- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
ben saldım kendi haline vallaevet üzerine titredikçe bir sorun çıkıyor hep
Şok olucaksın belki ama ben hala açıp bakmadım masajımı bile annem yapıyoben saldım kendi haline valladaral geldi acip acip bakmaktan 6.ayın sonunda görcez bakalim ne hale gelcekler
bakma zaten bosver ilk zamanlar pek biseye benzemiyolarŞok olucaksın belki ama ben hala açıp bakmadım masajımı bile annem yapıyo
İşte sırf o yorumlardan dolayı korkuyorum bakmıyorumbakma zaten bosver ilk zamanlar pek biseye benzemiyolar2 ayin sonunda biseye benzemeye basliyolar
bekle biraz daha bakarsın nasılsa senin onlar artıkİşte sırf o yorumlardan dolayı korkuyorum bakmıyorum
Evet bunu bilmek harikabekle biraz daha bakarsın nasılsa senin onlar artık
ehehehe dimiiiii ben simdi bidaha inceledim allam cok guzeller yahuuu sağ meme hala inatci ama hala 0.5 cm yukardaEvet bunu bilmek harika
Kaç ay olmuştu senin yumuşadılar mıehehehe dimiiiii ben simdi bidaha inceledim allam cok guzeller yahuuu sağ meme hala inatci ama hala 0.5 cm yukardaincek insallah
3 ay oldu benim nerdeyse sol yumusamaya basladi cok rahat ortada birlestirebiliyorum artik ama sagda hala odem var o 1 ay geriden geliyo zaten aldiris etmiyorumKaç ay olmuştu senin yumuşadılar mı
memenin ortasimi yoksa gogus kafesinin ortasimiBEnim tam tersi sol daha ödemliymiş benim ortası çok sert ya katır kutur geçiyor mu bilmiyorum
Memenin ortası çok gerginmemenin ortasimi yoksa gogus kafesinin ortasimi
benim sağ meme hala oyle sol sorunsuz oturdu yumusacik sagda hala gerginlik sertlik varMemenin ortası çok gergin
valla sol evet sağ hayırYumuşayınca kendi göğsün gibi olabiliyor mu
yok yok yapaylik yok dualplan yapmis zaten doktorcum hic slikon gibi durmuyoBEnimde hep dümdüzdü de hani yapay olduğunu hissetmiyorsan süper o zaman şuan ben sanki 2 taştan biraz yumuşak bişey taşıyormuşum gibi
Aa süpermiş o zamanyok yok yapaylik yok dualplan yapmis zaten doktorcum hic slikon gibi durmuyo
şu sağ memeninde akibeti bi belli olsa hepten rahatliycam ama hala inmedi sinir olmaya basladim subatin 16 sina kadar bekliycez indi indi inmedi bidaha kesip biceceklerAa süpermiş o zaman