

Can
merhabalar ben pazartesi oldum haliyle agrilarim sizilarim var benim merak ettigim konu masaj.ne zaman basladiniz ne kadar sure uyguladınız ve nasil yaptiniz?cevap verirseniz cok memnun olurum
Doktorum hiç masaj yaptırmadı bana sanırım bünye ile alakalı onu sana doktorun söyler kimseye uymadan sadece doktoruna danış bence

benim tubuler meme her hangi bi dr ye gidip muayene olmadim . sadece ankarada isim yapmis bir dr den fiyat aldim. protez, dikleştirme ve meme basi kucultme(areolayi) 25 bin demisti
Anladım canım 3 işlem olacakmış o yüzden fiyatın yüksek olması normal sanırım

merhaba bendede tubuler meme hangi islemler yapildi hangi şehir ve ucret ne idi? rica etsem daha detayli bilgi verirmisiniz bende su an araştırma icerisindeyim
Dr azer zeynalova oldum medicine hastanesinde 10 bine ama suan 12 bin falan sanirim ücret devlet ucretsiz yapmaz yapiyor ama orda da 5 7 bin arasi fiyat var bide devlette çok sıra bekliyorsunuz ben devlet hastanesi ile de görüştüm bana 8 ay sonraya sıra vermislerdi

benim tubuler meme her hangi bi dr ye gidip muayene olmadim . sadece ankarada isim yapmis bir dr den fiyat aldim. protez, dikleştirme ve meme basi kucultme(areolayi) 25 bin demisti
Birde bu isin bir standarti yok malesef size şöyle söyleyeyim protezler 1000 dolar tutuyor (mentor high profil pürüzlü 375cc benim) kalan kismi doktor ve hastane aliyor. Ben oldugumda dolar 5.60 falandi iste 4 500 doktor ve hastaneye gitti. 25 binde ne bileyim mucize yaratmayacak cok gereksiz bir ücret olmuş bence benim arkadaşlarım var olan biri mesela 16 bine cok iyi bir doktora oldu (ben 10 bine olmustum )pek bir fark göremiyorum aksine o boyutundan ve göğsünün ayrik kalmasindan sikayetci idi. Tubularda cep farkli acilarak yapiliyor bu konuda tecrubesi olan bir doktora gidin yoksa double bubble diye bir olay var onun gibi olursunuz. Bidde tubular ameliyatini genelde protez + kaldirma olarak yapiyolar gogus ucunu ve dik kesim asagi dogru oluyor doktor bana 24 yasindasin seni bu kadar kesmeyelim hissizlik olabiliyor demisti iyi ki de sadece protez koyarak halletmis ayni arkadasim hissizlik yaşıyor şuan ve ilerde bu cocuk emzirirken sorun yaratabiliyormus demet akalinin bir konusmasinda soylemisti emziremedim kizimi diye. Kisacasi iyi arastirin doktorunuzu alternatif olarak 5 6 doktora görünün az cok bir fikir oluşur kafanizda bide sorunuz olursa cevaplamaya calisirim elimden geldigince

cok tesekkur ederim grcekten yardimci oldunuz fzlasiyla hic duymadigim seyleri ogrenmeis oldum ve daha cok arastirma yapmam gerektigini anladim

Çok olmuş ama merak ettim kaç günde ağrılar azaldı? Benim 4. Gün çok ağrım var ve yaptırdığıma resmen pişman oldum 😢
Yarin 28nci günüm yaklaşık 10 günden beri iyiyim diyebilirim 11 nci gün ise basladm 7 nci günde oo baya iyim diceksiniz☺️4.nci 5nci günlermde aglamstm pismanliktan düşünün 7 nci günden sonra mutluluktan iyiki yaptrmsm demekten havalarda uçuyorum merak etmeyn sabahtan aksama aksamda sbha her gün günden güne iyilesiyor insan saat bile gecse daha iyiyim diyosunuz😘😘

Yarin 28nci günüm yaklaşık 10 günden beri iyiyim diyebilirim 11 nci gün ise basladm 7 nci günde oo baya iyim diceksiniz☺4.nci 5nci günlermde aglamstm pismanliktan düşünün 7 nci günden sonra mutluluktan iyiki yaptrmsm demekten havalarda uçuyorum merak etmeyn sabahtan aksama aksamda sbha her gün günden güne iyilesiyor insan saat bile gecse daha iyiyim diyosunuz😘😘
Bugün kontrolüm vardı hediye normal dedi Doktorum ama ben kollarımı hareket ettiremiyorum havaya kaldıramıyorum sanki protez kenarlardan koltuk altıma doğru yerleşmiş gibi elime de geliyor zaten. Doktor alan geniş olduğu için oralara da yerleşti dedi. Bir de çok aşağı inmesini bekleme ben biraz da göğüs üstünü doldurdum dedi. Ayrıca bu gerginlik ve ödem beni öldürecek hiç göğsüm olmadığı için içimde balon var gibi hissediyorum. Aynaya bakınca da çok garipsiyorum kocaman kocaman duruyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Bugün kontrolüm vardı hediye normal dedi Doktorum ama ben kollarımı hareket ettiremiyorum havaya kaldıramıyorum sanki protez kenarlardan koltuk altıma doğru yerleşmiş gibi elime de geliyor zaten. Doktor alan geniş olduğu için oralara da yerleşti dedi. Bir de çok aşağı inmesini bekleme ben biraz da göğüs üstünü doldurdum dedi. Ayrıca bu gerginlik ve ödem beni öldürecek hiç göğsüm olmadığı için içimde balon var gibi hissediyorum. Aynaya bakınca da çok garipsiyorum kocaman kocaman duruyorlar 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hepsi o kdr normal ki inanin hepimiz aşağı yukarı o yollardan gectik bi hafta önceye kdr bende kaldirdigimda kollarimi ağrıyordu.Ve ödem 1 ayda ancak geciyo acele etmeyin.ayrica sırt ağrım ancak gecti düşünün sadece zamana ihtiyacınız var bu bir ameliyat artısı da icinizde bi protez olması yani normal bi ameliyata göre daha da sancılı gecmesi cok normal siz 1 aya endekslenin ağrı kesici kas gevsetici desteği alın ne zaman gectigini unutacaksiniz bile😊bu arada kac cc kondu kas altimi kas üstü mü 😊

Hepsi o kdr normal ki inanin hepimiz aşağı yukarı o yollardan gectik bi hafta önceye kdr bende kaldirdigimda kollarimi ağrıyordu.Ve ödem 1 ayda ancak geciyo acele etmeyin.ayrica sırt ağrım ancak gecti düşünün sadece zamana ihtiyacınız var bu bir ameliyat artısı da icinizde bi protez olması yani normal bi ameliyata göre daha da sancılı gecmesi cok normal siz 1 aya endekslenin ağrı kesici kas gevsetici desteği alın ne zaman gectigini unutacaksiniz bile😊bu arada kac cc kondu kas altimi kas üstü mü 😊
Merhaba teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 💜 banyomu annem yaptırdı biraz önce. İnanın soyununca kendimi tanıyanıyorum ne kadar büyük duruyor önceden sırtım gibi dümdüzdü ondan mıdır bilmem hiç beğenmedim kendimi 😢 ayrıca çok sert ve ellemeye korkuyorum masaj yaparken bile içim bir tuhaf oluyor 😢 vücudum alışırsa gözlerim de alışır belki bilmiyorum şu an sadece pişmanlık duygusu ağır basıyor. Umarım kendimi alıştırırım bu duruma. Ayrıca sol göğsüme yatıp kalkarken bir ateş topu gibi ince sızı giriyor diğer göğsümde olmuyor. Korkuyorum bir sorun mu var diye ne zor bir ameliyatmış. Sezaryen olduğumda en zoru bu demiştim şimdi 10 kere daha sezaryen olabilirim o derece 😢😢😢😢

275 anlaşmıştık ama ameliyatta doktor Bir bayan olarak çok üzüldüm o nedenle alanın hepsini doldurdum 325 koydum dedi. Üstler de dolgun dursun 28 senenin acısını çıkart istedim dedi. Kas altı 325 cc meme altından açtı. Ayın 9 unda oldum umarım en kısa zamanda toparlanırım 2 yaşında kızım var annem ilgileniyor. Çok üzülüyorum bu duruma 😢😢😢

Merhaba teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 💜 banyomu annem yaptırdı biraz önce. İnanın soyununca kendimi tanıyanıyorum ne kadar büyük duruyor önceden sırtım gibi dümdüzdü ondan mıdır bilmem hiç beğenmedim kendimi 😢 ayrıca çok sert ve ellemeye korkuyorum masaj yaparken bile içim bir tuhaf oluyor 😢 vücudum alışırsa gözlerim de alışır belki bilmiyorum şu an sadece pişmanlık duygusu ağır basıyor. Umarım kendimi alıştırırım bu duruma. Ayrıca sol göğsüme yatıp kalkarken bir ateş topu gibi ince sızı giriyor diğer göğsümde olmuyor. Korkuyorum bir sorun mu var diye ne zor bir ameliyatmış. Sezaryen olduğumda en zoru bu demiştim şimdi 10 kere daha sezaryen olabilirim o derece 😢😢😢😢

275 anlaşmıştık ama ameliyatta doktor Bir bayan olarak çok üzüldüm o nedenle alanın hepsini doldurdum 325 koydum dedi. Üstler de dolgun dursun 28 senenin acısını çıkart istedim dedi. Kas altı 325 cc meme altından açtı. Ayın 9 unda oldum umarım en kısa zamanda toparlanırım 2 yaşında kızım var annem ilgileniyor. Çok üzülüyorum bu duruma 😢😢😢
Ah cnm kendimi gördüm sende bende böyle hissetmistim hatta pismanliktan ağlamıştım evladimla ilgilenemiyorum diye daha cok aglamstm ama bak bugün 35 gün oldu ve hicbiseyim yok Allahm nasıl geçecek günler diyordum ama hızlıca geçiyor ve bi zaman sonra bi hareket yaparken diyosunki bn bu hareketi ne zaman yapmaya başladım hangi ara iyilesmisim helal be fln derken buluyosun kendini.o göğsündeki alev topu acı ağrı yanma hepsi cok cok normal bu kdr olurmu diyosun ya oluyor valla.cunku gerçekten zor bi ameliyat ama geçiyor valla bak.zaman ver kendine ameliyat oldun kolay değil o kadar.dr un cok ii yapms küçülüyor valla aslnda ödem gidince protezin boyu neyse o kaliyo o yüzden ne kadar büyük o kadar iyi çünkü kas altnda bide bi tık daha küçük duruyo sonra da diceksinki keske biraz daha büyük olsaydi bak bunlari konuscaz yakında benden söylemesi ☺️☺️

Ah cnm kendimi gördüm sende bende böyle hissetmistim hatta pismanliktan ağlamıştım evladimla ilgilenemiyorum diye daha cok aglamstm ama bak bugün 35 gün oldu ve hicbiseyim yok Allahm nasıl geçecek günler diyordum ama hızlıca geçiyor ve bi zaman sonra bi hareket yaparken diyosunki bn bu hareketi ne zaman yapmaya başladım hangi ara iyilesmisim helal be fln derken buluyosun kendini.o göğsündeki alev topu acı ağrı yanma hepsi cok cok normal bu kdr olurmu diyosun ya oluyor valla.cunku gerçekten zor bi ameliyat ama geçiyor valla bak.zaman ver kendine ameliyat oldun kolay değil o kadar.dr un cok ii yapms küçülüyor valla aslnda ödem gidince protezin boyu neyse o kaliyo o yüzden ne kadar büyük o kadar iyi çünkü kas altnda bide bi tık daha küçük duruyo sonra da diceksinki keske biraz daha büyük olsaydi bak bunlari konuscaz yakında benden söylemesi ☺☺
Ahhhh nasıl rahatladım 💜banyomu bile hala kendim yapamıyorum çünkü o kadar yokmuş ki göğsüm hala gerginlik geçmedi, kollarımı kaldırınca zorlanıyorum saçıma kadar kalkmıyor. Bunların hepsinin geçici olacağına inandım artık bu kadar tecrübeleri dinleyince. Sabırsızdım ama sayenizde ona da alışıyorum 🙏🏻
Benim ameliyat yerim meme altı olmasına rağmen göğüs uçlarım çok hassas. Tshirt bile değse hemen huylandırıyor kolum filan deyince kızım yanlışlıkla dokunanca filan. Bu da normal mi geçer mi? Bu evlilik hayatımı etkileyecek çünkü dokunamıyorum 🤭🤭🤭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ahhhh nasıl rahatladım 💜banyomu bile hala kendim yapamıyorum çünkü o kadar yokmuş ki göğsüm hala gerginlik geçmedi, kollarımı kaldırınca zorlanıyorum saçıma kadar kalkmıyor. Bunların hepsinin geçici olacağına inandım artık bu kadar tecrübeleri dinleyince. Sabırsızdım ama sayenizde ona da alışıyorum 🙏🏻
Benim ameliyat yerim meme altı olmasına rağmen göğüs uçlarım çok hassas. Tshirt bile değse hemen huylandırıyor kolum filan deyince kızım yanlışlıkla dokunanca filan. Bu da normal mi geçer mi? Bu evlilik hayatımı etkileyecek çünkü dokunamıyorum 🤭🤭🤭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ahahah😂😂merak etme cnm rahatsizlik veren her neyse hepsi geçecek unutucaksn ameliyatını dün ben unutmuşum yüz üstü yatmsm panikle kalktm hayir dr izin vermisti ama bn niye panikledim bilmiyorum😂😂bak o kadar unutuyosn samimi söylüyorum 30 gün koy kendine sonra ztn ohooo unutuyosun herseyi az kaldı azcik daha sabret keyifli zamanlar çok yakın ☀️

Ahahah😂😂merak etme cnm rahatsizlik veren her neyse hepsi geçecek unutucaksn ameliyatını dün ben unutmuşum yüz üstü yatmsm panikle kalktm hayir dr izin vermisti ama bn niye panikledim bilmiyorum😂😂bak o kadar unutuyosn samimi söylüyorum 30 gün koy kendine sonra ztn ohooo unutuyosun herseyi az kaldı azcik daha sabret keyifli zamanlar çok yakın ☀
Ayyy hadi inşallah yaaa yüzüstü yatmak mı 🤣 ben yana dönmeye bile korkuyorum izin verdiği halde. 2. Haftadan sonra yan yatabilirsin demişti ama düz yatınca bile bu yanma hissi var yan yatarsam felç kalkarım heralde hiç hazır değilim 😒 inşallah bu günler de geçer senin gibi yaptırdığımı bile unuturum. Şimdi ağzıma girecek gibi duruyor umarım iner 😒😒😒😒🙈🙈🙈🙈

Kızlar yanlarda morarma olan var mı? Bir de biraz önce ilk banyomu yardımla yaptım. Sol göğsümde sızı başladı banyodan sonra. Siz de yaşadınız mı?

Ayyy hadi inşallah yaaa yüzüstü yatmak mı 🤣 ben yana dönmeye bile korkuyorum izin verdiği halde. 2. Haftadan sonra yan yatabilirsin demişti ama düz yatınca bile bu yanma hissi var yan yatarsam felç kalkarım heralde hiç hazır değilim 😒 inşallah bu günler de geçer senin gibi yaptırdığımı bile unuturum. Şimdi ağzıma girecek gibi duruyor umarım iner 😒😒😒😒🙈🙈🙈🙈
Kaçıncı gün oldu bugün 30 günde bi daha konuşalım ne konuscamizi unutmams olursan😂

Kızlar yanlarda morarma olan var mı? Bir de biraz önce ilk banyomu yardımla yaptım. Sol göğsümde sızı başladı banyodan sonra. Siz de yaşadınız mı?
Morarma ameliyattan sonrada varmiydi yeni mi oldu yeni olduysa dr.a mutlaka sor cnm ihmal etme.hic yasamadm kas altı mi kas üstü mü kac cc kesi nerden

X