- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
oooo denemedigimiz hicbisey kalmadi simdi tamponlu banfajla geziyorum 1 aydieAyy dua edicem sana inşallah iner ya ödem suları falan var ya onlardan içsen acaba geçmez mi bir dene istersen öyle bidaha operasyon çok zor olur çünkü
Hadi ya ne zaman anladınız da bu süreç başladı öyle kalsa ne olabilirmişoooo denemedigimiz hicbisey kalmadi simdi tamponlu banfajla geziyorum 1 aydiebekliyoruz bakalim
boyle kalamaz mumkun degil biri asagida biri yukarda duruyo memelerijHadi ya ne zaman anladınız da bu süreç başladı öyle kalsa ne olabilirmiş
sporcularda oluyomus zaten kaslar sert oluncaSebebi neyniş peki doktor bir hata mı yapmış
insallah duzelmezsede duzeltcek doktorcum napalim bekliyoruz ama doktorumdan cok memnunum harika bi adamİnşallah biran önce düzelir canım ☺
hangi şehirde hangi doktordu kuzuminsallah duzelmezsede duzeltcek doktorcum napalim bekliyoruz ama doktorumdan cok memnunum harika bi adam
antalya gökhan özerdem canimHangi şehirde hangi doktordu
hangi şehirde hangi doktordu kuzum
. Kanıka bir konuya yazmış olabilir mi acaba iyi mi kidimiiii ne sacma bi doktormus yahuu.cok merak ettim hanımın durumu nasil acaba cevapda vermedi
[/QUOTEEvw
Benim de aynı hala kaşınıyor. Herkesin içinde dr olmuyor arada tuvalete kaçıyorum. Şu bir haftadır memelerimin altı da kaşınıyorCanım bişey sorucam benim dikiş yerlerim acayip kaşınıyo sende de öyle oldu mu
Benim annem hala bakamıyor bana çok da büyük değiller ama elleyemiyorum korkuyorum bişey olcak diye diyorŞok olucaksın belki ama ben hala açıp bakmadım masajımı bile annem yapıyo
Evet benimde memelerimin altı kaşınıyo ben insan içinde kaşıyorum artık dayanamıyorumBenim de aynı hala kaşınıyor. Herkesin içinde dr olmuyor arada tuvalete kaçıyorum. Şu bir haftadır memelerimin altı da kaşınıyor
Ahhaha annelik işte belki de acıcak diye korkuyorBenim annem hala bakamıyor bana çok da büyük değiller ama elleyemiyorum korkuyorum bişey olcak diye diyorbozulmaz merak etme anne yumuşuyorlar gel diyorum ama yok
Merhaba durumunuz nasıl oldu bana yazar msınız ben de meme büyütme düşünüyorumBen de Pazartesi günü oldum 3. Günüm 300-325 cc zar altı yuvarlak silikon koyuldu sanki arası ayrık biraz sizde de böyle bi durum oldu mu acaba
Merhaba bende ancak 3. ayda geçmişti ama herkeste farlılık gösterebiliyor...Merhaba kızlar bir sorum olacaktı hissizlik olayı ne zaman geçiyor?
Benim 75. Günüm bugün fakat hala ellediğim zaman uyuşuk gibi normal mi merak ettim deMerhaba bende ancak 3. ayda geçmişti ama herkeste farlılık gösterebiliyor...
Merhaba canım yeni giriyorum forma uzun süre olmuştu. Benim hiç öyle bir his olmamıştı. Hatta daha fazla fazla hissediyorum göğüs uçlarımı özellikle bol çamaşır giydiğim zaman ara ara değince gıdıklanıyorum.Benim 75. Günüm bugün fakat hala ellediğim zaman uyuşuk gibi normal mi merak ettim de