ACILL MEME BÜYÜTME AMELIYATI OLANLAR BI BAKABILIRMI ACIL

Merhaba canım yeni giriyorum forma uzun süre olmuştu. Benim hiç öyle bir his olmamıştı. Hatta daha fazla fazla hissediyorum göğüs uçlarımı özellikle bol çamaşır giydiğim zaman ara ara değince gıdıklanıyorum.
BEN hala malesef hissedemiyorum tam doktorada gidemiyorum koronadan dolayı 😞

BEN hala malesef hissedemiyorum tam doktorada gidemiyorum koronadan dolayı 😞
Benimkindede meme altinda kızarıklık oldu kipkirmizi bugun oldu.yarin gidicem accak doktor muaynehaneyi.sızlıyo bide valla daral geldi bi meme yaptirdik burnumuzdan geldi resmen

İşe de gidemiyorum iyice evde şiştim 3 ay sonra düğün gelinliğin içine böyle girmek istemiyorum hala ameliyatı bahane ediyorum kendime hahah 😂😂😂😂😂😂
Canim ben duğünü erteledim.yıl sonuna kadar yasaklandi organizasyonlar.genelge yayınlandi resmi gazetede istersen bi arastir

Malesef tatlim

Eklentiler

• IMG-20200408-WA0081.jpg
    IMG-20200408-WA0081.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 36
Benim düğünüm 28 kasıma ertelenmişti öncesinde sence benim düğünde olmaz mı canım bak şimdi daha çok üzüldüm sen ne zamana erteledin
Tarih belirlemedik henüz ama gorunen o ki ya kışın yapıcaz yada bidahaki yaza 🤣🤣🤣 amaaan geç olsun sağlık olsun yeterki

Benim düğünüm 28 kasıma ertelenmişti öncesinde sence benim düğünde olmaz mı canım bak şimdi daha çok üzüldüm sen ne zamana erteledin
Kasım daha garanti canım o zamana kadar geçer diye umuyorum ben.
İnşallah düzelir inşallah 2 buçuk ay var herşeyimi topladım, herşey hazır bir yerleşmem kaldı. Bir de ufak tefek alışveriş

Benimkindede meme altinda kızarıklık oldu kipkirmizi bugun oldu.yarin gidicem accak doktor muaynehaneyi.sızlıyo bide valla daral geldi bi meme yaptirdik burnumuzdan geldi resmen
ben de Gökhan Özerdem'e gitmek istiyorum şu olaylar bittikten sonra şuan ki durumunuz nasıl acaba hem his kaybı olarak hem sertlik

Merhaba Arkadaslar Meme Büyütme Ameliyati Oldum Ben 4 Gün Önce Meme Altı 450 cc oldu.. Bugün Memenin Ustlerinde Kizarma Olduğunu Farkettim bide Memenin Ortasi Sararmis.. Acikcasi Biraz korktum Normalmi Bu Acaba?
Enfeksiyon belirtisi arkadasimda olmustu doktora bir görünün gecmis olsun tekrardan

Merhaba, 16 mayısda meme büyütme ameliyatı oldum kas altı 300cc, ağrılarımda baya bi azalma var ancak bu gece meme altımdan şiddetli bir ağrı girdi nefes alırken tam alamadım batmaya başladı göğsüm. Acile gittim doktor akciğer filmine de bakıp ameliyattan dolayı içerde hava olduğunu ve batma hissi verdiğini söyledi. Böyle bi durum yaşayan var mı, ben biraz endişelendim çünkü.
Evet bunlar cok oluyor o yuzden triflo ile nefes egzersizi yapıyorsunuz hastanede kaldıgım gün dr söyledi bu triflo ile nefes egzersızı yap topları üfleyip içine cekıyorsun hatta taburcu olurkende götür bunu evde çalış dedi

X